VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 685
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 665
Пепа ми е най-голямато разочарование тоя сезон. Очаквах някакъв забавен млад човек, а той се оказа злобно човече. А и от Ракийчицата съм крайно разочарована, не очаквах да е толкова пасивна. Язък и за излагациите в Черешката, само ни подлъга, че ще е интересна.

# 4 666
Ама коя водеща излиза в майчинство? Настоящата не е и на една по зряла възраст?

# 4 667
Нещо такова ми се счу, че щяло да има нова водеща заради бременост. И ми се видя странно, но за оправдание ще кажа, че още не си бях изпила кафето Joy

# 4 668
И аз съм с асцедент лъв, а съм толкова добраа....

Ваня яде много. Колкото и здравословни причини да има, може да се ограничи, стига да иска. Но това си е неин избор. И аз това лято се отпуснах, но не твърдя, че съм напълняла заради здравословни причини.

няма значение дали са здравословни и дали има диагноза. И аз имам добър апетит и ми личи физически и мноо, ама мноо ме е яд, но е безумно трудно да отслабнеш, ако умираш от глад. Уж нямам захарен диабет или други хормонални проблеми, но мамка му - толкова трудно се отслабва... Нямам право да обиждам Ваня и се покайвам ако някъде съм го казала когато ме е била ядосала с поведението си. Квито и да са причините за напълняването - не е от добро. Храненето често запълва емоционални липси. Не е лесно

# 4 669
Причинате е лакомия, очевидно. И не е от добро, ама и от лошо не е.

И никой не е длъжен да се съобразява с болежките и от лакомия. Еле пък да я уважава болната - лакомата, по дифолт.

# 4 670
Ама коя водеща излиза в майчинство? Настоящата не е и на една по зряла възраст?
Тази която каза, че сме чакали за зелен хайвер, си е точно в детеродна възраст.

# 4 671
Цитат на: Skrekkelig link=topic=10и68982.msg37551228#msg37551228 date=1540023712
Какъв академичен изказ бълнуваш. Той не може едно нормално изречение да състави без да използва паразитни думи и жаргон. За това става дума. А има претенция, че е просветител и хиляди четат заради него?!?!
Академичен изказ е нещо, което той никога няма да усвои.

Сори, ама дори като четя творчеството на Вазой, Хайтов и т.н. не забелязвам кой знае какъв уникален речник. Но тях никой не смее да ги критикува, нито пък това  прави произведенията им по-малко интересни и ценни. Аз на Папи творчеството няма да си купя, но както казах го прави за бизнес и явно си има достатъчно тиин фенове и клиенти и всичко си му е точно. Според мен Папи има заложбите и му трябва само да си нагоди творчеството към околната среда, каквато в България е такава - простовата - и това се харчи.
Ставняваш Папи с Вазов и Хайтов ли? Той и Плачков се сравняваше с Левски. Самозабравихте се нещо.

# 4 672
Скрит текст:
Цитат на: Skrekkelig link=topic=10и68982.msg37551228#msg37551228 date=1540023712
Какъв академичен изказ бълнуваш. Той не може едно нормално изречение да състави без да използва паразитни думи и жаргон. За това става дума. А има претенция, че е просветител и хиляди четат заради него?!?!
Академичен изказ е нещо, което той никога няма да усвои.

Сори, ама дори като четя творчеството на Вазой, Хайтов и т.н. не забелязвам кой знае какъв уникален речник. Но тях никой не смее да ги критикува, нито пък това  прави произведенията им по-малко интересни и ценни. Аз на Папи творчеството няма да си купя, но както казах го прави за бизнес и явно си има достатъчно тиин фенове и клиенти и всичко си му е точно. Според мен Папи има заложбите и му трябва само да си нагоди творчеството към околната среда, каквато в България е такава - простовата - и това се харчи.
Ставняваш Папи с Вазов и Хайтов ли? Той и Плачков се сравняваше с Левски. Самозабравихте се нещо.
Масово не си пият хапчетата.

# 4 673
Не бих се изненадала ако е истина , макар че е от жълтата преса :

https://pik.bg/само-в-пик-заради-нисък-рейтинг-спират-преждеврем … Jt3tr9ckTx3RXMS7o

# 4 674
Ако изместят финала за 2-ри, значи клюката отговаря на истината. Скоро ще разберем Simple Smile

# 4 675
Ама как Вазов, моля ви се! Минимум Толстой. 😆 Верно не си пият хапчетата някои тук. 🤣

# 4 676
  • София
Финала ще си е тогава, когато е планиран. Не се занимавайте със "жълтурите"
Лека нощ Heart

# 4 677
1 седмица повече или по малко е все тая ... каква е толкова разликата 2 или 9

# 4 678
Ами голяма е разликата от 1 седмица, измерена в загуби от прекратени реклами, но пък продължаващи разходи. Но ще се види дали е така.

# 4 679
  • Sofia
Новата водеща ще е на мястото на Лора Крумова,а днес накрая Мира обяви за утре ,че ще е Кулагин в студиото.

Общи условия

Активация на акаунт