VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 515
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 530
Когато беше в тунела Кулагин каза "Да остана до понеделник за да ме извадите с вота на зрителите..."
...много нагласистика, много нещо.

# 1 531
  • София
Как и от къде Кулагин знае коя е точно вратата направена специално за Сашка Васева??? От кадрите излъчени снощи останах с впечатление, че Кулагин много добре си изпълнява договорните условия. ВБ е искал от него скандал след скандал, да бъде изключително провокативен и той се справи отлично!
За донре организирания цирк в струдиото и коментаторите - подстрекаваха публика, тв зрители да глауват срещу оставането ан Кулагин в къщата.
Този сезон на ВБ за мен е един фарс, цирк и своеволия от страна на съквартирантит, но липса на всякаква намеса от страна на ВБ. Както изгониха Кулагин, снощи трябваше да си тръгнат психически нестабилната Ваня и Пепа кекса.  Даже и Наско трябва ше да изгонят, защото той е агресивенн и не крие това.
Изненадана съм от реакцията на Кулагин отново да даде защитния щит на гнусльо Ричи. Та Ричи е неблагодарник, алчен и егоист.

# 1 532
Когато беше в тунела Кулагин каза "Да остана до понеделник за да ме извадите с вота на зрителите..."
...много нагласистика, много нещо.

Всичко беше един голЕм фарс от страна на ВБ ! Дали си вярват? Rolling Eyes

# 1 533
Дали ще има интервюта с него, постове във фейса или другаде? Дано се държи достойно, но и провокативно, да има какво да дъвчем. Че у Къщата скука и любов настана

# 1 534
Очаквам Ричи да наглее тази седмица ,защото има щит. Оттам Ваня ще го заръфа.
Мислех ,че ще са номинирани Ричи и РозмариН, задето бяха с Кулагин като се върна...Само Рози  ще го отнесе май. Втората номинация ще се разпилее между всички ...може би.

# 1 535
  • София
Според вас, светица или грешница е Ваня?
За мен е психически нестабилна.

# 1 536
Смайлис,кажи моля те,това нещо може ли да се случи в Испания???Имам роднини в Аликанте,и тях ще питам.Това никъде не може да се случи,което стана тази вечер.Все едно бяхме на Колизеума,а зверовете ръфаха ли,ръфаха.

Абсурд! Многократно писах и гледам да съм умерена в съпоставките, за да не се дразни никой. На секундата ще се намесят. Няма такова нещо: някой да иска да влезе в изповедалнята и да не бъде приет моментално.

Няма никаква база за сравнение. Гледам формата от много години тук и в 24-часовия канал включително. Да режат с ножицата, да шият с бели конци - няма как да се случи.
Къде го гледате този 24h канал?

# 1 537
  • Сф
Не е мърша Кульо , но вероятно се продаде за пари като всеки средностатистически гей.Това са им ламтежите- слава и пари на всяка цена. Иначе нямам обяснение защо ББ го остави да обижда , да нарушава правила от началото още.За това,че ги тормозеше вербално и въреше по тях.
А погрома от снощи - без коментар.Но пак беше прекалено самодоволен и уверен.Даже каза- ще платя щетите.Дрън, дрън.Тое Е влезъл за пари.И не е толкова смел.Бая си сви перките пред Петко с времето.Защото знае, че няма да го пуснат в сума ти заведения, а и Петко може да му спретне бой навън.
Избра Ваня, защото е псих.нестабилна.А тя се опита да го спасява.Да, но педалите са неблагодарни и продажни.Към сре- дите , към които се е запътил Кульо обаче, освен лицемерие , си трябва и държание.Сега никой няма да иска да работи с него, защото там има много тайни и злепоставяне и човек трябва много добре да си играе картите.С хонорара от ББ ще е най- добре да плати на Е.Минчев да му оправи имиджа.Беше шоу както казваше К., но шоуто го изяде и изплю! Жалко за момчето, не вярвам да е лош човек навън.Просто прекалено суетен, доверчив и самонадеян до глупост.Липсата на родители, здрава семейна среда -също се усеща.

