VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 517
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 440
Точно в това е проблема,хора.
Има личности и като Кулагин,и трябва да ги има!
Но останалите са безсилни да го разберат и да са приятели с него.Роузи и Ричи почти успяха.Значи можело.
Всеки е изпратен тук с някаква мисия.

Защо да трябва да ги има?

# 1 441
Константин ми е фаворита от самото начало.Всички останали малко или много се оакаха
е не, ти гледа ли изобщо...точно той ?!
Да гледам от самото начало и го наблюдавам точно него.Викам си- ще се издъни това момче и  тогава язък за очакванията ми.Не ,не се изложи нито за миг .Да не беше светец ,но беше точен и коректен в доводите и преценките си.Лично аз искам да виждам  млади хора като него.

А аз - не. Лицемерно, страхливо нищо е тоя. И е грозен, нали, освен всичко останало.
Дай пример от какво го е било страх или с какво е бил лицемерен.И много добре знаеш ,че е нормално изглеждащ млад мъж ,който определено не е грозен.Не пиши тъпотии само, за да предизвикаш интерес.

# 1 442
Очевидно  е, че кульо провокира Ваня на макс , а тя реагира както би реагирала всяка възрастна жена (налага го с шише)  няма логика д я наричате луда, свиня и така нататък. Много интересно кулагин  докато я уважавше  що годе беше светица, много даваше акъл на другите как да се справят с него. Като й бръкна и на нея в слабите места  и тя откачи. Извода е, че всички дето го подкрепяте и да искате не можете да си представите какво е тоя човек да ви е в къщата. Това, че казва истината не значи че не е зълллллл. Правилно предвидих, че ще си тръгне, твърде зссечнваше другите интриги, а ги има

# 1 443

А ти през цялото време говорих за душата й, че е дебела и отново, че душата и е свиня! Извинявай тогава. Joy Не вникнах в толкова дълбоко! Реших, че и ти не прояваваш толерантност към различните! Expressionless
А само да уточня, че аз пък говорех за поведението на К., че е гейско, нямах предвид сексуалната му ориентация!
hell-o, той и К. е хомофоб!

Че кое и е различното на Ваня? Такива виснали, мазни, свински душички с лопата да ги ринеш.

*редактирам се - не с лопата, с багер минимум, снегорин също може би ще стане ...

# 1 444
Още им е в устите.
Толкова им е интересно без него.

# 1 445
  • Испания
Купонирането в къщата е в разгара си. Да видим докога ще трае всеобщият мир и лИбоФ.

Пак Кулагин им е в устата.

# 1 446
Папи Ханс дали има комплекс от брадавицата си? Мисля, че е пуснал брада само, за да я скрие.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 447
  • София
   Здравейте, котарачета!Не мога да ви изчета и да се включа.  Искам само да благодаря на кънчев, патрашка....и на всички пишещи в темата, които толкова яростно плюха по Кулагин ( все едно живота им зависи от това и може би на някой не му е съвсем ясно, че това е игра, игра на характери). Да, за мен той понякога беше на върха, понякога на дъното, но след всичката помия която чух и прочетох, за мен той е победителя. Подготвиха ни отдавна, че той излиза - беше много плитко, но и с това сме свикнали. Радвам се, че така стана - сега дано ни покажат и другите "випове" как хубаво ще се омажат( не, че не ги видяхме).

# 1 448
Пак не могат да говорят за нищо друг освен за Кулагин. Толкова са безлични и скучни, че нямат друга тема на разговор. Ако продуцентите са умни ще направят така, че предаването да свърши до 2 седмици. Никой няма да гледа тези скучняри.

# 1 449
Така, хайде сетете се миналата година кой беше агресора, не във физическия аспект, Бай ни шеф Петрофф, така и какво стана Биги му въртеше политики да не излиза по собствено желание и му даваше бонусчета и т.н. защо драги зрителе? А Кули какво по различно напраии, а, да, ами почна да върти номера и на самия Бб, и той даже много закъсня Бигиту със санкциите към к. Щото не можеше да измисли какво да направи, затова го пусна по пързалката, пък той сам ще се унищожи, нали. Логично, като няма правила, всеки щеше да е така, същото щеше да се случи и миналата година драги ми, но не стана, защото Бб не беше засегнатия, и им наложи рамките. Ако не беше се намесил миналата година същия тоя Биги, нали щяха да спретнат шамарвна фабрика и на Петрофф малките лъвчета, и какво стана пооправиха се, биги се намеси! Но тия рамки не важат за К. И Бб няма как трябва да го накаже, вън без хонорар, лош,лош. Ахаха плоски сте отвсякъде, ако си мислите, че ви се е вързал някой на политиките, ББ, изложихте се чутовно.

# 1 450
  • София

А ти през цялото време говорих за душата й, че е дебела и отново, че душата и е свиня! Извинявай тогава. Joy Не вникнах в толкова дълбоко! Реших, че и ти не прояваваш толерантност към различните! Expressionless
А само да уточня, че аз пък говорех за поведението на К., че е гейско, нямах предвид сексуалната му ориентация!
hell-o, той и К. е хомофоб!

Че кое и е различното на Ваня? Такива виснали, мазни, свински душички с лопата да ги ринеш.
По тязи логика при тази голяма гей общност, аз не мога да разбера защо и тях ги причисляваме към различните?

# 1 451
Ненаядоха се, ненапиха се, ненаспаха се родните ВИП-ове скучни.
Морално сиви персони.

# 1 452
Къде го Ричи паричи? Няма го на масата...

# 1 453
  • Испания
Горката Божка! Кой сега ще "я напива"?

# 1 454
Пак не могат да говорят за нищо друг освен за Кулагин. Толкова са безлични и скучни, че нямат друга тема на разговор. Ако продуцентите са умни ще направят така, че предаването да свърши до 2 седмици. Никой няма да гледа тези скучняри.

Ето, че ти все още го гледаш 😎

Общи условия

Активация на акаунт