Да се включа и аз в хубавите ви пожелания за прекрасен ден и в очакване на любимите ни герои тази вечер.

Една за мен, много изненадваща Алина /не виждам баща й/
От преди знам, че Алина е единствено дете...Но в началото на излъчването на сериала "Не пускай ръката ми" бяха пуснали снимка на Алина, майка й и едно момченце на годините на Мерт и имаше коментар, че това е брат й....

но съм ти много благодарна, че беше с нас в първите епизоди и ни помогна да разберем още при онлайн гледането какво са случва в епизодите - това беше много голяма помощ за нас незнаещите езика.....

Значи сериала си заслужава 
по принцип трябваше да пътува събота сутринта и да пристигне неделя сутринта, но промениха плана и пътува по-късно, малко се зарадвах 

просто нямаха възможност да си го признаят, след това Дженк се бори с чувствата си , но не му се получи. А Азра беше толкова сляпа, че изобщо не подозираше за чувствата му , докато не го чу
много ми харесва влюбения Дженк, но Азра ми е много дръпната все още

За съжаление, почти не се прибирам в нас преди 11 вечерта и съм скапана тогава, гледам или да почета нещо, или директно да дремна. Затова и не пиша тук. Но не съм ви забравила.
Тинче 
и се чудя кое е нашето време, кое тяхното

, и аз се радвам да те видя отново сред нас, както и че все още гледаш и харесваш сериала.
, радвам се че и ти ще успееш вярвам, че ще си достатъчно креативна, за да измислиш начин да го направиш и следващата неделя. Те мъжете лесно се лъжат...
Шегичка.
, на теб разчитам за линка за ютуб, че аз има да свърша още няколко домашни задачки-закачки преди началото на новата серия. Аз ще вардя за озвучката при мамашите.
Гости благодаря 

Препоръчани теми