VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 674
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 520
Когато Пртко и сие попитаха Ваня защо е пуснала Кульо първия път да спи в нейното легло, тя извади оная мутра тип самарянка и набожна християнка и с тих трепереш гласец отговори, че и тигър да застанел на вратата й посред нощ, щяла да го пусне да не мръзнел.
От така представеното й добро и изпълнено с всемирна любов сърце  обаче, нямаше й помен след това....

# 2 521
То пък щото сме бюро справки, да ти докладваме епизод, минута и секунда на свалката...епизодите ги има, гледаш и си преценяваш сам има или няма свалка...щото всички гледаме едно и също, пък виждаме различно. А и то имаше речи, имаше банани, не е било веднъж...
https://life.dir.bg/shou/gala-stefan-ne-mi-e-postavyal-ultimatum-za-detsa ето и за Гала, който не е гледам като мен...жал ми е за нея. Толкоз ли пък не можа да срещне някой мъж? По-добре като Миглена Ангелова да ги сменя.

# 2 522
Съгласна съм, но все пак тя му постави условие - което той не спази а , се натика най -нагло в стаята(в противоречие на собствените си действия спрямо Нора в началото). И второ Ваня му направи предложение, когато все още вярваше в доброто в този човек (че е глуповато наивна , като Рози и Ричу не споря). След това явно осъзна, че с добрината си само ще допусне змия в пазвата си и все пак инстинкта и за самосъхранение сработи Simple Smile)

# 2 523
Условието й беше следното - тя да гледа ден-два - не определи точно колко, как ще се държи кульо с останалите, и след това, евентуално, може да го пусне, но не е сигурно.

Ти на такова условие как ще реагираш? То е ясно, че не го искаше още тогава и само се чудеше как да излезе от положение.
Истинската причина си я каза после - че не искала да й гледа в нещата, в банята, пемзата и т.н.....

# 2 524
Само дето 1. Мира се нанесе в самостоятелна спалня без да пита никой, и без да има договор, и си трайкаше
И 2. Ако Кулагин се беше преместил, напрежението щеше доста да спадне. Една добра самарянка би се жертвала в името на общото благо, а можеше да намаже и някоя риба или ядки...и дори нямаше да си навреди на диабета буква Х

# 2 525
Аз не мога да разбера какво налазихте Стефан и Гала за деца...ми те си имат деца. Просто нямат деца ЗАЕДНО. Така са решили, така са постъпили. Какво ги изкарахте сега детемразци, бла бла...Когато Гала срещна Стефан, вече не беше първа младост. Честно казано, аз също не бих родила деца в по-късна възраст.

# 2 526
В началото на формата разказваше как се запознал с Гала случайно, па водил друга дама на ресторант, но се уговорил Гала да иде там и да се гледат от съседни маси и някакви такива...ама че гнус...
И двамата имат едно и също излъчване- хем няма как да посочиш точно какъв е проблема, хем усещаш, че е кофти човек.
Помня разказа му, говореше все едно е най нормалното нещо да си на обяд с жена и да си пишеш смс-си с друга в същия ресторант. Гнусна история, а Гала го разказва като най милото и нещо в кокошия живот.
Изпускате някои детайли в неговите любовни истории. В онова живо предаване той разказа, че:
- за да свали жена си е трябвало да я раздели с нейния приятел, някакъв полицай
- оженили се, но тя изведнъж се променила ... "нямаш на идея за какво лицемерие става дума" (цитирам по памет), и жена му родила, но на него му се живеело или по природа си е такъв, та ходил в мола да свалял жени, които понякога му давали грешен телефонен номер и за това той веднага ги проверявал.
- така, с намерението да се свали с някаква хубавица, проверявайки номера й, той се натъкнал на ...Гала. И после историята с ресторанта и есемесите. А Гала разказва, че си пишели двамата, докато била на вечера с Халваджанови и мъжа й... а бе лика прелика!

Хора, които не обичат деца, е по-добре да нямат деца.
Преоритетите на един човек говорят много ясно за ценностната му система.

# 2 527
Към Делтата: Аз пък бих (ето, смятам, че сега ми е рано, а съм над 30) - ти някакъв авторитет ли си, че раздаваш съвети?
П.п. внимавай как ще ми отговориш, защото коментарите най-вероятно ще изчезнат.

Стефан е неморален, защото е изоставил жена си след раждането. Колко свестни хора постъпват по този начин?

# 2 528
Условието й беше следното - тя да гледа ден-два - не определи точно колко, как ще се държи кульо с останалите, и след това, евентуално, може да го пусне, но не е сигурно.

Ти на такова условие как ще реагираш? То е ясно, че не го искаше още тогава и само се чудеше как да излезе от положение.
Истинската причина си я каза после - че не искала да й гледа в нещата, в банята, пемзата и т.н.....

Ами той баш това прави - навира се навсякъде , души коментира по най- долен начин. А, ако на някой действително му е интересно какво има в банята на някаква леличка (бабичка).....значи мнооооого много зле е раУтата.

# 2 529
Защо в такъв случай разиграваше сценки и му поставяше условия, уж щото вярвала в доброто, м? И що си даваше босо копитото Кульо да й го разтрива - нали и за него може да разкаже?

# 2 530
Към края на формата ще се види кой спечели и кой загуби от влизането си.
За мен се оляха Ваня,Стефан ,Мира,Лора ,Папи ,Ричи ,Петко ,Божана ...
Насето ми е ок за сега.

# 2 531
Защо в такъв случай разиграваше сценки и му поставяше условия, уж щото вярвала в доброто, м? И що си даваше босо копитото Кульо да й го разтрива - нали и за него може да разкаже?
Именно заради това . Била е добра с него , вярвайки , че и той може да стане такъв поне малко (горе обясних колко наивно е това разсъждение) За което поиска доказателство - в рамките там на ден да се държи нормално. Ако за един човек е проблем в рамките на ден да се държи "нормално" - под което визирам да не изпада в дебилни паранои към хората насреща и в отговор на които да им скача с измислици и болни лъжи. Значи такъв човек е опасно да държиш близо докато спиш

# 2 532
  • Пловдив
А защо Кулагин е блокиран във фейсбук?

# 2 533
  • София
Към Делтата: Аз пък бих (ето, смятам, че сега ми е рано, а съм над 30) - ти някакъв авторитет ли си, че раздаваш съвети?
П.п. внимавай как ще ми отговориш, защото коментарите най-вероятно ще изчезнат.

Стефан е неморален, защото е изоставил жена си след раждането. Колко свестни хора постъпват по този начин?

Божке,запази си мислата:sweat:

# 2 534
  • София
Joy Joy Joy
Никой май не се интересува от предаването. Има анонс от преди час и дума по въпроса няма Simple Smile)))))

Общи условия

Активация на акаунт