"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Привет момичета  wavey
Благодаря за споделените очаквания за новия епизод на база новия фрагман и снимките  Hug
Ирена Иванова от екипа който превежда сериала е превела озета - сърдечни благодарности  Hug

"Не пускай ръката ми" - резюме на 15 епизод, който ще се излъчи в неделя, на 04.11.2018 г, от 20.00 ч.
 "Самоубийството на Едже ще се превърне в заплаха за настоящето на Азра и Дженк.
Кадир счита Дженк за виновен за смъртта на Едже и затова целта му е да достигне до Дженк.
След като намира доказателства, които засилват съмненията му, гневът на Кадир ще расте.
Фериде ще сподели казаното от Али за това как се е срещнал с Мерт, докато Мерт е бил изгубен.
Това засилва съмненията на Азра спрямо Сумру.
Азра научава факти, които предполагат насилствена смърт на баща й и ще заведе дело.
Заставайки на страната на баща си, Тарък ще тръгне по много погрешен път.
Тарък ще се срещне с Азра в опит да поиска един последен шанс и ще признае любовта си към нея.
Фатма ще се опита да създаде проблеми на Сумру. Сумру ще потърси помощ от Азми, но Фатма ще се изправи срещу Сумру по начин, който никой не очаква
 Бурхан ще заплаши Сумру, че ще се срещне с Джансу на работното й място.
Опитите на Дженк да стопи ледовете между Мерт и Азра ще задълбочат любовта между двамата." 💞💞💞

Имам много ангажименти и минавам на бързо...До по-късно.....

# 391
Добър ден, мили момичета!
Честит празник!
Нина, благодаря Hug опитваме се да бъдем в помощ на децата, а не да им тежим, но за жалост....образователната система се променя с всяка изминала година. Става все по - тежко, но не и леко, както за учителите, така и за децата ни. За това и повечето от децата предпочитат да са извън системата и бързо отпадат от училище.
Благодаря ви за снимките, озета и постовете. Явно отново ни очаква вълнуващ епизод. Планини, палатки, чист въздух и любов. Е какво повече може да иска човек. Мерт изглежда щастлив и Азра също. Явно с Дженк ще си лекуват взаимно раните.....
Азра вече има куража да се изправи срещу всеки един и да потърси сметка за всичко случило се до момента....смъртта на баща и, присвояването на парите, изгонването от домът и, изчезването на Мерт и всичко останало.
Тарък, горкия дано бързо се осъзнае и да стои мирен, какво толкова преживява, нито са му обещавали нещо, нито са му давали надежди.
Дали пък Фатма и Бурхан няма да се бадащисът срещу Сумру и да и създадът напрежение и нервен срив....?
Кадир ми е загадка. Как пък ги намира тези доказателства.
Олях се....съжалявам. Ако имам грешки се извинявам, но пиша от телефон.

# 392
Нинка, Кадир прочете писмото от Едже за Дженк, което явно е било оставено в колата. Самото писмо знаеш звучеше двусмислено ooooh! предполагам, че затова доказателство говорят. Много ми хареса озета, май са ни разказали цялата серия  Joy Тарък къде ще ходи да признава чувствата си , влакът отдавна замина  hahaha  Stop

# 393
Добро утро.

# 394
Привет момичета  wavey
Откакто съм пенсионер, времето все не ми стига..... ooooh!
Днес дори не съм минавала да поздравя....
Скрит текст:
Утре е задушница, пазаруване, подготовка...трябваше да правя и нова тема за другия сериал, който гледам....Не съм забелязала, че сме отишли на 46 страница, а тази вечер има епизод.....

Рускините пишат, че ще влиза нова актриса в сериала....

Тази вечер съм на кино.....

# 395
Интересно... Каква ли роля ще играе новата актриса??? Дори нямам и предположения. Момичето е красиво.

# 396
  • София
Привет на всички!
Ани, ти си незаменима, въпреки, че си много заета, намираш време да ни зарадваш с постовете си. Приятно гледане   на сериала, който следиш. Аз също имам сериал, който очаквам с нетърпение.
Скрит текст:
Ани, срещат се две пенсионерки и също се оплакват, че много са ангажирани, а едната направо казва "чудя се как съм намирала време да ходя на работа. Та така. Аз също се подготвях цял  ден за "Архангеловска задушница". Нека почетем и си спомним за любимите си хара, които са в друго измерение и дано са на по добро място.
Хубава вечер на всички, а тези които  гледат сериал да имат положителни емоции. Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 397
  • София
Селин, привет!
Аз също съм много ангажирана - сега гледам "Стани богат ". От 8 ч. гледам "Дъщеря ми". Много ми харесва.  Препоръчвам ти го. Хубава вечер и приятно гледане.

