VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 322
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 850
За Стефан и Гала- той предложи тази тема за децата. Негово право е да си има позиция. Не са без деца и двамата. Но да го обсъжда в ББ това не го разбирам. Вярно е , че се прави на непукист, но тази история му стопява ако е имал шанс за победа и остава лошо чувство в публиката, която бездруго го подозира в меркантилност.

# 2 851
  • София
Мира, Мира.... вече стана и народен будител, що нови думи даде на българския език.

# 2 852
Кефи ме Ричи,може да каже повече думи от Лора и то без за се замисля.

# 2 853
Само аз ли не  разбирам кое  му е толкова ужасното че Ричард  каза на Стефан..  Те ги дадоха как се пипат пред цяла България, роза е голям човек и  би трябвало да прави осъзнати избори няма логика да се жегне от фукането на ричо Кво като е казал на Стефан голям праз, че е тъпо да си такъв мъж тъпо е ама не е кой знае  кво. Божка  що я хейтвате седна и си каза, направи си труда  и имаше логика в думите й, розмари наистина се прави на 6 без 10  и аз бих и се издразила и бих я питала очи в очи както божка и тя пак се направи н 6 без 10... Та божка се предаде не става и тва си е

# 2 854
  • София
Кефи ме Ричи,може да каже повече думи от Лора и то без за се замисля.
Това от книгите за самоусъвършенстване! Joy

# 2 855
Ха, как така гледат номинациите? Те предварително ли са заснети (а не на живо)?
Миналата седмица много хора предложихме точно това на стената във Фб, но се чудя как са го уредили.

# 2 856
  • София
Хайде другата логорея почна Sad

# 2 857
Мене ме е яд на Мира - абе жена с деца, със семейство с кариера, красива си - я вземи му тропни тоя охлюв - кажи ДА! 1 от чиниите е моята, какъв е проблема?  какво му се обясняваш че 5 вечери подред си мила всичките чинии и само тази си я оставила...
И ще му се тръшка, че я сравнявал с Гала... Мира прави къде къде по-стойностно предаване, но не е в приятелка на клана Халваджиян и за това е в по-бедната ТВ...

Ако си слагаша всичките тези хиалурони и процедури дето Гала си ги слага (еоле пък врачки и баячки да и помагат и те) сигурно щеше да е по-опъната от Галя. Всъщнос носът на Галя е много по-грозен от Мириното носле Simple Smile

# 2 858
Лъвове.
Мира, Божка - не ги харесват, и вече - край!

Ти си тази, която иска комплиментите, Божке. Ти си тази, която не иска конфронтации, затова не можеш да траеш Рози. Защото тя, макар да не спори с теб открито, все пак ти показва, всеки ден с присъствието си, че ти не си върхът. Защото ти не си. Но явно много хора ти обясняват, че си, и ти си си повярвала.

# 2 859
А Божана защо се навира на Рози? Рози не е задължена да си общува с нея. И аз не бих си общувала с тази простовата и злобна алкохоличка.

# 2 860
Някоя от вас чула ли е Рози да нарича Божана  ш.бана к.чка? Питам, защото аз никога не съм чувала Рози да използва такъв език към когото и да било, но може и да съм пропуснала

# 2 861
Грозни думи от Божка.

# 2 862
К'о си прайте пандишпанчета? Аз досега си лежах и четох книжка, да се образовам малко. Сега и от библията ще почета, че не съм много простителна и се разстройвам от това. А после ще си измия смръднята от вечерята, мекички ядох. Договорих се с тия трибуквените, ще ги рекламирам безплатно, ама две години, прецаках офертата на Ричко. Хубава работа свърших днес. Само не съм настъпила нещо меко, кафяво и топло, но не държа течен шоколад вкъщи, ръйш ли.

# 2 863
  • София
Ще им стигнат за има-няма седмица.  Laughing

# 2 864
божана-яйкс!
Огнените и въздушни зодии стават за купон и секс,за друго-в никакъв случай!

Общи условия

Активация на акаунт