VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 926
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 020
То вече не остана народ да снимат сериал, само бездарници. По-рано трябваше да снимат един политически. Наско да е Волен Сидеров, Пртко - Бойко Борисов,  Стефан - Валери Симеонов, Божана - Корнелия Нинова и т.н.
Супер идея, ха ха! И Божана пристига на кон за срещата.
П.П Защо му казвате Пртко?

Аз го лично, го ползвам на заем от съфорумките, за да не нарушавам правилата на форума съвсем и да го наричам с разговорната дума, за женски интимни части.

# 4 021
  • София
То вече не остана народ да снимат сериал, само бездарници. По-рано трябваше да снимат един политически. Наско да е Волен Сидеров, Пртко - Бойко Борисов,  Стефан - Валери Симеонов, Божана - Корнелия Нинова и т.н.
Или в краен случай приказен - за Пинокио и дървеното му обкръжение.  Laughing

# 4 022
Ами те всички трябва да са пинокио там, само дето на Ваня няма да и расте носа, ами размера дрехи, когато лъже и когато се бие. На Папи ще му расте бенка. Петко ще се смалява под метър и 20. На Мира ще и падат торбичките до коленете ...

Роза ще се изгърбва още повече - като кламер. Стефан - Гала ще му спира джобните. Наско ще забавя говора почти до мълчание и т.н.

# 4 023
Салсиша, много си лоша, караш ме съвсем небиблейски да се хиля!

# 4 024
Кажи една молитва и простено да ти е Joy

# 4 025
Изгледах клипчето, в което Папи разказва някаква история за първия му секс. Как да повярваш, че това момче пише стихове и чак роман написал. Речникът му е толкова елементарен,  с ''модерни'', ''стрийт" думи като: ''Копеуе", ''братле", ''тако'а''. Та това е мъж на 27г., а не хлапак в ученическа възраст. Разговорите, които провежда все са от типа на: ''Копеуе, как се напихме, напрао си махнахмЕ главите. Мноо беше яко, братле!" Майка му - поетеса, баща му професор по английска литература, сигурно имат богата библиотека - поне някоя книжка да беше прочел...

# 4 026
  • София
Ами те всички трябва да са пинокио там, само дето на Ваня няма да и расте носа, ами размера дрехи, когато лъже и когато се бие. На Папи ще му расте бенка. Петко ще се смалява под метър и 20. На Мира ще и падат торбичките до коленете ...
Роза ще се изгърбва още повече - като кламер. Стефан - Гала ще му спира джобните. Наско ще забавя говора почти до мълчание и т.н.
Ами ето - сценарият е съвсем готов и, смея да отбележа, чудесен. А и никой няма да се затрудни с ролята си.  Laughing

# 4 027
Папи е син на поетесата Кристин Димитрова, която пише сносно, и някакъв преподавател в СУ - не ми се рови сега да търся конкретики, но информацията си я има в нета от различни източници.
Странно е защо е толкова прост след като има "потекло". ///edit: А, то Карла го е написала вече това Simple Smile

Харесва ми промото от днес.
Аз лично харесвам Нора, истинска е, автентична е, добра душа е.
Не разбирам, защо когато Кулагин сгафи за нещо, това е мисия, а не допускате, че може би беше мисия Нора да се прави на зверски тъпа и нарочно да допуска най-комичните лапсуси - "дневния член", например.

# 4 028
  • София
Връщат Норчето. И на Кулагин ще възложат мисия и ще го върнат в къщата. Та той им прави шоуто!

# 4 029
Да се помолим и да погледаме...

# 4 030

Харесва ми промото от днес.
Не разбирам, защо когато Кулагин сгафи за нещо, това е мисия, а не допускате, че може би беше мисия Нора да се прави на зверски тъпа и нарочно да допуска най-комичните лапсуси - "дневния член", например.

Не я споменавай, че заради тази тема, търсих да гледам оня запис в Черешката и една седмица се хилих, как и вдига нервите и бръчките ... още ме държи. Joy

# 4 031
Бая молене ще падне, направи по някоя филия, че ще огладнея.

# 4 032
  • София
Гледали сме я и в други формати, автентично тъпа си е.  Peace

# 4 033
  • Ню Йорк
Айде сега пак 3 реда сълзи и сополи  ooooh!

# 4 034
  • Испания

Сега, ако кажеш, че и за ръцете трябва да се хванем, ще...

Общи условия

Активация на акаунт