VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 743
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Sunshine state
Идеята на Petia Ivailova за Вальо като водещ на Брадъра е много добра. Той вече имаше предаване, та не му е чуждо воденето, а и със сигурност ще е много по интересен от Азьо и Алекс. Горките не стават за никакъв ....
Аз номинирам Ваня. Ако имах право и на втори вот, бих номинирала и Мира. Самовлюбена, лицемерна и скучна. Тая жена верно няма никакво чувство за хумор и е пълна сухарка. Изобщо не бих ходила да й се извинявам и тоя път Стефан ми направи добро впечатление, че не й тръгна по свирката да й се обяснява. Хареса ми как някой й каза - "опитай от тортата, има вкус на Наско" хахах, много як майтап, който тя май не намери за много забавен. Пуфла с пуфлата. JoyJoy

# 2 491
Нима мислите, че всички хора обичат децата!

# 2 492
Номинирам Ваня и Божана.
Подкрепям Лора и... Петко / за чии и аз не знам, но усещам някаква промяна в него към добро/.

# 2 493
Нима мислите, че всички хора обичат децата!

Не, не живея с такива заблуди. А ти нима мислиш, че всички обичат Стефан, въпреки че той не обича децата?

# 2 494
Стефан си е точно интересчия. Ползва хората, които са му удобни за целите си. Не обича деца, но прави дете, явно за да се отчете пред обществото, а веднага след това се разделя с майката. Колко удобно- хем имаш дете, хем не ти е на главата. Това да си неделен татко, съвсем не е като денонощно да ти е закачено хлапе. Живял е с дъщерята на Гала, но тя не е била нито толкова малка, нито негов ангажимент. Все пак момичето си има биологични майка и баща, които носят отговорността. Той е малко като батко, отколкото като татко:)
Очевидно не му се работи много-много, захваща едно после друго...Успешно завъртя главата на известна  и състоятелна жена,скоро и в нов апартамент влязоха.
И въобще Стефан си живее прекрасно, без деца на главата, без особени трудови навици, тарикатската.
Евала, щом го може и хората му се връзват:sunglasses:

# 2 495
С какво се занимава/л всъщност този мъж, знае ли се?
Самият той май още не  е решил...
... Занимава се с пчели, по официални данни. Спред мен смуче парите на Гала.
Ясно. Мъжка държанка! Нищо против разликата във възрастта им или началото на връзката, всичко се случва на този свят. Но ако беше мъж на място, досега да си е намерил мястото Wink, а той... Явно Гала го обича, глези и пази да не избяга, той се грее на славата й и се ползва от парите, връзките и любовта й.

# 2 496

грозните клюки го свързвали с банда,  източвала кредитни карти и арестуван за това, Гала едвам го спасила.

Склонна съм да повярвам на това. Начина по който говори за работата си го издава, че е е по тънката част, не по якото бачкане.
Намерил си златна кокошчица, евала за което.

# 2 497
Не всички обичат децата, но да се бие в гърдите, вече няколко пъти, че ти не ги обича е идиотско най-малкото.

Току-що обявиха, че и при нас, в Гърция, се завръща ББ след няколко години прекъсване, три пъти ура, че няма да е вип!

# 2 498
Абе човек си е такъв, какъвто си е. Дали ще има дете или няма да има-не го-прави по-добър или по-лош чУек.
Тоест мислАта ми е, че стефанаки да речем, да, е злобен и т.н.....но той ще си бъде такъв и ако има дете.  Тоест детето няма да му промени изначално същността на...чай да извадя транспортира, да не се объркам...аха, на 180 градуса...ръйш ли, и автоматично да стане добър и различен...

# 2 499
Абе човек си е такъв, какъвто си е. Дали ще има дете или няма да има-не го-прави по-добър или по-лош чУек.
Тоест мислАта ми е, че стефанаки да речем, да, е злобен и т.н.....но той ще си бъде такъв и ако има дете.  Тоест детето няма да му промени изначално същността на...чай да извадя транспортира, да не се объркам...аха, на 180 градуса...ръйш ли, и автоматично да стане добър и различен...

Той има дете, колко пъти да се напише. Има дете и мрази деца. Детемразците са лоши за мен, дали са точно хора, не мога да определя.

# 2 500
За мен хората, които разтурят или изоставят семейството си, са кофти хора, без да ми се влиза в полемики стил Семейни отношения тема 546812654
Такава е и Ирини, такъв е и Стефан. В началото на формата разказваше как се запознал с Гала случайно, па водил друга дама на ресторант, но се уговорил Гала да иде там и да се гледат от съседни маси и някакви такива...ама че гнус...
И двамата имат едно и също излъчване- хем няма как да посочиш точно какъв е проблема, хем усещаш, че е кофти човек.

# 2 501
  • София
Има промо. Номинациите са брутални, само не разбирам защо Ричко подсмърча.

# 2 502
В началото на формата разказваше как се запознал с Гала случайно, па водил друга дама на ресторант, но се уговорил Гала да иде там и да се гледат от съседни маси и някакви такива...ама че гнус...
И двамата имат едно и също излъчване- хем няма как да посочиш точно какъв е проблема, хем усещаш, че е кофти човек.
Помня разказа му, говореше все едно е най нормалното нещо да си на обяд с жена и да си пишеш смс-си с друга в същия ресторант. Гнусна история, а Гала го разказва като най милото и нещо в кокошия живот.

# 2 503
Ще се качи върху годините и славата и и ще продължи. А тя ще бъде изоставена, колкото и да го обича. Този човек обича само себе си. Няма да има милост и към нея. Дано не съм права , това за втори път го пиша , но цялостното му поведение все повече ме убеждава, че този е интересчия и мръсник.

С риск да се повторя ще кажа, че Стефан е човек, който има ясно оформен план за живота си, а връзката му с Гала е просто едно от стъпалата, на които трябва да стъпи и да продължи напред. Затова не иска нито да се жени за нея, нито да имат общо дете. Тези неща биха го обвързали и после измъкването ще е доста по-трудно. А Гала милата, като й видя този влюбен, пърхащ, тийн поглед, когато го гледа или говори за него, чак ми къса сърцето. Дано не съм права, обаче си мисля, че в един момент ще я срине този човек.
А относно това, че е детемразец, защото не иска деца - такива хора, като него е по-добре да не искат деца. Защото така или иначе не се грижат за тях, дори и да ги имат

# 2 504

Той има дете, колко пъти да се напише. Има дете и мрази деца. Детемразците са лоши за мен, дали са точно хора, не мога да определя.

Знам че има дете.
Ето-той си е кофти човек изначално и дори детето не го е променило.

Има и не кофти хора, които нямат дете и това не ги прави кофти хора.

Общи условия

Активация на акаунт