# 1 538
Гледах предаването отгоре отгоре, Кулагин направи екипът да си говори сам. Как си излезе без да му пука през вратата на Сашка Васева и му се молят да остане. Смешници, целият екип на ББ, а останалите се кефят че били се отървали. Хахха, голям смях. Всичко е режисирано до дупка.

А съквартирантите докато му събираха багаж, пълни смешници са всички, и Божана с чашата вино намушила се под леглото и кърка и съцира багаж. Пълно дъно достигнаха, жал.ми е да ги гледам. Ще следя темата, но да ги гледам не. Сори

# 1 539
Не е мърша Кульо , но вероятно се продаде за пари като всеки средностатистически гей.Това са им ламтежите- слава и пари на всяка цена. Иначе нямам обяснение защо ББ го остави да обижда , да нарушава правила от началото още.За това,че ги тормозеше вербално и въреше по тях.
А погрома от снощи - без коментар.Но пак беше прекалено самодоволен и уверен.Даже каза- ще платя щетите.Дрън, дрън.Тое Е влезъл за пари.И не е толкова смел.Бая си сви перките пред Петко с времето.Защото знае, че няма да го пуснат в сума ти заведения, а и Петко може да му спретне бой навън.
Избра Ваня, защото е псих.нестабилна.А тя се опита да го спасява.Да, но педалите са неблагодарни и продажни.Към сре- дите , към които се е запътил Кульо обаче, освен лицемерие , си трябва и държание.Сега никой няма да иска да работи с него, защото там има много тайни и злепоставяне и човек трябва много добре да си играе картите.С хонорара от ББ ще е най- добре да плати на Е.Минчев да му оправи имиджа.Беше шоу както казваше К., но шоуто го изяде и изплю! Жалко за момчето, не вярвам да е лош човек навън.Просто прекалено суетен, доверчив и самонадеян до глупост.Липсата на родители, здрава семейна среда -също се усеща.

Нямам какво да добавя!

# 1 540
  • Варна
МноУ се изкефих, че изгониха тоя нещастник. Добро утро. 😄😄

# 1 541
'Вотът на зрителите' според мен беше нереален. Ние гласувахме веднага като го съобщиха и си беше 29% на 71% и през цялото време не мръдна ни напред ни назад.... Което е доста ненормално. Поне 1% да беше мръднал без значение в коя посока - ама не!!!
Вече съм убедена за себе си, че всичко си е предварително нагласено.

Той, Кулагин, че пресоли манджата - така си беше. И аз смятам (вече), че не е достоен за победител. Доста пресоли манджата, обаче този вот да си стои така цялата вечер си е доста съмнително.

Сега вече ще можем да се насладим и на другите участници, че дотук никой нищо не е показал. Бяха засенчени от Кулю.
Моята прогноза е, че Петко и Ваня ще се сдърпат скоро.

# 1 542
Сега ще чака пак подаяния от спонсори за гелове, нема хонорар, нема участия , финито, котараче.
Заслужи си го.
Вярно ли вярваш, че Кулагин е останал без хонорар? Като нищо и повече си е договорил. Grinning

# 1 543
Сега ще чака пак подаяния от спонсори за гелове, нема хонорар, нема участия , финито, котараче.
Заслужи си го.
Вярно ли вярваш, че Кулагин е останал без хонорар? Като нищо и повече си е договорил. Grinning
Иска ми се да е така.
Подобно поведение и арогантност трябва да се наказва. И морално, и материално.

Скоро ще разберем. Очаквам да започне да бълва през някой от профилите си. Това няма спирачки. Всичко ще си изпее.

# 1 544
  • София
Недогледах снощи предаването, като чета не съм изпуснала нищо.
След като обаче, Ричко е получил пак защита, следващите номинирани според мен са Роузито и Стефан.
Стефан ще си го номинира бандата на Пртко.
Може и Божана да намаже и тя от номинациония вот.

Кулагин няма да го мисля повече.
Ще си вземе хонорара.

Общи условия

Активация на акаунт