"Elimi Bırakma" ~ Не пускай ръката ми ~ с Alp Navruz & Alina Boz ~тема 4

• 43 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро момичета  Hug
Кафе машината е заредена за целия ден - кой когато има възможност да намине, да се почерпи за мое здраве - днес имам имен ден.....

Честит имен ден MAMA-AN!
Бъди жива и здрава.
А като има здраве, всичко друго се нарежда.
Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 556
  • София
АНИ СКЪПА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !Flowers Rose
Скрит текст:
Сега разбрах, че празнуваш на този голям празник. Аз също много го обичам, защото дядо ми беше Михаил, а аз Михайлова.
Пожелавам ти много здраве и всички най-хубави неща в живота. Бъди благословена! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Поздрав със  СМС от прекрасния Дженк

# 557
Вера  Hug Гости  Hug Лили  Hug Нинка  Hug благодаря за цветята, поздравите и пожеланията  Hug
И вие бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани  Hug

# 558
Ани , честит имен ден! Пожелавам ти най-вече здраве, щастие и  усмивки! Весел празник!

# 559
  • Плевен / София

# 560
    Епизодът го има преведен в групата на "Най-известите турски сириали".Аз не мога да го кача в темата...В

# 561
Ани, честит имен ден! Жива и здрава, много обичана и щастлива бъди.Hug

# 562
  • Дубай
Момичета, надявам се не сте ме забравили, нямах време да пиша в темата понеже съм погълната от майчинските задължения, но на такъв свят ми се прииска да Ви поздравя, особено Ани Hug която отдава сърцето си за темата
Ани, мила честит празник, пожелавам ти ти и твоите близки да сте живи и здрави, защото за мен няма по-хубаво от това близките ти хора да са до теб.

Относно сериала хвърлям по едно очо от време на време!Много се радвам че Дженк и Азра зе събраха, но......
Това новото монче дето се върти около Мелис съм гледала в друг сериал справи се страхотно!Едва ли ще стори нещо на Мелис най-много да се опита да отнъщава на Дженк чрез нея, но съдбата си знае работата. Ще има любов сигурно накрая

И за финал да Ви кажа че всичко с мен мина по мед и масло нищо че родих с месец по рано. Дъщеря ми се казва Даяна и вече е на 50 дни

# 563
Момичета, надявам се не сте ме забравили, нямах време да пиша в темата понеже съм погълната от майчинските задължения, но на такъв свят ми се прииска да Ви поздравя, особено Ани Hug която отдава сърцето си за темата
Ани, мила честит празник, пожелавам ти ти и твоите близки да сте живи и здрави, защото за мен няма по-хубаво от това близките ти хора да са до теб.

Относно сериала хвърлям по едно очо от време на време!Много се радвам че Дженк и Азра зе събраха, но......
Това новото монче дето се върти около Мелис съм гледала в друг сериал справи се страхотно!Едва ли ще стори нещо на Мелис най-много да се опита да отнъщава на Дженк чрез нея, но съдбата си знае работата. Ще има любов сигурно накрая

И за финал да Ви кажа че всичко с мен мина по мед и масло нищо че родих с месец по рано. Дъщеря ми се казва Даяна и вече е на 50 дни
Силна и щастлива майка. Браво на теб, Иве Hug bouquet Hug Да е жива и здрава малката, много да ви радва всички.

# 564
   Епизодът го има преведен в групата на "Най-известите турски сириали".Аз не мога да го кача в темата...В

Вера благодаря, че ни информира за преведения епизод и на екипа преводачи за удоволствието, което ни дават да гледаме епизодите с български превод  Hug

https://youtu.be/RQDDWF-Esx0

Селин  Hug Боби  Hug Ивве  Hug благодаря за поздравите и пожеланията за днешния празник  Hug

