VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 127 733
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 590
Ако под "различни" се има предвид сексуалната ориентация, не мисля, че отговорността им е по-голяма от тази на неразличните. И между тях има и добри и лоши примери. Азис, например, спечели много от участието си в брадъра. Евгени Минчев показа класа, въпреки хапливия си език. Дим Дуков с нищо не ме е подразнил, на Люси Дяковска се възхищавам, Денди е интересен по своему. Сещам се и за един изпълнител, със странното "Ра!", който късаше нервите на Златка Райкова, той ми беше отврат, но може и да бъркам нещо.

Аууу, сещам се за този... Джийсън Брад Люис. С оригинален псевдоним, но иначе го смятам за някаква много долнопробна реплика на Кулагин... Изобщо нямаше този остър ум и хаплив език. Онзи си беше чисто зле... А иначе и аз залагах на него в началото... Той се беше сдушил с женския Пеньо Trollface

Имаше и още един пловдивчанин-гей. Един мазен такъв, дето Панайот го наплю в лицето. Май Гаро да беше. И той излезе като посран от шоуто.

# 1 591
Нищо съществено на интервюто, освен реакциите на тъпаците при гала и най-вече - онова плоскогъзо същество Андреа, с неадекватните си физиономии и несъразмерна глава.

# 1 592
  • Бургас
Скрит текст:
Аз редовно слушам песни на Ваня Костова, тя ми е една от любимите български певици. Харесвам албума и "Рождество", песните "повтаряй ми, че ме обичаш", "палаво момиче, палаво момче", "звезда", "вишна", "любовта, която ни спаси", "нека бъда твоята есен", "дом от мечти" и още много други песни.

Не знам къде имаш предвид, че не я "пускат"? Хората отдавна вече не слушат радио, а аз имам цялото и творчество на компютъра, така че не ме касае пускат ли я, или не, за да я слушам.
Браво!

# 1 593
Какво казаха на интервюто? Предполагам само общи приказки...

# 1 594
  • Варна
Преразкажете интервюто, моля Simple Smile

Като се изключат общите приказки и четките - съжалявал за това,което е казал за Мира, тя била фина и нежна и т.н бла-бла, не бил разбран от съквартирантите, никой не се бил поинтересувал от него като човек, никой не го бил попитал да разкаже нещо за себе си, дори Ричи и Роузи. Последва въпрос сам сред вълци ли се е чувствал - отговорът беше, че не сред вълци -а сред мишки - и ги прекъснаха за реклами.

...И сега почнаха да го нищят в студиото. Патрашкова почна с нейните анализи - имал поведенчески проблем и т.н

# 1 595
А Гала пак се е накичила, като Винету, но иначе се старае да звучи сериозно.

# 1 596
  • густо майна Филибето
То и Мишо Шамара вече не го пускат, нищо, че Криско направи нещо като кавър. Всъщност и тогава не го пускаха, предавахме си касетки на Гумени глави от ръка на ръка Grinning Очаквам след години и Гери Никол да не я пускат. Даже се надявам Grinning

# 1 597
Държа се любезно К. Каза, че харесвал Мира и се срамува от думата, която е употребил за нея. Маги беше в пъти по- притеснена от него и някак си завземаше екрана. Тази Банда или както се казва е много невъзпитано същество. Както и всички “коментатори”, от които минути преди това се разбра, че от висше образование смисъл няма. По добре е да си барман.патрашка сега коментира, че К. Бил такъв тип хора- груби, безцеремонни. Тя винаги твърдяла, че К . Има поведенчески проблеми. С изключителен егоцентризъм и групата не го оценява. Това формира озлобление у него. Как сме казвали истината на хората? Според Ева това е заяждане, а не казване на истината. Гала- снощи се показала липса на човещина и морал. Бил пиян. Провокацията трябвало да е в нормални рамки. Константинов- К. Заиграва, че никой не се е поинтересувал от него и ще изкара, че е само игра. Гала се възмущава от къртенето на врати. Известния ка гадже на Пипи- институционализирали простотията. Дали К. Не бил снесла яйца там някъде. Създавал лошо име на джендърите и Ги прави гнусни. Ще го дари с мълчание. Тази гнусотия го нарече. Ева- да не затварят такива хора на такива места. Патрашка- той има проблем , а неглижирали поведението на останалите. След напускането му П. Е убедена че ще има нови сюжетни линии. Ричи е по- опасен от К. Гала- Ричи играе на 3 фронта% к? Петко и Роузи.

# 1 598
То и Мишо Шамара вече не го пускат, нищо, че Криско направи нещо като кавър. Очаквам след години и Гери Никол да не я пускат. Даже се надявам Grinning

Колко забавен пост, с какъв съдържателен емотикон накрая, ще си го запиша за следващи сезони на ББ, да го ползвам, като шаблон.

# 1 599
В говорилнята само глупости. Сега се подиграват на Ричи.
Кокошката ми е особено противна днес.

# 1 600
Кулагин със сигурност ще си получи хонорара, иначе защо да се връща в къщата и да се подлага на линч като снощния. А и снощи му личеше, че знае сценария.

# 1 601
Патрашка се надявала да стане по- интересно. Пак си отсява за характерите. Гала сега плюе по Ваня. Патрашка не можела да даде диагноза на Ваня. Имала психоза, с която запалила всички останали. Споменава изпровождат ето от Петко. Ева- хората можели да си говорят всичко, но да не си изпускат нервите. Патрашка се връща на въпроса на Мира дали К. Е жена. Според мъжкото келеме свободата е отговорност. Когато зрителите били гласували му казвали “ти си насилник над жени”. Още повече, че жената можела да му е майка. Келемето- уважението към по- старите поколения и тези, които са постигнали нещо. Това щяло да му е отношението към майка му и баба му. Според Гала. Патрашка- да сме се замислили. Гала- гримьор да си татуира веждите е непрофесионално. Константинов- гримът трябвало да не му личи.

# 1 602
  • София
В говорилнята само глупости. Сега се подиграват на Ричи.
Кокошката ми е особено противна днес.
Както се стигне до Стефко още утре вечер според мен, ще я видя какво ще коментира.

# 1 603
  • Оптимист по принуда
Гутморнинг, пандишпанчета!
Чесъна прибрахте ли?
Ех, тая Мира, как подтичкваше да рови като кокошка в чуждите торби...Класа! Християнско! Библейско...not!
Като врани на мърша бяха - жалки до безобразие.
Ваня, сигурно трижди съжаляваш, че си продаде реномето за пари и сеир? Даже безплатно ще ти дойде, след съдебното дело. Нищо де, даваха те на телевизора.

Мадан rules!

# 1 604
Кулагин със сигурност ще си получи хонорара, иначе защо да се връща в къщата и да се подлага на линч като снощния. А и снощи му личеше, че знае сценария.
Разбира се, че си е взел хонорара, даже мисля и горница, след случката с Веско.

Общи условия

Активация на акаунт