VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 322
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 910
Поне си призна,   че е тъп.

# 2 911
  • София
К'о си прайте пандишпанчета? Аз досега си лежах и четох книжка, да се образовам малко. Сега и от библията ще почета, че не съм много простителна и се разстройвам от това. А после ще си измия смръднята от вечерята, мекички ядох. Договорих се с тия трибуквените, ще ги рекламирам безплатно, ама две години, прецаках офертата на Ричко. Хубава работа свърших днес. Само не съм настъпила нещо меко, кафяво и топло, но не държа течен шоколад вкъщи, ръйш ли.
JoyJoyJoy

# 2 912
  • Terra incognita
Тая Рози е като дебилна. Пред цяла България да ти кажат, че те мушкат под юргана от немай къде, при все, че си топ модел, а ти дори да не направиш елементарен опит да защитиш шиб@ното си самочувствие, такова овчедушие рядко бива.

# 2 913
Ваня сигурно и в реала ходи и размята .....

# 2 914
  • София
Спрях звука, не мога да издържам "проповедите" на Ваня Sad((((

# 2 915
Аз съм потресена от Рози. За мен това момиче е безумно глупаво. Хич не ми минава номера, че е "Над нещата". Просто е глупава. А и е много възможно през всичките си моделски години да е свикнала да се отнасят с нея по този начин и вече просто да не й прави впечатление

# 2 916
Изпуснах началото. Защо Брадърът им показва стари номинации?

Не са стари. Просто са записали номинациите и сега ги показват на тях и на нас.

Ама Ричко беше облечен с дрехи от предишна мисия?

# 2 917
Ваня, каква си отврат. И ти бой по момичето, малко ли те подкрепя. Другото си бяха детинщини.

# 2 918
Бе тя не е мушкана, било е театро.

# 2 919
  • София /Абсурдистан
Ваня и каза на Рози големи истини.

# 2 920
На Валери Божинов ми прилича Ричи. По всичко.
Ааа, той затова харесвал Николета.

# 2 921
  • Испания
Мой близък твърди, че Роузи е повече германка(отколкото българка), а те били много по-отворени от българите и затова на нея не й пука от това, което се случва с Ричко. Нямам опит с германци, така че не мога да преценя дали е вярно.

Не, не е вярно.

# 2 922
  • Бургас
Ричо е абсолютен боклук за мен!

# 2 923
А аз не разбирам зора да се ходи и да се разговаря с Рози, да й се "помага".

Свръхпомагането е тирания.
Просто се опитват да се изкарат добри, и на чужд гръб да изпънат.

Понякога трябва да оставяме хората да порастват, да са отговорни. Рози е зрял човек, ще си преценява сама. Просто не знам какво е това ходене и опитване да "въдвориш" един зрял човек, и да му обясняваш как да си живее живота, как да се чувства, и какво да прави.

Честно казано, мисля че и тук във форума прекалявате - знам, че сега ще изям хейта Grinning

# 2 924
  • София
Ама Ричко беше облечен с дрехи от предишна мисия?
Какво падение!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт