VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 948
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 930
Сега се сетих, че вчера кокошчицата Гала (явно притеснена, че Галкин е номиниран) спомена, че още много не сме видели от Стефан, и добро и лошо, но тя няма да казва, нека хоратада видят. Иска и се да стигне на финал. Laughing
Стефан спомена, че те с Петко са стълбовете в къщата, това в темата го е прочел или някой го осведомява какви са реакциите навън?
тези дето излизат за участия се усведомяват, всичко се знае вътре, няма тайни.

# 3 931
Цялата тая пасмина вътре ми е много противна. Не й симпатизирам, ама хич. Не че Ричко е цвете за мирисане, но на него му симпатизирам така да се каже, тоест ако трябва да вземам страна между него и останалата сволач, веднага избирам единичният воин.

Гледах ги на масата...когато чакаха Риче да влезе, че да кажели молитвата. Противни ми бяха. Божка се изкряска....айде да идва да казва тъпата молитва, пък после да циврел където искал.

Добринка и тя как пък не й приседна, нали следи атмосферата на и около масата да е благочестива. Преди направи бележка на мачо бой, че зачекнал разговор на масата и провалил вечерята.
Сега как й се отвори хапка при тая напрегната обстановка на масата, не знам....

# 3 932
  • Ню Йорк
Толкова ли не се намери поне един нормален и свестен човек сред тях да спре цялата простотия или поне да се откаже от участие в нея. От жените поне?
Че те жените са по-зле и от мъжете, откъде да изскочи този свестен човек?  Rolling Eyes

Че Ричко е жалък спор няма. То може ли най-голямата ти гордост и хвалба да е, че си поопипал немската кака  ooooh! Ама, че песента е злобна също е очевидно. Вероятно освен от злоба и от творческо безсилие им се получи тази боза. То си трябва акъл за тънък и хаплив хумор.

# 3 933
  • Оптимист по принуда
Брадъра много хубаво беше подковал Пртко за втората номинация да не номинира Стефан, после още по-долно им спря достъпа до фитнеса, докато Стефан и Мадански бяха вътре. Изобщо създаде условие да бълват срещу Стефан, че той е причината за наказанието, а после показаха рицарската номинация на Шефа. И пак той да блесне. Ама така е - като се прегръщаш с ХалваджЯни по баровете, отиваш на финал.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 14:13 от demmy.

# 3 934
  • густо майна Филибето
птица, точно жените бяха по-безсърдечни. Изненадата беше Мира - не разбра на какво се е обидил Ричи. Папи (след изпълнението пред Ричи) каза, че няма да участва, по-тегаво не било никога. Петко и Насо бяха на мнение, че нещата се правят от двама и не е виновен само Ричи. Ваня беше против да бъде наричан Ричи Жалък. Стефан - не помня, но не беше очарован от ситуацията. Водеше преговори с Ричо да участва в клипа, защото от това им зависи бюджета. Само Божана и Мира бяха ок.

Снощи в живото Рози се държеше като обидена, не говореше с Ричко, а той седеше усмихнат при мъжете и си говореше с тях. Странно как са се развили събитията. Насо умуваше дали ББ не го заблуждава, че нищо от песента няма да се излъчи, затова да е толкова спокоен.

# 3 935
Като гледам...Пртко или мазньоча Пепа виждам финалисти. Пазят ги - Пртко имам предвид, Пепа сама се варди, не влиза в скандали, говори мазно и тихо, нищо почти не казва....

# 3 936
На Рози и Ричи Брадъра им каза да не говорят и да не спят в едно легло

# 3 937
Каквото и да гласят, за мен този сезон няма победител. Просто няма. Куц сезон, неуспешен. Направо сакат.

# 3 938
  • густо майна Филибето
На Рози и Ричи Брадъра им каза да не говорят и да не спят в едно легло

Това го отмени още когато Стефан им посредничеше при разговора. Ваня снощи й обясняваше, че Ричи не заслужавал да говори с него, но все пак била направила добре, че разговаряли. Нищо не разбрах.

# 3 939
След всичко, което направи Ричард имаше нужда някой да му начука канчето. И понеже ББ  не беше достатъчен, поръча това да го направят и съквартирантите. Та на мен ми допадна това, което те сътвориха за малкото време, с което разполагаха. Защото ако го бяха погалили с перце малоумника мистър София, въобще нямаше да вдене къде му е грешката. И съквартирантите, и ББ му казаха, че проблемът му не е в това, че е правил секс, а че го е правил заради тъпите си схеми и то с момиче, което не харесва. Май след толкова обяснения от всички разбра.
Вече започвам да си мисля, че той нарочно каза на Стефан, очаквайки Стефан да разгласи случката, съквартирантите да номинират Рози заради това/ и заради приятелството й с Кулагин/, той също я номинира, та ако Рози излезе, случаят да приключи и той да е "герой".

# 3 940
  • София
Ричето най-много го боли, че му се объркаха плановете и вместо да се запише с главни букви като най-готиният в историята на ББ, се записа като най-големият смешник.  Laughing

# 3 941
Ами това е игра. Всеки има право да върти схеми, ако иска. Ако ще, Ричко и с ББ може да си легне...ако смята, че това ще го изстреля до финала.
Като вземете да се правите на моралисти - че кои сте вие, кой е ББ, кои са тия вътре, че да казват на някого как да играе играта, не разбрах.
ББ що не каза на Лора да не го играе тапет?
Що не каза на Добринка да не го играе светица?

# 3 942
Най-големият смешник е оня клошар (не помня какъв беше по професия - по стайлинг ми приличаше на клошар), дето се мислеше за Исус Христос. И той беше по кекса.

# 3 943
Аз не мисля че Ричко разбра къде е сгазил лука....Той си мисли, че му завиждат за щита от номинации и заради аферата с Рози. И с опитите си да се защити и направи на мъж, още повече се увъртя и повлече и Розито надолу. Вижте видеото от снощи - той като разбра, че ще му правят песен нещо си мислеше, че хит ще става, защото си мечтаеше да е нещо "бързо, което хората си пускат", явно това са му критериите за музика.  А пък на изявлението, че бил дете направо щях да падна от смях. Друг е въпросът, че ББ си го е взел тази година да си се гъбарка с него, точно както и с Нора, ама те и двамата активно му помагат за това.

# 3 944
Айде и аз да попоетствам /а, нова дума/:

Аз съм Ричко хубавеца, няма друг кат мен,
и женички и мекички всички са за мен.
и е вярно, и е точно - аз съм бизнесмен,
Блазе, блазе, човеку като мен,

Блокове строя високи,
гледам в правилни посоки,
и жени забивам аз високи,
Роза немска целнах напосоки.

И на Нора аз не бих простил
бизнесмен съм аз и млад катил