VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 733
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 010
То пък тая торта като я направят щото детето ще хапне от нея. Само си търсят повод да се набухат с торта Joy

# 2 011
  • Ню Йорк
Аз ли съм наивна, но това не вярвам да е мисия, да провали подобна изненада, все пак става въпрос за дете, да, Лора е влязла с мисълта, че "уж" няма да е на рожденият ден на детето, но все пак, като майка бих го убила, като зрител не знам какво да мисля, честно.

Аз пък не мога да повярвам, че потребителки, които твърдят, че са майки и го защитават.

# 2 012
Лора реве. Блата е оправен, какво преиграват сега?
Не го ли чуваш какви ги говори?
Чувам и умирам от смях.
Тя малко да се засрами, че майка и и баща и и гледат детето.

# 2 013
Пепа не става ли за водещ в "На кафе", според вас? Егати клюкарката.

# 2 014
Абе за какво дете става дума, става дума Лора пиянката, да се покаже малко. Оправи им буквата, по-добре стана от първоначално, другата пияндурница я развали.
Тя си метнала детето от както е родено при бабата и дядото, сега се сети, че съществува, че и букви да прави.

# 2 015
А бе каква мисия, никаква мисия няма. Биг брадър винаги известява зрителите каква мисия е дал, много пъти се е казвало това.

# 2 016
  • Испания
РозмариН: "Има убави ръце. Сещаш ли се?". Титан на мисълта е и тя.

# 2 017
Кулагин, с жалбата, че нямало торта за неговия РД, ми напомни един познат, дето се възмущаваше защо събират пари за болно дете, а не за него (нищо животозастрашаващо), то какво било дало за тая държава. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 22:52 от usmihni_mi_se

# 2 018
  • София
Добре де, повечето тук сте майки, ако е за вашето дете дали със същите очи бихте гледали на Кулагин? Нямам деца, но собственоръчно бих му извила врата. "ПравимЕ торта". Кой, бе Кулчо, ти ли я правиш? Вбеси ме само да го гледам.

# 2 019
Не го защитавам, но провокацията и ситуацията са банални и смешни. Не са повод за крясъци и обиди.

# 2 020
Ох, как лесно е да изпъкваш на чуждия гръб.
Какво са я захапали Рози бе.

Да мислят те как изглеждат острани, с коментарите си, с преструвките си, с фалша си, и неоправданото самочувствие.

# 2 021
Щом идва от Кулагин е мисия, сценка и задължително е много оригинално. Лора се разплака заради детето. А Божка прави тортата и е в правото си да се ядосва. Кулагин се оказа голямо леке, просто са ни спестявали простотиите му.

# 2 022
  • Испания
Все тая ѝ било за българското общество. И на мен ми е все тая за РозмариН, още повече че я видях какво представлява. Да пази Господ!

# 2 023
Не е страшно , че си хапна. Даже оправи буквата. Но това е рефлекс на много хора без деца. Не разбират колко са важни. а в неговия случай описа опита на Лора да стане център на внимание чрез дъщеря си.
Какво толкова, той не е унищожил готова завършена торта. Каза че му приличало на кекс. И те защо са оставили блатовете така... За протокола, имам дете и не припаднах, че тортата на лориното е унищожена.

# 2 024
Моето не обича торта.

Много драматизирате.

Общи условия

Активация на акаунт