VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 307
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 105
  • София
Те нищо чудно и клип да му направят. ББ искрено вече се подиграва.

# 3 106
  • Испания
Те нищо чудно и клип да му направят. ББ искрено вече се подиграва.

Ще има клип.

# 3 107
 Не разбрах каква е тази песен? Изпуснала ли съм нещо, или предстои да я покажат?

# 3 108
  • Испания
Не разбрах каква е тази песен? Изпуснала ли съм нещо, или предстои да я покажат?

Предстои. Сега я съчиняват.

Яко са го подпукали. Заслужава, но заслужават и други.

Big Brother Bulgaria

🔥Дойде време за ПОКАЯНИЕ!💥

😳Ричард сравни Роузи с вафла, а сега и самата тя чу това!😢

Big Brother те пита 👉🏼 ПРОЩАВАШ ЛИ НА РИЧАРД?

11% Да     89% Не

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 01:27 от smileys

# 3 109
Представям си текста като: ''Ричка, Ричка, стига дрънка с таз лъжичка, в малката паничкааааа...С Рози цяла нощ не спахте и накрая се оляхтеееее... На-на-нанаааа...''

# 3 110
  • Испания
Представям си текста като: ''Ричка, Ричка, стига дрънка с таз лъжичка, в малката паничкааааа...С Рози цяла нощ не спахте и накрая се оляхтеееее... На-на-нанаааа...''

С блока ти се провали,
че идеята смърди.
Грабвай книжка и чети.
Бързо, без да те мързи.

През предишните сезони какви стихове леехме... Тези сега не пораждат никакво желание за стихоплетстване.

# 3 111

С блока ти се провали,
че идеята смърди.
Грабвай книжка и чети.
Бързо, без да те мързи.

През предишните сезони какви стихове леехме... Тези сега не пораждат никакво желание за стихоплетстване.

Чакам 2-та бона, давай и милиона, де е блока твой...Ти мадански си герой!

# 3 112
  • Испания

Чакам 2-та бона, давай и милиона, де е блока твой...Ти мадански си герой!

Розмаринчето защо обиди ти?
Тъпотата ти отвсякъде струи.
Кой е вафла бе, мекицо?
Ти, май, си ощипана "девица".

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 01:50 от smileys

# 3 113
  • София
И Ричи отговаря:
Завиждате за моя милион
и си мислите, че е балон.
Но не случайно аз съм Ричи,
ще забогатея кат Медичи,
ще си хвана аз една мома,
ще ми готви капама,
а аз ще давам хилядарка
да се прави на гъзарка.
И ще видите тогаз
как ще ме гледате в захлас.
Аз съм Ричи кат Медичи,
който и с титли вече се окичи.

# 3 114
  • Испания
А животът не е само манджа.
Бързо влизай в час, че
лошо ти се пише вред, момче,
щом в кратуната ти мисъл не тече.

# 3 115

Шeф Πeтpoв явнo дocтa e нaбpaл нa Гoлeмия бpaт!
Cĸaндaлният шeф Πeтpoв дocтa e нaбpaл нa Гoлeмия бpaт. Cpeщy ĸoгoтo cĸoчи гнeвнo пpeди чacoвe – мaлĸo, cлeд ĸaтo пpeдaвaнeтo изгoни Baлeнтин Kyлaгин. Eтo ĸaĸ Бopиc Πeтpoв „нaxpaни“ пpoдyцeнтитe и pиaлити фopмaтa ĸaтo цялo:

Шeф Πeтpoв cĸoчи cpeщy Гoлeмия бpaт

„Toвa мy ĸaзax нa млaдeжa Baлeнтин Kyлaгин пpeди дa влeзe.
„Moмчe TИ CИ ЖEPTBATA и щe тe пpeцaĸa Paдĸa, зaщoтo e мaнипyлиpaлa вcичĸи, щe мaнипyлиpa и тeб… Πpocтo нямa дa издъpжиш, зaщoтo в Бългapия нe e Биг Бpaдъp a ĸypвa-cиcтъp…

Eдинcтвeният ти шaнc e дa взeмeш xoнopapa ти нaпpeд, нo щe тe излoжи пpeд вcичĸи и шaнca ти e дa тe пoзнaвaт пoвeчe пpeди ĸъщaтa“ (ecтecтвeннo, нe ми пoвяpвa)…

Биг Бpaдъp e тeлeвизиoнeн фopмaт, бaзиpaн нa Aмepиĸaнcĸo изcлeдвaнe зa дълги ĸocмичecĸи пoлeти и poмaн нa Opyeл. Eдиният e cъвмecтнo cъщecтвyвaнe нa xopa c дaдeнo eгo и ycпexи в дaдeнa oблacт. A дpyгoтo e пoд пoглeдa нa ĸaмepи мaлтpeтиpaнeтo и мaчĸaнeтo нa xopaтa oт Бoтyшa нa вceмoгъщия, тoecт Биг Бpaдъp.

Oбaчe в Бългapия вcичĸo ce измeня и нямa вceмoгъщ бoтyш a „Лявa Peзбa“ нa eдин мyxльo ĸoйтo пpaти пpeдaвaнeтo в мaнипyлaции нa вcичĸи, нa Гaдняpa-Жepтвa, yчacтници, paбoтници, cцeнapиcти, ĸoмeнтaтopи…

ЗPИTEЛИ, дopи вeлиĸият Hиĸи Kънчeв. B cвeтa Биг Бpaдъp e лoшия, в Бългapия… няĸoй дpyг. Bĸapвaйĸи мaнипyлaции във вcичĸи бългapcĸoтo пpeдaвaнe нямa Лoш Биг Бpaдъp, ĸoйтo мaчĸa пoд тeжĸия бoтyш вcичĸи и глeдaмe peaĸциитe им…

A пpaщa вcичĸи нa ĸинo, тa иcĸaм дa мy ĸaжa Tи cи HAЙ-ДOЛHИЯ ΠOMИAP… KOЙ TE POДИ B БЪЛГAPИЯ… HИE HE CME TAKИBA!!!???
.xaxaxa и 0т +80 нa -71 и ocвиpĸвaниятa нa пyблиĸaтa…

Ta дopи и пyблиĸaтa e плaтeнa в Cтyдиoтo 14 лeвa ĸaфe, чaй и caндвичи… Жaлĸи cтe… И cтpaницaтa нa ББ в Фeйcбyĸ aдминиcтpaнa caмo oт eдин
… KOЙ ли?“, ĸoмeнтиpa cĸaндaлнo шeф Πeтpoв.

http://www.kliuki.bg/414634/%d1%88%d0%b5%d1%84-%d0%bf%d0%b5%d1%8 … b5-%d0%b5-%d0%b1/

# 3 116
Ами, което си е така, така си е, нормално е да има такива реакции и те са безброй. Чудя се как не ги е срам застарелите "величия" да си плюят на фасона, за жълти стотинки. Визирам Ники Кънчев, Патрашкова, Сърчаджиева, Азис, Кали, арменския катун и т.н. Гала не я слагам в изложилите се - тя винаги си е била плазмодий без мнение.

# 3 117
Aa такаа..

# 3 118
Мене ме е яд на Мира - абе жена с деца, със семейство с кариера, красива си - я вземи му тропни тоя охлюв - кажи ДА! 1 от чиниите е моята, какъв е проблема?  какво му се обясняваш че 5 вечери подред си мила всичките чинии и само тази си я оставила...
И ще му се тръшка, че я сравнявал с Гала... Мира прави къде къде по-стойностно предаване, но не е в приятелка на клана Халваджиян и за това е в по-бедната ТВ...

Ако си слагаша всичките тези хиалурони и процедури дето Гала си ги слага (еоле пък врачки и баячки да и помагат и те) сигурно щеше да е по-опъната от Галя. Всъщнос носът на Галя е много по-грозен от Мириното носле Simple Smile

Family?

# 3 119
Сблъсък на титани - Галя и Мира, целите умрели и двете.

Общи условия

Активация на акаунт