VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 980
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 945
Като вземете да се правите на моралисти - че кои сте вие, кой е ББ, кои са тия вътре, че да казват на някого как да играе играта, не разбрах.
ББ що не каза на Лора да не го играе тапет?
Що не каза на Добринка да не го играе светица?
Всеки има право да си играе играта както прецени. Аз като зрител решавам тази игра дали ми допада или не. И понеже не харесвам селските хитреци, интригантите и лъжците, предпочитам да гледам някой тапет. И за мен е по добре някой да се опитва да се прави на добър, пред това да клюкарства, лъже и интригантства.

# 3 946
Гледай си, не съм ти спряла телевизора.
Но ти каза -ББ, другите съкваритаранти му били казали на Риче, пък той не ги слушал....демек му дават наклон какво да мисли, какъв да бъде и как да си играе играта. неговата си игра.
Ми ако иска ще ги слуша, вкл. и теб....
На това отговорих.

# 3 947
Айде и аз да попоетствам /а, нова дума/:

Аз съм Ричко хубавеца, няма друг кат мен,
и женички и мекички всички са за мен.
и е вярно, и е точно - аз съм бизнесмен,
Блазе, блазе, човеку като мен,

Блокове строя високи,
гледам в правилни посоки,
и жени забивам аз високи,
Роза немска целнах напосоки.

И на Нора аз не бих простил
бизнесмен съм аз и млад катил
но излезна таз която бих клатил
та за слава и на Розиту се бих качил.

Ех, да си като мен
ще се чувстваш ти братленце най-блажен,
Брадър, жени, тъй нататък,
секс, слава, живота е кратък!
Блазе, блазе, човеку като мен,
аз съм славен бизнесмен.

Eй така, да го бяха написали нашите поети, щеше да го преглътне Ричиту и нямаше да има драми.
Шеговито, но без злоба:

Той е Ричард от Мадан,
героят нов на Нови хан,
но,  сред елита ни отбран
остана толкоз неразбран.

# 3 948
Сбъдна ми се мечтата
(и всичко е точно)
Да вляза в Биг Брадър през вратата
(и всичко е точно)
Имах стратегия потайна
(и всичко е точно)
Да забия девойка безкрайна
(и всичко е точно)…
Защото снощи правих секс х4

Първо ми завъртя главата
(и всичко е точно)
После ме целуна по устата
(и всичко е точно)
Вечерта я вкарах в кревата
(и всичко е точно)
И ѝ вдигнах краката
(и всичко е точно)

Биг Брадър
Изповедалня
Креват
Чаршаф
Одеяло
Възглавница
Целувка
Милувка
Секс
Секс...
(и всичко е точно)

# 3 949
Не само че щеше да преглътне, ами щеше да му се привиди, че го възхваляват с тези рими

# 3 950
Скрит текст:
Сбъдна ми се мечтата
(и всичко е точно)
Да вляза в Биг Брадър през вратата
(и всичко е точно)
Имах стратегия потайна
(и всичко е точно)
Да забия девойка безкрайна
(и всичко е точно)…

Първо ми завъртя главата
(и всичко е точно)
После ме целуна по устата
(и всичко е точно)
Вечерта я вкарах в кревата
(и всичко е точно)
И ѝ вдигнах краката
(и всичко е точно)

Биг Брадър
Изповедалня
Креват
Чаршаф
Одеяло
Възглавница
Целувка
Милувка
Секс
Секс...
(и всичко е точно)
Якооо. Много добро.

# 3 951
  • София
Много са ми неприятни такива поетически изцепки.А и не им е мястото в тази тема. Има си тема за поезия, за който обича да римува.

# 3 952
Скрит текст:
Като вземете да се правите на моралисти - че кои сте вие, кой е ББ, кои са тия вътре, че да казват на някого как да играе играта, не разбрах.
ББ що не каза на Лора да не го играе тапет?
Що не каза на Добринка да не го играе светица?
Всеки има право да си играе играта както прецени. Аз като зрител решавам тази игра дали ми допада или не. И понеже не харесвам селските хитреци, интригантите и лъжците, предпочитам да гледам някой тапет. И за мен е по добре някой да се опитва да се прави на добър, пред това да клюкарства, лъже и интригантства.
Това изливане на злоба от страна на Папи, Мира, Наско, Лора и т.н. ли тълкуваш по този начин (че се правят на добри)? А за интригантстването - по-големи интриганти от мъжете в къщата няма - клюкарят зад гърба на всеки, включително и зад собствените си гърбове.
Не мисля, че Ричи лъже. Просто е прост.

# 3 953
Много са ми неприятни такива поетически изцепки.А и не им е мястото в тази тема. Има си тема за поезия, за който обича да римува.
Е, Тайне, в духа на снощния епизод сме. И ние искаме да се изявим. К'во кат не ни дават по телевизора. Брадъра каза песня за Ричко и ние така тематично. Няма лошо.

# 3 954
Страхотни стихчета !
Браво!

За любителките на мистерията Кулагин- ами и неговите нерви не издържаха. Това среднощно изтрещяване с чупенето и линейките си беше чиста истерия и безсилие. Който се е пречупил, си заминава.
Това си е борба на характери. Затова и , колкото не ми се иска да го призная, Стефан и Петко играят играта. Стефан тогава се хвана с ръкавиците да изнясе най- гнусната част. Ванка пък пипнА една салфетка и се убоде Joy

В онзи случай той си го изкара на Мира , ама някой трябваше да свърши мръсната част.
Лора е обрана , но явно не дразни. Изобщо , по-възпитаните си личат.
И да , субтитри си трябват и за Лора , и за Насо, и за Ричо и Роз, като вземат да фъфлят , не зная разбират ли си и те. Снощи и онзи ден , понеже преимуществено даваха двамата пакостника, ама нищичко не схванах. Розка нещо го успокояваше , че още две седмици ще  ев къщата , та реших , че няма да му дава щита.

# 3 955
  • София
Можеше да се измисли какво ли не, но искаха да го смачкат.
Психически.
И го постигнаха.

През акъла не ми е минало, че ще защитавам Ричко, но публичен линч няма как да приема.
Отдавна са минали тези времена и слава Богу.

# 3 956
птица, точно жените бяха по-безсърдечни. Изненадата беше Мира - не разбра на какво се е обидил Ричи. Папи (след изпълнението пред Ричи) каза, че няма да участва, по-тегаво не било никога.
Ама то точно той и пияната крава го направиха тегаво. Докато пееше в изповедалнията жлъчната му песен, само дето не свърши от кеф. Хем прави зло, хем излиза сух, щото е накаран да го направи. И понеже с оная кранта с мъжкия глас са се взели за другарски съд и се врът в чуждите чершафи, стана целия цирк. Просто Кекса още му горчи в устата, че Ричард му каза, че дрехите му са евтини и само набираше и се чудеше как да му го върне най-злобно. Показа колко НЕ е над нещата и колко му пука за дрехите тоя примадон джендър.

# 3 957
Можеше да се измисли какво ли не, но искаха да го смачкат.
Психически.
И го постигнаха.

През акъла не ми е минало, че ще защитавам Ричко, но публичен линч няма как да приема.
Отдавна са минали тези времена и слава Богу.

Е, той Ричо от ирония не разбира, та затова - със сопата Blush
Наказаха го за голямата му уста пред Стефан . И със сигурност ще премине през катарзис и ще вземе някои поуки. Иначе щеше да се хили самодоволно , както досега.
И аз бих била афектирана , не знам. В тази изолация и един с друг само, кой знае колко по-различно кънтят емоциите.
Всички , които са били в Къщата , това споделят - че там чувствителността е доста по-изострена.

# 3 958
  • София
Не намирам никаква ирония в това "аз съм жалък" повторено n-пъти.
Ама никаква.

# 3 959
Скрит текст:
Страхотни стихчета !
Браво!

За любителките на мистерията Кулагин- ами и неговите нерви не издържаха. Това среднощно изтрещяване с чупенето и линейките си беше чиста истерия и безсилие. Който се е пречупил, си заминава.
Това си е борба на характери. Затова и , колкото не ми се иска да го призная, Стефан и Петко играят играта. Стефан тогава се хвана с ръкавиците да изнясе най- гнусната част. Ванка пък пипнА една салфетка и се убоде Joy

В онзи случай той си го изкара на Мира , ама някой трябваше да свърши мръсната част.
Лора е обрана , но явно не дразни.
Скрит текст:
Изобщо , по-възпитаните си личат.
И да , субтитри си трябват и за Лора , и за Насо, и за Ричо и Роз, като вземат да фъфлят , не зная разбират ли си и те. Снощи и онзи ден , понеже преимуществено даваха двамата пакостника, ама нищичко не схванах. Розка нещо го успокояваше , че още две седмици ще  ев къщата , та реших , че няма да му дава щита.

То и за да дразниш, трябва да има с какво...тя е толкова куха, че дрънка.С какво тогава да дразни?!   Smiley
Явно и тати доста я е постегнал да не прави пиянските си оргии вътре, та съвсем се превърна в пълнеж само.

Общи условия

Активация на акаунт