"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Добър вечер и от мен . Приспивам малкия и съм на линия в киносалона. За коментари не знам дали ще имам, но ще ви следя постоянно  Hug

# 256
  • Плевен / София
https://vk.com/turkiee    линк за руския превод

# 257
Сумру е отвратително същество...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 258
Първата сцена с Мерт няма нужда от превод.
Сърцето ми се скъса, когато видях детето да отхвърля Азра и да прегръща Сумру... bash

Фатма хич не е добре, спомня си за случилото се с нейното детенце.
Много е тъжно...

# 259
Фатма какво прави....Защо не е там където трябва..... Thinking

# 260
Защо някой не извика полиция....защо позволяват на тази престъпница Сумру да продължава да си играе игрички с болното дете..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 261
Не мога да гледам тази несправедливост.....Сумру и Азми направо ми лазят по нервите..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 262
И аз с чудя защо изобщо Азра се разправя с нея, а не извика полиция.
Да видим след онази жалба, която виси при тях дали ще й повярват, че съвсем случайно е отишла да прави благотворителност в сиропиталището, в което се намира Мерт. Н, че нещо ще последва, но поне да я изплашат малко.

Озвучката ми заби...

# 263
Между другото и директорката е за бой.
Как така приютява под покрива си дете на юнашко доверие, без документ за самоличност.
Това е в строго нарушение на правилата.
А и Фатма определено има съмнително поведение.

# 264
Сумру продължава да промива мозъка на Мерт......
Покрай Сумру намразих и Долунай  Wink

# 265
Честно, щеше ми се Дженк да забие едно кроше в гадната физиономия на Сумру.....Дано живота да й върне тъпкано за всички гадости, които направи.....

# 266
Какво е това нещо, едновременно ми увисва озвучката и ютуб..
И не е от не е от нета, защото други видеа зарежда  и вървят нормално.

Цитат
Покрай Сумру намразих и Долунай
Ани Hug И аз така.
Долунай е прекрасна актриса.

Мелис и Серап говорят, че се радват, че детето се е намерило.
Тъкмо Азра нямало да има причина повече да остава. Да не си помислите, че е от човещина...
Съобщават и на Фериде, а тя наистина се радва.

# 267
  • Плевен / София
ох Сумру #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
оставам безмълвна пред безочието и #Crazy smile3512 smile3514 smile3511 smile3505

# 268
Арда се е намърдал в колата на Азми. Laughing

Фериде поръча на Хасан да купи дрехи и играчки като за 10 годишно момченце, а Серап и Мелиската гледат презрително. Как е възможно такъв егоизъм и бездушие, не знам...
Можело Азра да не иска да остане с тях, да не бързала. Бабата ги отряза.

# 269
За сетен път се убеждавам колко несправедливости има в този свят...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт