VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 226
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 255
Цитат на: julisa link=topic=1068982.msg37540518#msg37540518 date=1539866139

Ричи се кълне, че е правил секс, обаче не уточнява с кого.
[/quote

С Мара Шеповата  Joy

# 3 256
От така номинираните искам да остане Стефан. Нито Перко, нито Роузи ще ми липсва.

# 3 257
  • София
На мен пък ми направиха впечатление две неща при Гала днес. Първото беше, че е изненадана от конфликта между Стефан и Мира, защото доколкото познава водещата, не е конфликтна личност. Хм... Гала добре познава Мира, но явно хич не познава мъжа си, който инициира спора и потърси обяснение.

Второто беше мнението на Патрашкова за Рози, което се припокрива доста с моето, но можеше (дори беше задължително за претенциите, които има) да си спести имитациите на акцента й.

# 3 258
В сезона на тризначките нямаше ли една участничка, която уж беше правила кекс, обаче отрече. После попита другите жени в Къщата, дали ако не е усетила нищо, се брои...

# 3 259
Не съм гледала промото от днес , но по написаното от вас става ясно . Дали са правили кекс или не , знаят само те , ама е много тъпо така да се обясняват . Ричо нормално да не отрече , защото е заснет да го казва на Стефан . Нали си пази реномето , няма да излиза лъжец я Stuck Out Tongue Winking Eye Розито пък сега се сети да си пази имиджа , и да е правила нещо едва ли ще признае в ефир . Обаче ББ сега като го няма Кулагин , си намери кой да порти . И каква е тази песен ,която се очаква ? Да направят една пиянска за Лорчето и Божка  Smirk  Снощи беше интересно , но тази вечер май ще е простотия .

# 3 260
  • Испания
VIP Brother 2018 - коментар на последните събития в къщата - На кафе (18.10.2018)

# 3 261
Още нещо за Ваня да напиша, докато съм се сетила. Тя победи К. точно чрез своята стратегия на диктатура на слабостта. Слабостта, понякога, е много по-силна от грубата сила - така сме устроени. Всички треперят над слабите и болните - деца, възрастни и пр. Затова дуелът между Ваня и К. завърши с:
Ваня срещу К. = 1:0
и К. напусна тепиха.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 16:33 от DeltaAzimut

# 3 262
Делта..спри да пишеш глупотевици.

# 3 263
Делта..спри да пишеш глупотевици.

Предполага се, че ако не желаеш да четеш глупотевици? (нова дума ли измисли току що, поздравления за което), няма да ги четеш. Това е моето мнение. Ти си пиши своето, без, ако обичаш, да ме обиждаш. Не сме ние във ВБ, други са и тях обсъждаме в момента.

# 3 264
Този младеж да не е гадже на Петя Дикова?? Избрали са потресаващи кадри с Мира Добрева - дали е случайно?..

# 3 265
Патрашка колко фалшиво отбеляза че харесва поведението на галкин.. Този човек просто е супер надменен и високомерен мисли се за най умния най зрелия... А не е готино да си човек който намира общ език само със свои копия даже в на кафе като водещ цялото му излъчване крещеше оф кво ме занимавате с тва смотано предаване айде да се свършва.  не му разбирали хумора точно това поведение тип " кво да се хабя за вас" показва  някакъв комплекс според мен.

# 3 266
Още нещо за Ваня да напиша, докато съм се сетила. Тя победи К. точно чрез своята стратегия на диктатура на слабостта. Слабостта, понякога, е много по-силна от грубата сила - така сме устроени. Всички треперят над слабите и болните - деца, възрастни и пр. Затова дуелът между Ваня и К. завърши с:
Ваня срещу К. = 1:0
и К. напусна тепиха.

Да, да, давай докато се сетиш, че те трудно идват такива проблясъци, по някои места.

Ваня спечели не 1:0, ами 100:0 орезиляване и излагация. Победи всички по точки, в неравната борба на простотия и селяндурщина. В лакомията и мърлявостта, си водеше и преди това.
Такава комбинация на външна и вътрешна гнус, каквато Ваня е събрала в себе си, рядко се вижда, почти никога. 

# 3 267
Ами Делте..тъй де..тук коментираме брадъра. Па ти кво гледаш...идея си нямам...ама не е брадъра и в тоя ред на мисли си извън темата ми се чини..Joy

# 3 268
Патрашкова "шокирана съм от поведението на тези двама хора" !?!?!?!
Новатв, къде ги копате тия неграмотни журналисти бе? Срам, срам!

# 3 269
  • Испания
Този младеж да не е гадже на Петя Дикова??

Да

Общи условия

Активация на акаунт