"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте , момичета!
Да се включа и аз в хубавите ви пожелания за прекрасен ден и в очакване на любимите ни герои тази вечер. Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose
Една за мен, много изненадваща Алина /не виждам баща й/

# 406
Нинка - ами и аз не виждам баща й..... Thinking От преди знам, че Алина е единствено дете...Но в началото на излъчването на сериала "Не пускай ръката ми" бяха пуснали снимка на Алина, майка й и едно момченце на годините на Мерт  и имаше коментар, че това е брат й.... Thinking Thinking Thinking

Цвети  Hug

Тинче - изгуби се в последно време, може би ангажименти не ти позволяват да гледаш в неделя онлайн излъчването... Thinking но съм ти много благодарна, че беше с нас в първите епизоди и ни помогна да разберем още при онлайн гледането какво са случва в епизодите - това беше много голяма помощ за нас незнаещите езика.....

Иввето също не е наминавала отдавна - надявам се причината да е ангажиментите около бебчето и всичко да е прекрасно при нея  Hug

Bazen bir bakış bütün duyguları anlatır…

"Понякога един поглед разказва за всички чувства" -така е озаглавена снимката е написала преводачката на сериала Ирена Иванова.....

# 407
Мики сигурно за пръв път ти се случва да не бързаш половинката ти да се прибере преди да е свършил епизода...... Grinning  Значи сериала си заслужава  Peace
Да Joy по принцип трябваше да пътува събота сутринта и да пристигне неделя сутринта, но промениха плана и пътува по-късно, малко се зарадвах  Joy
Определено ме вълнува сериала, ама скоро фрагмани не съм сънувала  hahaha
За Хюсние , наистина стана излишна за сериала , но пак си е тъжно, че ще умре  Naughty
Не мисля , че любовната история е прибързана , просто така се завъртя , че те се влюбиха преди да се мразят  Joy просто нямаха възможност да си го признаят, след това Дженк се бори с чувствата си , но не му се получи. А Азра беше толкова сляпа, че изобщо не подозираше за чувствата му , докато не го чу  Heart Eyes много ми харесва влюбения Дженк, но Азра ми е много дръпната все още  Crossing Arms

# 408
  • София
много ми харесва влюбения Дженк, но Азра ми е много дръпната все още  Crossing Arms
На мен също!
Но, до известна степен, дръпнатостта на Азра е разбираема. Досега търсеше братчето си - точно в такъв момент, на човек не му е до абсолютно нищо, камо ли до любов.

Мама Kiss За съжаление, почти не се прибирам в нас преди 11 вечерта и съм скапана тогава, гледам или да почета нещо, или директно да дремна. Затова и не пиша тук. Но не съм ви забравила. Hands Raised Hands

# 409
Мики  Hug Тинче  Hug

Момичета, готови ли сте....Единия ми часовник е по турското време, но сега ги обърках  Joy Joy Joy Joy и се чудя кое е нашето време, кое тяхното  Thinking hahaha hahaha

Отивам да търся в ютюб TRT 1, че да видя какво излъчват, че да не изпусна епизода.... Wink

Днес четох, че Джемре - Джансу вече се е завърнала на сета и е започнала снимките....за жалост...Беше ми хубаво без нея...Сумру ми беше достатъчна....

Току що научавам друга новина от мамашите....

Цитат
Батухан Экши, покинувший сериал «Не бросай мою руку», присоединился к касту сериала «Братья/Сестры - Дети», где сыграет персонажа по имени Онур.

# 410
Който иска да гледа в ютюб.....

https://www.youtube.com/watch?v=MN3LRQyIko8

току що започна озета, нищо не съм изпуснала....

Ново видео откъс от епизода...."Щастието на Мерт"

https://www.facebook.com/iren.ivanova.526438/videos/190061381884322/

# 411
Какво??? До колкото го преведох с преводача разбирам, че Тарък ще напусне сериала... Не го харесвам, от известно време започна да ми прилича на баща си, но без него... Сега кой ще е другия влюбен в Азра и да се опитва да си я вземе??? Поне Джансу да остане. Иначе няма да е турски сериал. Ани, аз пък много искам Джансу да се върне, че да ѝ видя физиономията, когато разбере, че Азра и Дженк са заедно.  Simple Smile

# 412
Здравейте, момичета! doh

Благодаря ви за всичко, което споделяте!
И аз ще гледам с вас тази вечер.

Тинче  Hug, и аз се радвам да те видя отново сред нас, както и че все още гледаш и харесваш сериала.

То и аз рядко се вясвам в темата напоследък по същата причина, но поне за онлайн гледането гледам да съм на линия. Последните серии така и не успях да намеря време да ги коментирам, а има толкова интересни неща... Чета ви обаче с голям интерес. Ще гледам другата седмица да се включа.

Мики Hug, радвам се че и ти ще успееш  вярвам, че ще си достатъчно креативна, за да измислиш начин да го направиш и следващата неделя. Те мъжете лесно се лъжат... Joy Joy Joy Шегичка.

Ани  Hug, на теб разчитам за линка за ютуб, че аз има да свърша още няколко домашни задачки-закачки преди началото на новата серия. Аз ще вардя за озвучката при мамашите.

Прочетох и аз новината за преминаването на актьора, изпълняващ ролята на Тарък в друг проект.
Не съм изненадана. Неговия образ буквално забравиха, че съществува през последните няколко серии.
В последната го върнаха в играта с отрицателен знак, което не би ми харесало. Предпочитам да откаже на Азми, да каже че е размислил и да замине в чужбина, отколкото да гледам как ще правят лош от това добро момче. Дано има късмет момчето в новия си проект и да е за добро решението му.

За Джансу, нека се върне. Новоизлюпеният й баща ще им поизтрие и на двете със Сумру самодоволните усмивки от лицата, че ми втръсна все те да са победителки. Малко и те да пострадат, пада им се.

Докато се натуткам, виждам, че Ани е сложила линк за ютуб, а Селин откъсче. Благодаря!
Отивам да гледам.

# 413
  • Плевен / София
Здравейте момичета
готови ли сте за новата серия...

4 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.

# 414
Гости  Hug, прекрасен син киносалон.

Хаштага на днешната серия:
#SözVerdim
#ДалСлово #ДалаСлово

# 415
  • София
Аз ще чакам да качват части в canlidizihd7 и малко по-късно ще се включа към гледането. Flowers Hibiscus Но ще ви чета! Kissing Face

# 416

Ето видеото за ОНЛАЙН-ОЗВУЧКАТА на руски.

https://vk.com/video-46308288_456239787

# 417
Синия киносалон ще ме държи на щрек  Joy Joy Joy Joy Гости благодаря  Hug

Дъгичке липсват ни твоите анализи, но все пак хобито е на втори план....

Селин - Тарък и да го няма, Джансу ще ни е достатъчна да трови живота на Азра и на нас....

Тинче чакаме те - ние сме тук.....

Епизода вече започва...дали ще има реклами.... Thinking

Приятно гледане и безпроблемен нет  Hug

# 418
Седнах най-после.
Реклами ще има и вероятно са дълги...
Приятно гледане и от мен и безпроблемен нет!

https://vk.com/video-129771930_456240054

# 419
  • София
Хайде една минута и почва

Общи условия

Активация на акаунт