VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 679
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 565
Не ми е приятен Насето, независимо на колко е години. Все гледа мрачно и лошо, негативно излъчване има, дръпнат, некомуникативен, скучен, тягостен, с неприятен говор, флегматичен, не умее нито да спори, нито да изложи красноречиво позиция и мнение, с беден речник. Какво да ми е симпатично в него изобщо?
И аз така мисля. Има много негативно излъчване,малко плаши даже.

# 2 566
Еха, какъв тоалет, каква диадема...

# 2 567
За самочувствието на Атанас, защо да не му е високо! Студент по медицина е момчето! За неговите години това си е постижение. Да не говорим, че всеки нормален млад човек на 20на години има прекомерно самочувствие... А и като ги гледа всичките наоколо му дърти откачалки, как ли му изглеждат Wink
Я, че Роузито пък била на годинки, бря Astonished (Аз нали от последните дни гледам редовно, та сега откривам топлата вода, ще ме извините за чуденките и питанките) Мислех я за по-малка. Що ли Simple Smile

# 2 568
Той е на 21, още е рано да се каже дали въобще ще завърши - още повече, ако си прекарва повечето време в телевизията, вместо на лекции.

# 2 569
Точно Насето ми се очертава като фаворит. Ако си спомням първото ми впечатление за него беше - лигав нарцис - гей от Идил. Но всъщност хлапето си е мъжкарче и не е чак глупав. Лора също изненадващо ми харесва. Поне където съм я мяркала , не съм видяла нищо отрицателно. Не съм видяла пиянски излагации за които се твърди по темите , помага на нападнатите , и страхотно си играе в мисиите. Петко си го харесвам. Има трески за дялане но е бял кахър неговото перчене . Вижда се че е кавалер.
Изобщо за пръв път съквартиранТИТИ ми харесват като сплотеност. Всеки сезон гледам как някакви уж мъжкарчета се обединяват срещу някоя дама и започват да се правят на играчи. Останалите мишкуват и се радват или шушукат по ъглите. Тук напротив. Много ми хареса как защитаваха жените през цялото време и то задружно. Дори с риск да загубят в състезанието при направата на фигурите от триъгълници, се обърнаха срещу оная гнида и не позволиха да тероризира с удари жените. При това беше заложен голям залог - вечния спор мъже-жени кой е по концентриран. Това беше кавалерска проява за мен отвсякъде. Нещо което не съм виждала в ни един брадър до сега .
Също и сплотено се борят за оцеляването (прехраната) в къщата, без някакви излишни претенции за индивидуализъм. А също и никой за мен няма главозамайваща преценка за себе си - както във другите формати. За мен са най - свестните до сега съквартиранти

# 2 570
Какво му е на Насето?  Blue Heart Blush
 Не мога да го сложа в никакви рамки, защото матрияла ми идва малко Wink Но пък това, върху което разсъждава, като си отвори устата, звучи много зряло за неговите 21г.
Общуването с по-възрастни вместо с връстници е довело до преждевременно помъдряване.
Аз съм му  фен ,но си права ,че материала е оскъден за сега ,дано не се изложи.
Харесва ми ,че е обран,но не страхлив. Не е егоист и не се хвали ...

# 2 571
Знам как се влиза медицина, това момче не е влязло редовно, абсурд! Нье, не вярвам на такива глупости.

# 2 572
А защо да не му е високо! Студент по медицина е момчето!
И това е повод за високо самочувствие. Ами голяма част от хората на тези години са студенти

# 2 573
  • Испания
...преждевременно помъдряване...
...не се хвали ...

Помъдрял?
А с какво да се похвали? С Мария Илиева ли?

Смешник е Атанас.

# 2 574

А с какво да се похвали? С Мария Илиева ли?

Смешник е Атанас.
Може би си права, просто до Ричи Наско ми изглежда скромен.

# 2 575
А защо да не му е високо! Студент по медицина е момчето!
И това е повод за високо самочувствие. Ами голяма част от хората на тези години са студенти
Зависи къде, зависи какво.

# 2 576
Пртко кавалер 😂😂😂
Мъжете били защитавали жените 😂😂😂
Аврора, едно и също ли гледаме?

Пртко като те види, ще ти каже да му донесеш ракийцата и да пометеш/изпереш и наготвиш. Докато той със всичките "мъже" обсъждат каква си мърла и какви са ти гащите.
Но ето, има жени, които харесват Петко, то за това е пълно с пртковци под път и над път.

# 2 577
Големи тъпотии приказва Патрашкова - мъжете били казали тактично на Мира същото, което Кулагин казал грубо... Не вярвам, че съществува и един зрител (който не й е личен приятел или роднина), който иска да я гледа.

# 2 578
Големи тъпотии приказва Патрашкова - мъжете били казали тактично на Мира същото, което Кулагин казал грубо... Не вярвам, че съществува и един зрител (който не й е личен приятел или роднина), който иска да я гледа.
Да, голяма разлика. Единият го казва пред нея, другите мишкуват зад гърба на Мира. Каква идилия само. То при тези клюкарски раговори какъв тон и тактичност може да очакваш. Но Патрашкова си ги харесва.

# 2 579
  • Испания
Но Патрашкова си ги харесва.

На Патрашкова ѝ плащат да ги харесва.

Общи условия

Активация на акаунт