VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 702
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 575
Aма е нелепо име Ричард/лъвското сърце/ за това, помашко лай но! Без извинение Mr. Green
То се хвали,то рева, то си вярва с 2 думи  ултра жалък

Аз още в първите епизоди го нахейтих, като каза тия 2 възрастни жени-не ги знам какви са, -кой са , ама вместо да седят така цял ден , да станат да ни изчистят, сготвят едни мекички  да ни направят на нас младите.. Sick.

и ме загуби Peace

# 4 576
Цитат
Аз не разбирам защо не го изгониха по-рано. На никой друг не му се е разминавало толкова, колкото на него. Нали не трябваше да се мести и демонтира нищо? Да се трошат чаши и какво ли не може ли?

Човек в яростта си прави неща, за които съжалява после.

Ще се опитам малко по-подробно да обясня защо мисля така.

ВИП Брадър има едно основно правило - физическото насилие е забранено.

Ако погледнем реално Кулагин, още с влизането си, заради факта, че попадна в среда неблагоприятна за хомосексуален човек  той сам се върза в капана. Фактът,че чрез нагласени лайкове и коментари, купени за Фейсбук страницата на предаването го издигна във вице- президент беше чиста проба поставяне в ситуация на жертва на него и Нора. Нора обаче лесно се отърва, напускайки къщата и получила хонорара си. ВИП Брадър прояви неколкократно двоен стандарт в отношението си към Кулагин, обвинявайки го за предизвикателното му поведение, което предизвиквало чуждата абсолютно непозволена агресия. Интересно обаче когато Кулагин беше наречен никой, папагал и с какви ли не още епитети Биг Брадър замълча. Замълча също така когато онова мъненкото гинеколоче бъдещо го заплаши с физическа саморазправа извън територията на къщата отново в национален ефир. Значи, за Кулагин да предизвиква другите е непозволено, но те да го заплашват като мнозинство е.
Салфетка пълна със стъкла, срещу чесън подхвърлен през устата. Плюс бой с бутилка по главата в национален ефир от Ваня Костова. Кулагин изгонен. Ваня Костова - не. Двоен стандарт. Защото след като е осъдително  да чупи чаши и да хвърля чесън как така не е осъдително салфетка пълна със счупено стъкло и удари с бутилка??????????
Той се води принудително отстранен от проекта. Това значи, че те не са му платили хонорар. Следователно те не само нарушават собствените си правила, а и като за капак договора си с него.

# 4 577
  • Кърджали
Скрит текст:
По мое мнение Кулагин трябва да ги съди. Защото е ясно като бял ден, че изгонването му е нагласено. 

Точно пък за това не може да ги осъди, той го поиска от тях, те го направиха, а той даже им помогна.

Какво имаш предвид? Не разбирам...

Pavlin Stanchev гледай и ще разбереш
https://play.nova.bg/programi/vip-brother-2018-na-zhivo/978046?autostart=true

# 4 578
  • София
Той се води принудително отстранен от проекта. Това значи, че те не са му платили хонорар. Следователно те не само нарушават собствените си права, а и като за капак договора си с него.
Какво се води, само те си знаят,всичко е между тях,конфиденциална информация,  защо иначе  Кулагин ще  влиза и излиза толкова пъти.

# 4 579
Е, Ричко! Ричко е на 24 години от Мадан, както каза Константин Wink Той знае чалга и дискотеки, в които ще се пее неговата песен Simple Smile
Ауу то щото на Кекса „музиката” не е чалга и не е простотия...

# 4 580
и дори не са му дали трибуна да обясни защо е направил това.
Ако помните, в последния Биг Брадър имаше бой между Ирена и Силвия. И двете бяха изгонени. Сега не го направиха. За да не се унижава Ваня Костова. Това е двоен стандарт.

# 4 581
Цитат
Аз не разбирам защо не го изгониха по-рано. На никой друг не му се е разминавало толкова, колкото на него. Нали не трябваше да се мести и демонтира нищо? Да се трошат чаши и какво ли не може ли?

Човек в яростта си прави неща, за които съжалява после.

Ще се опитам малко по-подробно да обясня защо мисля така.

ВИП Брадър има едно основно правило - физическото насилие е забранено.

Ако погледнем реално Кулагин, още с влизането си, заради факта, че попадна в среда неблагоприятна за хомосексуален човек  той сам се върза в капана. Фактът,че чрез нагласени лайкове и коментари, купени за Фейсбук страницата на предаването го издигна във вице- президент беше чиста проба поставяне в ситуация на жертва на него и Нора. Нора обаче лесно се отърва, напускайки къщата и получила хонорара си. ВИП Брадър прояви неколкократно двоен стандарт в отношението си към Кулагин, обвинявайки го за предизвикателното му поведение, което предизвиквало чуждата абсолютно непозволена агресия. Интересно обаче когато Кулагин беше наречен никой, папагал и с какви ли не още епитети Биг Брадър замълча. Замълча също така когато онова мъненкото гинеколоче бъдещо го заплаши с физическа саморазправа извън територията на къщата отново в национален ефир. Значи, за Кулагин да предизвиква другите е непозволено, но те да го заплашват като мнозинство е.
Салфетка пълна със стъкла, срещу чесън подхвърлен през устата. Плюс бой с бутилка по главата в национален ефир от Ваня Костова. Кулагин изгонен. Ваня Костова - не. Двоен стандарт. Защото след като е осъдително  да чупи чаши и да хвърля чесън как така не е осъдително салфетка пълна със счупено стъкло и удари с бутилка??????????
Той се води принудително отстранен от проекта. Това значи, че те не са му платили хонорар. Следователно те не само нарушават собствените си правила, а и като за капак договора си с него.
Благодаря за подробния отговор.
Не мисля, че попадна в неблагоприятна среда обаче. Никой не беше предубеден, както и аз. Виждах го за пръв път и дори ми беше интересен в началото, когато нападките му бяха премерени и насочени правилно. Но той прекали, толкова нахално се вреше навсякъде.

# 4 582
Aма е нелепо име Ричард/лъвското сърце/ за това, помашко лай но! Без извинение Mr. Green
То се хвали,то рева, то си вярва с 2 думи  ултра жалък

Аз още в първите епизоди го нахейтих, като каза тия 2 възрастни жени-не ги знам какви са, -кой са , ама вместо да седят така цял ден , да станат да ни изчистят, сготвят едни мекички  да ни направят на нас младите.. Sick.

и ме загуби Peace
Хахаха, да разбирам, че не те е спечелил обратно с приказките си за блока, който ще продаде. Само не разбрах кой ще го построи и какво строителство ще бъде.

# 4 583
  • София
Ако помните, в последния Биг Брадър имаше бой между Ирена и Силвия. И двете бяха изгонени. Сега не го направиха. За да не се унижава Ваня Костова. Това е двоен стандарт.
Защо да не са?Тази сутрин е имал възможност да каже в предаването всичко, но той не е отишъл.

# 4 584
Скрит текст:
По мое мнение Кулагин трябва да ги съди. Защото е ясно като бял ден, че изгонването му е нагласено. 

Точно пък за това не може да ги осъди, той го поиска от тях, те го направиха, а той даже им помогна.

Какво имаш предвид? Не разбирам...

Pavlin Stanchev гледай и ще разбереш
https://play.nova.bg/programi/vip-brother-2018-na-zhivo/978046?autostart=true

Точно за това,което говоря - двоен стандарт.

# 4 585
Е, Ричко! Ричко е на 24 години от Мадан, както каза Константин Wink Той знае чалга и дискотеки, в които ще се пее неговата песен Simple Smile
Ауу то щото на Кекса „музиката” не е чалга и не е простотия...
Това в каква връзка го казваш, нещо не те разбирам.
Значи и на Кекса музиката знае Wink
Ти що се нервиш Simple Smile

# 4 586
Да му дадат "трибуна"?!!! Че то се развява на воля един месец.
Може ли един въпрос? Ако такъв индивит ти се влачи по петите по цял ден и те нарича с всевъзможни епитети, ще ли му дадеш трибуна или ще го праснеш с полупразно пластмасово шише от вода по главата?

# 4 587
го праснеш по главата с полупразно пластмасово шише от вода по главата?
и какво ще се промени като го направиш? облекчение ли ще почувстваш? Удоволствие? Удовлетворение?

# 4 588

Аз, когато видях за първи път Папи Ханс реших, че е Джеймс Франко (викам си, я кой са поканили за гостуваща звезда във ВБ). Изключителна прилика имат. Не мисля, че Папи Ханс е грозен, напротив, има чар.

Joy Мдааа, има прилика - и двамата са с бради.
За мен Папи няма грам чар. Нито като вид, нито като поведение, нито като реч.
Толкова се пази и се старае да блесне като интелект, че даже ми е комичен. То е скумросване, умуване, дълбокомислено примляскване... Няма нищо естествено в него, всичко е поза.

# 4 589
го праснеш по главата с полупразно пластмасово шише от вода по главата?
и какво ще се промени като го направиш? облекчение ли ще почувстваш? Удоволствие? Удовлетворение?
Временно освобождение от присъствието?

Общи условия

Активация на акаунт