Ивве днес получих много поздрави - в двете теми, на лични, по телефона - всички поздрави за мен бяха много мили и много скъпи  Hug
Твоето появяване в темата много ме зарадва....На няколко пъти аз и другите момичета писахме в темата, че сигурно нямаш време да се обадиш, искаше ми се някога да влезеш и да прочетеш и само две думи да напишеш "добре сме", защото ние тук в темата си станахме като семейство и се вълнуваме за всички радости и проблеми на пишещите. Трябвало е да дойде този ангелски ден и да ни зарадваш  Hug
Да сте живи и здрави, всички - малката принцеса Даяна, ти, баткото и таткото и не на последно място бабите - бъдете здрави, щастливи  и се обичайте   Two Hearts loveuuu Two Hearts loveuuu Two Hearts Целувки от нас lovekiss lovekiss lovekiss

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 21:37 от MAMA-AN

# 565
  • Дубай

Вера благодаря, че ни информира за преведения епизод и на екипа преводачи за удоволствието, което ни дават да гледаме епизодите с български превод  Hug

https://youtu.be/RQDDWF-Esx0

Селин  Hug Боби  Hug Ивве  Hug благодаря за поздравите и пожеланията за днешния празник  Hug

Ивве днес получих много поздрави - в двете теми, на лични, по телефона - всички поздрави за мен бяха много мили и много скъпи  Hug
Твоето появяване в темата много ме зарадва....На няколко пъти аз и другите момичета писахме в темата, че сигурно нямаш време да се обадиш, искаше ми се някога да влезеш и да прочетеш и само две думи да напишеш "добре сме", защото ние тук в темата си станахме като семейство и се вълнуваме за всички радости и проблеми на пишещите. Трябвало е да дойде този ангелски ден и да ни зарадваш  Hug
Да сте живи и здрави, всички - малката принцеса Даяна, ти, баткото и таткото и не на последно място бабите - бъдете здрави, щастливи  и се обичайте   Two Hearts loveuuu Two Hearts loveuuu Two Hearts Целувки от нас lovekiss lovekiss lovekiss
Ани,по късни доби
Благодаря за милите думи.
Обещавам от тук нататък да се отбивам по-често,но за коментари и онлайн ще ми е по-трудно,понеже часът съвпада с нощния тоалет на Даянка,но когато мога ще съм на линия
И едно много хубаво колажче на Алина и Алп

Ще Ви сервирам и кафето че сутринта не зная дали ще имам време,а имам желание😉

# 566
Добро утро  Hug Честит имен ден и от мен , Ани! Да си жива и здрава още дълги години  bouquet извинявам се забавянето, но мъжът ми нали се прибра и вече нямам почти свободно време за форума...
Благодаря за новия епизод, ще се опитам да го изгледам скоро...надявам се Joy
Снимчици от новия епизод имаме ли вече? newsm78

# 567
Добро утро  Hug
Днес утрото е слънчево, да е такъв и денят ни   Flowers Sunflower

Ивве  Hug
Скрит текст:
- напълно те разбирам, с две малки дечица от които едното бебенце, че не разполагаш с времето, така, че не се притеснявай. Грижи се за децата и когато имаш възможност и ти си почивай, че понякога бебчетата са непредвидими. А за темата и филмчето, когато наистина имаш свободно време. 

Мики разбирам те миличка  Hug

Ето снимките за новия епизод.....

# 568
Стана ясно от къде, Джансу доби тази смелост.....Кадир върти всички слабаци около себе си.
Снимките показват много и все повече си мисля, че не Азра ще направи избора, а Дженк ще бъде принуден да бъде там където не иска.
Мерт е явно по спокоен.
Силно се надявам Азра да вземе живота си в ръце и заедно с Мерт да намерят мястото си и да заживеят щастливо, докато Дженк се избави от всички бели и беди.
Ани, мерси мила за снимките Hug

# 569
Боби - и аз мисля, че Кадир ще действа на много фронтове, за да отмъсти на Дженк...Мелис, Джансу....ще видим още къде....

Mert, Sumru’nun tarafında olmaya devam edecek mi?

"Ще продължи ли Мерт да бъде със Сурму?"

Beraberken mutlu olunan anları ölümsüzleştirmek

"Да запечатаме завинаги моментите си на щастие, когато сме заедно".

Общи условия

Активация на акаунт