"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, тази вечер съм на кино и само минавам да сложа една снимка...

Както в първите епизоди, Дженк постоянно е до Азра....

Вера за много от твоите догадки мислим еднакво...Но отдавна се въздържам да изказвам какво ми се върти в главата....

# 241
           Добро утро !
Да си  изпием кафето в компанията на Алп

С Дженк и Азра Ви пожелавам приятни и с много слънце почивни дни!

Мамин хубавец

Освен да пише стихове и разкази  в свободното си време понякога се забавлява.

# 242
Здравейте и от мен  Hug благодаря за пожеланията  Hug
Много важна информация за часа на излъчване, нямаше да се сетя , идеално ще свърши преди полунощ  Joy че детето ме чака да свърши сериала , за да я приспя  Joy
Утре вечер съм с вас, предполагам за последно, мъжът ми се връща от командировка и турски сериал да гледам абсурд  Joy но ще го следя естествено като заспи  Joy

# 243
Мики - заради сериалите трябва да искаме да остане лятното часово време и у нас....Че ако преминем на зимното часово време както искали повечето пенсионери....през лятото ще гледаме сериалите преди слънцето да е залязло....В седем вечерта кой ще седне да гледа сериал....
Скрит текст:
Съпруга на приятелката ми не й разрешаваше да гледа турски сериали  по телевизията....Но тя го превъзпита казала му, че ще му извади червен картон Joy Joy и сега и той гледа сериалите заедно с нея...че даже и коментира  Joy Joy Joy

# 244
И аз гласувах за лятно часово време в допитването. Определено ми допада повече , но самата ни часова зона е според зимното време и ще видим догодина какво ще решат умните глави. В 19 нали започва озета, реално филма ще е от 20  newsm78 да не объркам нещо  ooooh!
Моя абсурд да гледа сериал с мен , от каквато и да е народност , освен някой американски, ама и тях не ги тачи, ако са с любовен сюжет  Joy

# 245
Да в 19.00 часа започва озета, а новия епизод в 20.00 часа.....
Дай линк за допитването да подкрепя лятното часово време....Струва ми се, че в Европа предпочитат лятното часово време....Ако нашите умници решат да удовлетворят желанието на пенсионерите много ще ме разочароват....нищо, че и аз съм пенс.....

Вече се обърках кои снимки са слагани и кои не....Дано да не повторя някоя  Praynig

Ама такава наглост нЕма никъде..... #2gunfire #2gunfire

Тримата са от един отбор.....

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 20:49 от MAMA-AN

# 246
Допитването приключи бяха пуснали един срок от един месец или нещо такова. Сега видях в интернет ,че са съобщили резултатите от 17000човека 51% предпочитат лятното време. Но пак не се знае какво ще решат  newsm78

Много ще се ядосваме пак в следващата серия , но и любов ще имаааа  Heart Eyes

# 247
Добро неделно утро  Hug
Вече ще си поспиваме с час повече и ще се събуждаме без часовници....защото биологичните ни часовници са настроени на лятна вълна.....
Кафето е готово, ако има будни заповядайте  Hug

Мики съжалявам, че съм пропуснала възможността да гласувам....Мисля, че повечето държави ще изберат лятното часово време - Турция го направи още миналата година....От новините които идват от Европа, мисля, че предпочитанията са за лятно време.....
Довечера няма как да не се ядосваме - от снимките виждаме, че Сумру и Азми са се обединили и ще правят много мизерии....
Въпреки това очаквам с нетърпение новия епизод.... tantrum

Хубав и слънчев есенен ден  Hug

# 248
Мен смяната на часа ме бърка много, защото съм с малки деца, тая сутрин едното скочи в 4:30, един час го приспива,та спа от 5:20 до 6:15  ooooh! поне придвидливо си легнах в 22 Joy сега и на обяд за малко да заспи преди да е ял, изобщо пълна каша ще е докато се настрои...Поне ми остава надеждата, че ще си лягат по-рано  Praynig
Чакам с нетърпение да стане 20часа  Hug

# 249
Мики измествай режима с по 15 минути, така няма да се отразява на децата....То и на нас ни е трудно, а какво остава за малчуганите....
Скрит текст:
Детето в 11 часа вече е гладно...как да разбере, че има промяна в часовото време....

Много усмихнати дамите Челен - дали са в кадър..... Thinking

# 250
  • София
Привет на всички!
Днес е хубав ден за нас! Хубав есенен, но и хубав за нашия сериал. Няколко дни ви следях от телефона, но сега ще имам удоволствието да гледам серията с вас, въпреки, че ми е трудно да се включвам, но вие сте незаменими с коментарите си. Дано хубавите неща започнат да се случват и продължават така. До довечера.Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf
Ани
Скрит текст:
Как си, усети ли земетресението? Вероятно в Русе е било доста осезателно, но ти си силна жена и вярвам, че не си се притеснила.
 Ани, правя ти едно предложение и реклама на сериала, който гледам с голям интерес "Дъщеря ми" Играе малката-голяма актриса Берен. Незаменима е.Мисля, че ще ти хареса. Наистина излъчва се в петък, но не е задължетелно да го гледаш онлайн. Рускините го превеждат, но от днес и прекрасните момичета от Хитови турски сериали са започнали. Слагам ти линк на 1-ви епизод, ако желаеш да го гледаш, а и всички други момичета. Няма да съжалявате!

https://www.vbox7.com/play:a3a4dcadc8

# 251
Нинка  Hug - нямам възможност да гледам още един сериал....С двата трудно се справям, а за трети не си помислям.....
Скрит текст:
Земетресението го усетих, но не разбрах от къде е...помислих, че е от Гърция....и като разбрах сутринта, че е било от Вранча ми стана много страшно....Днес цял ден ми се струва, че има земетресение и гледам лампите....Аз съм на висок етаж - 11 и си е страшничко....Ама както казваше мама - Господ да ни пази, ние не можем да направим нищо...това е природа.....

Усещам Сумру как ще лази по нервите ми тази вечер..... Thinking

# 252
  • Плевен / София
Здравейте момичета
готови ли сте за емоции тази вечер....

# 253
Гости аз съм готова за емоции.....само не мога да намеря отново линк за гледане онлайн в ютюб....Миналия път много ми прекъсваше и картината не беше хубава, ама съм свикнала там да гледам.....

Цитат
Хаштагът (мотото) на предстоящия епизод на "Не пускай ръката ми" е #tekumudum - в превод "Едничката ми надежда".

Предполагам, че става въпрос за Мерт..... Thinking

Пожелавам си хубав епизод  Hug

Намерих в ютюб канала на TRT 1

https://www.youtube.com/watch?v=6iYi4_NlnMc

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 19:39 от MAMA-AN

# 254
Здравейте, момичета! wavey

Благодаря ви за всичко споделено през последните дни.
Аз бях в повечко заета тази седмица и дори серията догледах едва днес, но така се получи.
Поне ви четях редовно.

Днес рано-рано заемам място на първия ред в киносалона и съм готова за нови емоции.
В епизода ще има от всичко - и радост, и тъга, и любов, и екшън…
Приятно гледане и безпроблемен нет!

П.П. ОНЛАЙН-ОЗВУЧКТА.

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456239730%2F6f28407dca7a … pl_wall_-46308288

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 19:59 от * Дъга

Общи условия

Активация на акаунт