Благодаря за споделените очаквания за новия епизод на база новия фрагман и снимките

Ирена Иванова от екипа който превежда сериала е превела озета - сърдечни благодарности

"Не пускай ръката ми" - резюме на 15 епизод, който ще се излъчи в неделя, на 04.11.2018 г, от 20.00 ч.
"Самоубийството на Едже ще се превърне в заплаха за настоящето на Азра и Дженк.
Кадир счита Дженк за виновен за смъртта на Едже и затова целта му е да достигне до Дженк.
След като намира доказателства, които засилват съмненията му, гневът на Кадир ще расте.
Фериде ще сподели казаното от Али за това как се е срещнал с Мерт, докато Мерт е бил изгубен.
Това засилва съмненията на Азра спрямо Сумру.
Азра научава факти, които предполагат насилствена смърт на баща й и ще заведе дело.
Заставайки на страната на баща си, Тарък ще тръгне по много погрешен път.
Тарък ще се срещне с Азра в опит да поиска един последен шанс и ще признае любовта си към нея.
Фатма ще се опита да създаде проблеми на Сумру. Сумру ще потърси помощ от Азми, но Фатма ще се изправи срещу Сумру по начин, който никой не очаква
Бурхан ще заплаши Сумру, че ще се срещне с Джансу на работното й място.
Опитите на Дженк да стопи ледовете между Мерт и Азра ще задълбочат любовта между двамата." 💞💞💞
Имам много ангажименти и минавам на бързо...До по-късно.....
опитваме се да бъдем в помощ на децата, а не да им тежим, но за жалост....образователната система се променя с всяка изминала година. Става все по - тежко, но не и леко, както за учителите, така и за децата ни. За това и повечето от децата предпочитат да са извън системата и бързо отпадат от училище.
предполагам, че затова доказателство говорят. Много ми хареса озета, май са ни разказали цялата серия
Тарък къде ще ходи да признава чувствата си , влакът отдавна замина

....прекрасна Алина
вече ми писана да виждам Алина (Азра) тъжна, но сериалът е драма и няма как...
мъжО пътува още, ще се прибере след полунощ 

Искрено се надявам Кадир да не залитне по Азра, а по Мелис - в желанието си да я накара да се влюби в него, за да нарани Дженк, той самият да се влюби в нея. Страхотен подбор на актьори тук, химията между двамата би се получила.