VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 226
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 270
Ваня спечели, защото ББ реши така. В  петък епизода завърши доста положително за Кулагин. Покрай миенето на крака и т.н. имаше много моменти, които ББ можеше да монтира така, че К. да е в положителна светлина, а Ваня или който друг реши- в отрицателна. В петък вечер ББ си смени мнението и версията, спря гласуването и в понеделник беше сглобил чудни кадри. Които даже бяха стари.

# 3 271
Още нещо за Ваня да напиша, докато съм се сетила. Тя победи К. точно чрез своята стратегия на диктатура на слабостта. Слабостта, понякога, е много по-силна от грубата сила - така сме устроени. Всички треперят над слабите и болните - деца, възрастни и пр. Затова дуелът между Ваня и К. завърши с:
Ваня срещу К. = 1:0
и К. напусна тепиха.

Сериозна ли си ...

# 3 272
Този младеж да не е гадже на Петя Дикова??

Да
За кой от младежите говорите? Тази история съм я пропуснала:smiles:

# 3 273
Не знам с кого е гадже тоя перчем тъп, с говорен дефект, но по добре да се скрие, цитирам го "боклюк" такъв, като не искаш да лепиш етикети, не отправяш подобни определения. Ама и аз защо го отворих това видео въобще..

# 3 274
  • Испания

Илиян Любомиров. Поет се води. Имам чувството, че е от калибъра на Константин Кекса /и не само защото като него търси жени, които да го издържат/.

# 3 275
  • София
Аз пък се присетих, че "нападението" на Кулагин със скилидката чесън беше много двусмислено!!!!  Smiling Imp

Я си спомнете кого прогонват с чесън? А?

Дяволът, демоните, вампирите и бесовете... а пък тя реагира баш като тях!
Много библейско и смирено, хихихи...

# 3 276
  • Испания
Аз пък се присетих, че "нападението" на Кулагин със скилидката чесън беше много двусмислено!!!!  Smiling Imp

Я си спомнете кого прогонват с чесън? А?

Дяволът, демоните, вампирите и бесовете... а пък тя реагира баш като тях!
Много библейско и смирено, хихихи...

От секунда 0 сме се сетили.

# 3 277
ДелтаАзимут е права дотолкова, доколкото наистина в нас хората е заложено да се грижим и покровителстваме по-слабите и беззащитните. Така че Ваня наистина с това успя - болна съм, възрастна съм, огорчена съм, несправедливо обидена съм, нападната съм... Само че в случая имаше и други важни фактори - отношението на съквартирантите към Кулагин, които, в желанието си да се отърват от дошлия им до гуша участник, с радост я подкрепиха, но най-вече решението на ББ. Дали в договорка със самия Кулагин или въпреки него, явно от продукцията бяха решили да го махат вече.

# 3 278

Илиян Любомиров. Поет се води. Имам чувството, че е от калибъра на Константин Кекса /и не само защото като него търси жени, които да го издържат/.
Благодаря!

# 3 279
Още нещо за Ваня да напиша, докато съм се сетила. Тя победи К. точно чрез своята стратегия на диктатура на слабостта. Слабостта, понякога, е много по-силна от грубата сила - така сме устроени. Всички треперят над слабите и болните - деца, възрастни и пр. Затова дуелът между Ваня и К. завърши с:
Ваня срещу К. = 1:0
и К. напусна тепиха.

Сериозна ли си ...

Да. К. направи грешка, захващайки се с Ваня. Това му коства (Костова? Simple Smile) пребиваването във ВБ. Трябваше там да си кюти и да си играе гнусните игрички с другите съквартиранти и щеше още да е в шоуто. Но когато обиждаш възрастна жена, налиташ й като оса и тази възрастна жена, освен това е обичана българска звезда на годините на баба му, няма как да му бъде простено. Натискът върху предаването стана огромен, защото никой нормален човек не би одобрил подобно поведение.

# 3 280
  • София
Продължавайте да "храните" знаете кой и няма да спре.
Като мелница е.
"Едно си баба знае, едно си бае"Joy

# 3 281
Ваня Костова е с душа на гладен помияр.

# 3 282
Птица , да не те тревожа , но нищо такова като защита на слабите или децата не ни е заложено за съжаление. Иначе всички да сме прибрали у дома по две ромски фамилии или по 5-6 старци. Съчувстваме на по- слабия, защото се асоциираме с него, представяме си, че можем да сме на негово място. Но бихме се грижили само за най- близки от сърце и бихме спазвали някакви средни норми на благоприличие. Повечето това демонстрират в къщата като се подиграват зад гърба на Добродетелната. Която вчера окото и не мигна да номинира Петко и Рози, които и бяха помагали най- много.

# 3 283
А с какви мотиви номинира Петко и Рози? Не гледах серията вчера...
Все по-интересно става шоуто.

# 3 284
Ама Петя Дикова му е кака на това лекенце 😂
И за да не е тотален офтопик, май Ричко има шанс да съди продукцията успешно, ако под тяхна диктовка съквартирантите измислят песен, посветена на него и се пее "ти си супер жалък". Много е грозно.
Не защитавам Ричко, но това е уронване на достойнството публично и подлежи на санкция.
Много лошо впечатление ми направи, че не благодари на Валентин за щита...за втори път му го дава, а това седи и мълчи като бит гъз.

Общи условия

Активация на акаунт