# 398
Нинка , аз от 8 ч. гледам "Опасни улици". Започнах да гледам "Дъщеря ми", но нещо още в началото не ми допадна...

# 399
Здравейте  Hug аз приспивам детето и ще гледам Откраднат живот  Grinning
Тази Новата актриса ми прилича малко на нашата Джансу, да не я сменят  newsm78
Назад четох , че и Азми има проблем с крака Joy не мога повече, това е божие наказание  Joy

# 400
Здравейте момичета  Hug
Скрит текст:
Днес беше една от големите задушници за християните...Арахангелова задушница....Безвъзвратно съм загубила много любими хора....не можах да свикна...и тези дни са трудни за мен и не искам да пренасям киселото си настроение върху хора, които нямат никаква вина, затова се затварям и чакам да отмине....

Алина Боз, видяна през камерата на Джем Талу, на фона на песен на Сезен Аксу. Какво да кажа?
Прекрасна песен  newsm10....прекрасна Алина  newsm10 Вижте я.....

https://youtu.be/1T47DpOeHJA

Пожелавам ви хубава есенна вечер, а утре денят ще бъде прекрасен в очакване на поредния епизод на "Не пускай ръката ми"

# 401
Добро утро  Hug
Ани, много хубав клип, но много тъжен  Cry вече ми писана да виждам Алина (Азра) тъжна, но сериалът е драма и няма как...
Успях да изгледам 14 епизод.
Сумру е уникална, за малко и аз да й повярвам, че обича Мерт...
Сцената с родителите на Ефкан ми хареса , беше забавно, малко ни разведриха през тази тъжна серия  Grinning
Дженк се държа прекрасно през цялото време , айде и Азра вече малко да се погрижи за него , една целувка поне да му лепне нА хубавото момче  Joy
Очаквам в следващата серия поне малко сближаване между Азра и Мерт  Praynig
Тази вечер съм с вас на кино Party мъжО пътува още, ще се прибере след полунощ Peace

# 402
Привет в това слънчево, но хладно, неделно утро  wavey
Нека денят ни донесе много радост и ни зареди със сили и енергия за предстоящата седмица  newsm10 Да бъдем щастливи и да се обичаме  Two Hearts

Днес е денят на нашето филмче, дано да ни зарадват с една целувка и стопляне на отношенията между Азра и Мерт  Praynig

Мики сигурно за пръв път ти се случва да не бързаш половинката ти да се прибере преди да е свършил епизода...... Grinning  Значи сериала си заслужава  Peace

Вчера във фейса някъде прочетох, че актрисата, която играеше ролята на баба Хюсние е започнала снимки в сериала "Чукур".....Вече си изигра ролята в нашето сериалче.....и тази вечер ще се разделим с нея......

# 403
Добро утро.

И аз съм с вас на кино тази вечер.

# 404
  • София
Не съм писала при вас от 100 години, но продължавам да гледам сериала - вчера наваксах с последната серия.

Много се радвам, че Мерт най-накрая се намери. И именно Мерт продължава да е любимият ми герой в сериала - актьорската игра е невероятна. Heartpulse
Любовта между Азра и Дженк все още ми е леко неестествена, честно казано. Някак много бързо се премина от харесване в омраза в чак "обичам те". Иначе сценката, когато Дженк призна при майка си, че е влюбен в Азра, и тя ги чу - и после двамата се видяха пред вратата на стаята му, беше прекрасно изиграна и много истинска.
Прекрасно е, че се появява нов герой в сериала - някак зациклихме върху търсенето на Мерт, време е за нова драма и за ново "непускане на ръката". Laughing Искрено се надявам Кадир да не залитне по Азра, а по Мелис - в желанието си да я накара да се влюби в него, за да нарани Дженк, той самият да се влюби в нея. Страхотен подбор на актьори тук, химията между двамата би се получила.

Поздрави на всички в това неделно утро! И продължавайте да сте все така прекрасни! Kiss Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт