Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 831
  • 819
  •   1
Отговори
# 180
La Catrala,  не ми приписвай думи. Казала съм " нещо като съревнование, както е дори между приятели. За това е израза при мъжете ..." Има точка, твърде буквално сля изреченията. Твоя работа,  презирай големите мъже, които дрънкат за мама и тате, аз пък ще се радвам ако и "големи" ме мислят и се съобразяват с мен.
Аз Георги го харесвам, както неведнъж съм казвала, но го тикат към кофти драматургия.

Точно казано , ама трябва да има драма Mask  и като отпадна Хриса , да се стягат оставащите.

# 181
  • London
Да сигурно го тикат и личната камера да си вземе и да лее пледоарии. Няма такова нещо като тикат, той да не е невменяем, че някой ще го подтиква? Точно сега намери пред камерите да се изяснява с баща си, ми излез и се изяснявай насаме бе мъжки. Ако Калоян някак си мога да го разбера донякъде макар пак да ми е странно, то Гошо съвсем не мога. Подозирам, че просто е видял, че Яни доста реве миналия сезон и е сметнал, че това ще се приеме от публиката радушно. Не е обмислил обаче добре точно за какво ще реве....

# 182
И аз мисля че Хриса и Ивайло.са имали уговорка. Даже и Ваня може да е намесена.Татето не иска да е начело щото трябва доста да се напъне, но пък иска да командори и да дава акъл на кило.Не виждам кой друг би допуснал Иво да му дърпа конците.Само Радка може би, но тя се издъни и никога няма да я изберат за фермер.Така че, татето е подшушнал на Хриса, че Ваня е идеалния избор.
И той и Ваня ми стават все по неприятни.Даже Гошо взе да ми харесва.
А се бях притеснила, че няма да има кой да хейтя след Хриса

# 183
  • София
А може и да е успял донякъде, а продукцията да тъпче и тъпче по мазола му. За мен това е хиперболизирана драма. Имало е нещо неуредено, недоизказано, бил е наранен някак от родителите си и психолозите удобно дълбаят. Едва ли заспива и се събужда със споделените снощи терзания.
Твърде е възможно, но той пък много лесно се поддава на провокации. Иначе и аз смятам, че има нещо много повече от несподелени Коледи там, иначе нещата изобщо не се връзват. Голямо тръшкане да се доказваш пред вечно критикуващия те баща. Ами докажи се пред дъщеря си, пред съпругата си, пред близките си... И какви са тези родители, дето толкова години не са успели да отделят пари да се съберат за празниците с децата си, щом за децата това е толкова важно и е щяло да ги направи щастливи.  Rolling Eyes

# 184
Много ми беше скучен снощния епизод.
Не обичам да ме заливат с разни драми, сълзи и ревове от екрана. И като цяло ми е доста гнусно да си вземеш камерата и да плачеш и драматизираш пред нея за шоуто.
Ваня ми е много неприятна, не очаквах да е толкова дребнава и мрънкаща. Обяснява на Лили, че не трябва да и е тъпо, че не са я избрали за фермер, ама предната седмица тя самата не показа друго.
Лили изглежда добричка по някакъв начин, но все пак смятам, че пейката и в неделя беше пълна не толкова заради положителния вот за нея, колкото заради отрицателния за Христина.
Интересно ми е какво ще се случва сега и как ще се променят отношенията във фермата, когато го няма отрицателния образ, който концентрираше груповото нехаресване върху себе си.

# 185
Лили изглежда добричка по някакъв начин, но все пак смятам, че пейката и в неделя беше пълна не толкова заради положителния вот за нея, колкото заради отрицателния за Христина.
Вкъщи си говорихме същото - на дясната пейка не бяха чак толкова за Лили, колкото против Хриса.

# 186
  • София
Естествено, но тя не го осъзнава Simple Smile И точно затова се натъжава.

# 187
Тя, ако го прозре, ще е още по-нещастна. Защото не са подкрепили нея, а са застанали зад възможността да натирят Хрисата.

# 188
На мен Георги ми е симпатичен и мисля, че всеки един във Фермата, на който му се намират някакви по-големи или малки лични драми, сценаристите го обработват да говори за тях, че да има емоции уж.
Опосумите още от времето на Сблъсък си имат афинитет към това да стават арбитри в разни спорове и неведнъж са пресолявали манджата. Няма да забравя за едно сляпо момиче, което участваше във музикален формат, в който водещи бяха Иван и Андрей. От пеене съвсем го обърнаха на Искрено и Лично, поощриха я да сподели повече за проблема си и се оказа, че според нейния разказ е ослепяла в следствие на домашно насилие от страна на гаджето й, което я пребивало от бой. Само че гаджето се оказа не кой да е, а барабанистът на някаква известна тогава група  и не просто барабанист, а известен в музикалните среди като много добър, та чак почти виртуоз. И така както всички съчувстваха на горкото насилвано и ослепено момиче, Иван и Андрей решиха съвсем да разчоплят раната и случая и накрая се стигна дотам, че момичето беше упрекнато в това, че си украсява историята и накрая направо разобличено, че от чувство за мъст към бившия си приятел и жажда за лесна слава го вини в толкова тежко посегателство. Даже бяха поканили негови приятели да го защитават, да обясняват как той не е такъв човек, как къде бил той, къде била тя и накрая направо я изкараха някакъв психично болен боклук. Много, ама много грозно беше.
Така, че това във Фермата е направо детска игра за тях да скалъпят поредния сеир на гърба на някой, който после може да съжалява, че изобщо се е захванал.
Даже и в предварителна обработка на Караньота ги подозирам, тъй като освен визуалната прилика между щерка му и Христина, наистина ми е трудно да открия някакви допирни точки между тези двамата. Та, все си мисля, че са го уговорили да се застъпва за нея, за да дразни другите, а после вече дали се е получила "химия" между него и нея, е отделен въпрос.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 13:57 от Анонимен

# 189
И аз мисля че Хриса и Ивайло.са имали уговорка. Даже и Ваня може да е намесена.....
Според мен 100% е намесена Ваня. Затова седна и на Хрисината пейка. Аз даже си помислих, че уговорката е между двете, за татко-дядко не се сетих, вие тук ме светнахте. Grinning

# 190
  • Sunshine state
Ваня определено има операция на носа. Няма лошо. Доста елементарна ми се вижда, та теорията, че Ивайло й дърпа конците, е напълно реална. Той се опитва постоянно да влияе на тоя и оня, защото знае, че е авторитет там малко или много. Вчера как каза на Милена, че Христина не я била избрала, защото ръцете я боляли. Пълни глупости. Милена обаче почти си се върза на тая опашата лъжа. Хриса едва ли не благородна я изкара.
За мен фаворити са Дидо,Александра и Симеон.

# 191
По повод Георги - стори ми се леко пийнал. На тая фаза, в която човек се разчувства и неудобните камъчета в обувката излизат наяве, още повече, когато е поставен в такава среда, далеч от близките си. Липса на семейството му се явява катализатор. Може и да греша, но така ми се стори. Не смятам, че играе. За призраците в гардероба няма възраст. Има неща, които тежат, дори да са осъзнати, независимо от възрастта, особено ако не са изговорени, а при Георги очевидно не са. Не познаваме живота му и няма как да даваме оценки, пък и не е редно.

# 192
Сега като се замислям, да. Опосумите са склонни, това им е бизнеса дълги години. Че той Ванката жена си така постави - единия ден така, на другия-онака, че някакви участници в някакво шоу ли няма да изманипулират.

# 193
  • Sunshine state
И на мен Георги ми се видя подпийнал. Лилито пак засвири на струната на съжалението, с което явно смята, че ще просперира във формата/живота. Колко били бедни - ами че то повечето българи са така. Дай да тръгнем да ревем и да се вайкаме.

# 194
Ох, това с ръцете на Милена го забравих. Много се смях. Joy
Ако Ивайло дърпа конците на Ваня, би трябвало Гошо да е ратай и дуелист. Но него пък продукцията ще го закриля заради цирка с бащата. Значи тогава - Симо ратай... с Милена, защото може да дои.

Общи условия

Активация на акаунт