Звездни компромати- 384 част

• 88 752
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Антония в 7-ми месец, има само коремче, изглежда все едно грам не е качила. Не знам каква е магията да се поддържа такава фигура при бременност.
Почти всички мами, с които се запознах покрай бременността, изглеждаха така. Качили до 10 кг, от които 5 са бебе, води, плацента...
Не знам от къде идва схващането, че бременната жена трябва да изглежда като охранен хипопотам.

# 421
Антония в 7-ми месец, има само коремче, изглежда все едно грам не е качила. Не знам каква е магията да се поддържа такава фигура при бременност.
Почти всички мами, с които се запознах покрай бременността, изглеждаха така. Качили до 10 кг, от които 5 са бебе, води, плацента...
Не знам от къде идва схващането, че бременната жена трябва да изглежда като охранен хипопотам.

И аз не одобрявам това схващане, но е факт, че апетитът се покачва и да не пренебрегваме все пак ролята и на хормоните. Как се надхитряват хормони?

# 422
То не е схващане, а реалност. Масово бременните са пълни жени, рядкост е да са фини и само с коремче.
ген или възглавница
това с възглавницата не го разбрах

# 423
Възглавница = сурогатна майка и симулиране на бременност. Така го разбирам аз.

# 424
Според мен се качва най-много след седмия месец. Нали точно затова някои раждат преждевременно, предизвикано в седми месец.

# 425
Възглавница = сурогатна майка и симулиране на бременност. Така го разбирам аз.
абе и аз така предположих, ама в България май не е разпространено или поне аз не съм чувала
Според мен се качва най-много след седмия месец. Нали точно затова някои раждат преждевременно, предизвикано в седми месец.
звучи ужасно, бърррррррр

# 426
  • София
То не е схващане, а реалност. Масово бременните са пълни жени, рядкост е да са фини и само с коремче.
ген или възглавница

Малко са майките,които постигат перфектната "бременна " фигура с диета,включваща всичко необходимо за детето,без това да се отразява на кг и фигурата.Постижимо с точните диетолози и участието на доста средства от страна на майката за спазването на съответните правила ,така че бебето да получава всичко,а тя да не пълнее
Масова са,гладуващите в името на перфектната фигура,в ущърб на бебето.

# 427
Скрит текст:
ген или възглавница

Малко са майките,които постигат перфектната "бременна " фигура с диета,включваща всичко необходимо за детето,без това да се отразява на кг и фигурата.Постижимо с точните диетолози и участието на доста средства от страна на майката за спазването на съответните правила ,така че бебето да получава всичко,а тя да не пълнее

точно така е, рядко е ген. което не значи да ставаме китове, де.
което ми напомни за Преслава, това нормално ли ви се вижда? защото на мен - никак.
https://novini.bg/show/kliuki/505948

# 428
Скрит текст:
ген или възглавница

точно така е, рядко е ген. което не значи да ставаме китове, де.
което ми напомни за Преслава, това нормално ли ви се вижда? защото на мен - никак.
https://novini.bg/show/kliuki/505948

Много е странно поведението на Преслава. Върна се да пее буквално дни след раждането на бебето - при положение, че има финансови възможности, кому е нужно да се връща толкова бързо в кръчмите?

# 429
Аз съм посещавала 2ма лекари през бременността си и двамата бяха категорични, че над 10-12кг не е добре и препоръчват здравословно хранене, а не тъпчене "за двама". Wink

Спирам, темата все пак е за звездни компромати, а не за бременност.

п.с. Намирам за нормално Преслава да има 2 детегледачки, щом може да си го позволи. Много знаят медиите как си гледа тя детето.

# 430
  • До морето
Е, за Преслава и аз съм в шах защото точно това е човек, който има проблеми с килограмите и определено е склонна към напълняване. Спомнете си каква Преслава беше преди, или пък като видиш майка й и сестра й. Ми те ръцете й тогава бяха по-едри от краката й в момента.То си е ген, тип фигура и т.н. И дори и да е вярно, че е станала фиданка благодарение на нещо бяло и прахообразно, съмнявам се да е чак толкова безмозъчна, че да го прави и по време на бремеността.....

# 431
Ген си е това.
Отделно, че не е задължително да яде за двама, на мен например ми бяха опротивели някои храни, които преди и след бремеността обичах.
Поне на мен не ми е никак странно, че не е качила много.

# 432
Ген си е, както и правилно хранене. То ако хормоните на всички полудяваха, само бременни хипопотами щяха да се търкалят из града.

# 433
  • Sofia
На мен пък Тоца ми се види бая наедряла.
За кг-индивидуално е. Влияят възраст,общо физическо състояние...Аз качих 8-10 кг. и ги свалих още през първите дни, но бях на 25 години... Peace
Не ми е странно за Преслава. Може да й се бачка и да не й се занимава твърде с бебешко ежедневие.

# 434
  • Пловдив
Мелания...
Скрит текст:
Има статия със снимки ... била правила стриптийз в овалния кабинет  Mr. Green кво ли няма да измислят...Май са снимали нов филм.
https://life.dir.bg/zvezdi/smut-v-beliya-dom-melaniya-pravi-stri … -ovalniya-kabinet

Общи условия

Активация на акаунт