VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 842
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 920
Лорчето, освен, че е дъщеря на татко си, с какво друго е известна?
1 песен преди 10 години е пяла, за някакво лято и това е.

# 1 921
Не разбирам сърденето на Мира. Тя какво очаква от Стефан, като мъж на Гала - да й каже пред цяла България, че тя е по-добра водеща от жена му ли??? Лично аз не съм я гледала Мира, а Гала не е нещо кой знае какво. Но дори и Мира да е по-добра, то това няма как точно Стефан да й го каже. Ама то малко и акъл трябва в определени моменти.

# 1 922
И беше гадже на Део, нали ?
Това за Лора.
А за Мира- явно си има голяма завист там. Стефо е прав, че Мира е сухарка. Гала е по-сочна Flowers Grapes
Може предаването да и е съвсем изконсумирано , но тя е на екран много години , ежедневно, целоседмично , а не единствено в неделя и то по Канал едно. Та действително са несъизмерими.

# 1 923
Между другото Лора не е чак толкова безизвестна. Казвам го просто в интерес на истината.

Имаше дуети с Криско, със 100 кила, младите хора слушаха тия неща, аз съм я гледала 1 път на живо, във Варна - Екстраваганца.

Момчетата особено много я обичаха, защото все излизаше да "пее" мега нафиркана (това не изненадва никого!), и оскъдно облечена.

Аз съм родена след 85-та, ако това може да е отправна точка за референция Simple Smile

# 1 924
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
С това, че беше гадже на Део.  Laughing

# 1 925
Лора е известна също като бившата на Део и туй то.

# 1 926
Даже и това ми  е убягнало.
А детето и от кой е? От Део ли?

# 1 927
Не е така - Лора е известна, като дъщерята на Данчо Караджов. А Део е известен като гаджето /вече бивше/ на Лора Караджова. А жената на Део е известна, като жената на бившето гадже на Лора Караджова - дъщерята на Данчо Караджов Joy

# 1 928
  • Испания
Даже и това ми  е убягнало.

Не.

Валентин Славов се казва бащата на детето. Разделиха се.

# 1 929
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Даже и това ми  е убягнало.
Не, от друг.

# 1 930
Кой беше Део, да си дойдем на думата.

# 1 931
Нееее, Ваня реве, щото не изпитва съжаление, че е била К..... Flushed

# 1 932
Известна е с фалшивото си пеене.

Гледам филм по книга на сър Тери Пратчет, убедена съм, че в него има по-малко фантасмагории от тази пародия тук.

# 1 933
С песен в която иска да е лято, и "дупето и да събира шопи, и гларуси на ято"....
Цитирам песента, не си измислям.

# 1 934
Тук е форум Бг мама, т.е. да разбирам, че масово сте майки и сте на окол 30-40г.
Затова не я знаете с нищо друго.
Песните й "Спуснати завеси", "Министър на веселието" - с Криско и разни други хитчета имат добър рейтинг в тубата и за времето си на излизане бяха популярни.
Просто не сред този таргет тук.

Не я защитавам, не я харесвам, не твърдя че е талантлива певица. Просто отбелязвам - в интeрес на обективността.

Общи условия

Активация на акаунт