VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 575
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 015
Защо не ни казаха софиянци, че нямат хора за мистър София? Ми щяхме да ви изпратим някой от Дългопол например. Варна е пристанище на Дългопол. Мадан да не е квартал на София?

# 3 016
Ричко е новата жертва на Брадъра- дали случайно забраниха достъпа до фитнеса?  Сега ще има драми. Дано забранят фитнеса до края на сезона и ще излезнат някои хора с шкембенца.

# 3 017
  • Испания

# 3 018
Не бойте се за шкембенцата. Ричко ще ви продаде от неговите хапове.

# 3 019

А Рози ако (като?) излезе, на кого ли ще даде щита?

На мъжа си на кой. Joy

# 3 020
Ричко е новата жертва на Брадъра- дали случайно забраниха достъпа до фитнеса?  Сега ще има драми. Дано забранят фитнеса до края на сезона и ще излезнат някои хора с шкембенца.
Ричароне ще трябва книга да чете, ако му спрат колелото. Ама коя книга не е чел? След предаването ще му трябва най-много бестселъра Мъжът и ръката интимно.

# 3 021
Защо не ни казаха софиянци, че нямат хора за мистър София? Ми щяхме да ви изпратим някой от Дългопол например. Варна е пристанище на Дългопол. Мадан да не е квартал на София?
Нидей така,уа! Никой не говори,чоеук из Варна.Наско мистър София,мое.

# 3 022
  • Испания
Голям праз, че са затворили фитнеса. И сигурно е било от ден до пладне. Ако им бяха намалили храната, тогава да видите как всички щяха да скочат срещу Мутрагеньо.

# 3 023
Наказанието заради Петко е доста лекичко.
ББ си има фаворити, определено.

# 3 024
Нидей така,уа! Никой не говори,чоеук из Варна.Наско мистър София,мое.
Въй, ни та разбирам!

# 3 025
Току-що прочетох една история за Ваня и май не съм изненадана:
https://www.marica.bg/vanq-kostova-nabila-dete-vyv-vlak-eto-kakv … ticle-162379.html

# 3 026
От мен лека нощ! Ще ида да си поговоря с камерата в спалнята, ама няма да си дарявам хонорара! Така  , че не го правете публично достояние, моля...

# 3 027
  • София

А Рози ако (като?) излезе, на кого ли ще даде щита?

На Ричи. Направо щит за победител да му дадат и без това бленува победата като дете играчка, да приключва тоя фарс и да заповядат звездите в Ол старс. (Дано не съжалявам за желанието си като ги видя и тях.)

# 3 028
  • София
Даммм, ще изгонят Роузи - па тя ще даде щита на Ричард 

# 3 029
Не бойте се за шкембенцата. Ричко ще ви продаде от неговите хапове.
Липовона е вреден. Както виждате нанася тежки последствия. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт