VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 123 685
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 4 710
Ако става дума за Лора Крумова, вчера прочетох, че е родила през септември второ дете.

# 4 711
Абе ще дават ли кульо  днеска или не?  

# 4 712
Ами не знам...накой спомена за бременност на някаква водеща, но не конкретизира... ами казвайте точно за какво говорите, само фишеци пускате. Ще се ядосам и ще ви опаткам с шишето с вудиШка бе... Joy

# 4 713
  • софия
Лора беше бременна и вече има момиченца - Мина. Не чух да анонсират участие на Кулагин.
Скрит текст:
Новата водеща ми е симпатична.

# 4 714
Този Кулагин национален герой го направихте.
Като му мине забраната за ФБ , станете му последователи и му се радвайте на извратеното  оригиналничене.
Не разбрахте ли , че ВБ не създава герои, той ги развенчава.

# 4 715
  • София
В случая с Кулагин няма как ББ да го "развенчае" защото той не беше познато лице, виж същото не може да се каже за Ваня Костова. Развенча я и още как.

# 4 716
Не е въпросът в личността му, а в отношението на продуцентите към зрителите. В крайна сметка, ние (публиката) сме Биг Брадър, не продуцентите и не гласът в изповедалнята. Ако искат да правят режисирано шоу, да си спретнат такова без участие на зрителите и без право да коментират и да дават отзиви. Даже направо - да го запишат през лятото и да го излъчат през есенните месеци - след като е по сценарий, защо трябва да има живи включвания?

# 4 717
На мен би ми било интересно да видя Кульо какво ще каже. По темата си е...все пак говорим за участник в шоОто....☺

# 4 718
На мен би ми било интересно да видя Кульо какво ще каже. По темата си е...все пак говорим за участник в шоОто....☺
Ще каже , че всички са мишки и страхливци , че е останал неразбран , че благодари на феновете Confused те такива ми ти , като за телевизията- майка.

Не казвам да не си го обсъждате , бре. И аз ще го гледам , ако го излъчват.
Но това се превръща като в култ към личността Tired Face
Не отишъл Кульо в студиото- ами толкова му е акълът.

# 4 719
Ами хортуваме си...неделя е, кво да правим...
Не той е отказъл да иде.

# 4 720
Да, статията е измислена - не вярвам, че е скроил номер на водещата, по-скоро някой с влияние в телевизията е забранил.

# 4 721
  • София
Кулагин за сега няма да го пуснат в живо предаване, не е ясно какво може да каже Simple Smile)) Индиректно имам предвид.
Никакъв култ не е, просто беше най яркият участник.

# 4 722
И култ да е,той го заслужава Simple Smile

# 4 723
Е , няма лошо , бре.
Само не мЪ налитайте с шишаци, предпочитам чесънчета. Ще зина да ги хапна. Grinning

Пелли , ти си ми любимка. Не зная на колко години си , но си много спонтанна . Heart

# 4 724

Пелли , ти си ми любимка. Не зная на колко години си , но си много спонтанна . Heart

ДаН развиваш някакъв култ към Пели Thinking Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт