Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 827
  • 819
  •   1
Отговори
# 165
  • тук и там
На мен със стария нос ми харесва повече Ваня..По повод последната  и снимка се сещам пак за Олимпиадата в Москва.Не знам дали е виц или си е 100 процента истина,ама:
Скрит текст:
Тогава ГДР са на второ място по медали.Олимпийките им са със доста мъжествен вид.Както се оказва и гласове.Журналист пита 'Защо състезателките са със такива мъжки и дрезгави гласове?" Треньорът отговаря-"Те са   дошли тук да се състезават и да печелят  медали,  не да пеят!"Joy      
Та ,така е във спорта..

# 166
Дам, и аз подозирам, че "тате" предварително й е казал, че не ще да бъде фермер. Хитър е старият перверзник.
Милена за какви диагнози говореше, като обсъждаха Христина? Алкохолизъм?
Калата ме изкефи при играта с ябълките. От сърце се смяхме вкъщи заради него.
Ваня е единственият участник, за който мнението ми от самото начало не се е променило и на йота. Не ми е приятна и това е. Може да е и "заради носа й", но ако останалите ме карат от време на време да изпитвам противоречиви емоции, тя е абсолютен бетон - неприязън и толкоз. Не че кой знае какво лошо е казала или направила.
А, забравих Дидо - той също ми е бетон в положителна посока. Едно нещо няма, което да ме е подразнило или възмутило при него. Много ме изкефи като четоха опосумите писмото на Хриса, която хем уж не изпитвала лоши чувства към тях, пак си се беше развихрила да натрива носове, та като прочетоха обръщението й към Дидо, много ми хареса жеста с ръка, който той направи. За Хриса наистина всички думи с излишни, само този жест казва всичко Simple Smile))
Лили за пореден път доказа, че има още хляб да яде, докато помъдрее малко. Докога трябвало да се доказва. Абе, пиле шарено, човек цял живот все за нещо се доказва. Тя едвам ударила 25 лазарника и вече се уморила да се доказва. Ми к'во прайм тогава..., ако Ваня преди няколко седмици не беше мрънкала за същото, щях да напиша, че ми хареса какво й каза в този момент на Лили, а именно, че е по-важното пред себе си да се докажеш.
Интересно се получи с тази конската подкова. Явно наистина й е донесла късмет на Ваня, защото и решаващият въпрос беше свързан с коне Simple Smile

# 167
  • London
Именно, Германия е на 2-3 часа със самолет. Гошо говори сякаш хората са на Марс. Много сложно да хване самолета и да се разходи навън. Изсмукана от пръсти ми е тая драма, нито я разбирам, нито ми е нормална за зрял и самостоятелен мъж глава на семейство. Явно обаче поради липса на истинска драма фабрикува такава, че да има с какво да се мазни на зрителя....

# 168
Според мен има нещо по-дълбоко между Гошо и баща му. Няма да са само пропуснатите Коледи. Друго имат да уреждат. Ама чак пък изненади да му правят, да ги срещат... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 11:53 от pip4i

# 169
Отношенията "баща - син" са по особени от нашите отношения с майките ни. То зависи и от бащите, но е нещо като съревнование, както е дори между приятели. За това е израза при мъжете,че си мерят .... Mask Пътя е 2-3 часа, но не знаем какви са ангажиментите му в ежедневието. Няма да мине без ден-два престой, не може от вратата да подхванеш темата " ти мен защо вечно ме мъмриш". Отношенията в едно семейство са деликатна работа, не може да съдим само от своя опит. а опосумчетата веднага видяха поле за скандалче и хоп ...ще водят таткото във фермата. Ако стане ни чакат сълзи и сополи и няма да гледам .И защо всички русофили(какъвто е баща му според Георги) заживяват в най-западния Запад, а не в Москва? Мммм?
Сега си обяснявам и "тежкия" характер на Милена, при майка алкохоличка се бориш от млад с куп препятствия и всяко отнема нещо от теб.
Не намирам, че Георги "играе" , пък и да играе има право , в състезание е. На мен ми е досаден само патриотизма му, иначе е нормален  млад мъж, работлив, подкрепи като ратай Алекс съвсем приятелски, уважителен е към Ивайло, който му отговаря с неприязън и интрижки зад гърба му.

# 170
Извинявам се за спама, ама може ли линк за гледане в чужбина на епизода!

# 171
Хитър е 'татето'! Не му стиска да е фермер защото трябва здрава работа.  А той обича като си свърши работа да спи и почива. Та явно неговия избор е Ваня, а той ще и помага със съвети. За това си мисля , че ратаи ще са Георги и Роси или Лили. Тези , които тате не харесва .

# 172
  • London
За пръв път чувам, че баща и син си го мерят! До къща е, до отношения...и все пак след една определена възраст като имаш свое семейство родителите не са фактор. Честно за мен здрави и прави мъже да дрънкат само за мама и тати е адски комично и не на място. Такива мъже без да искам ги презирам и ми се виждат слаби и недодялани.

# 173
  • София
Ваня е единственият участник, за който мнението ми от самото начало не се е променило и на йота. Не ми е приятна и това е. Може да е и "заради носа й", но ако останалите ме карат от време на време да изпитвам противоречиви емоции, тя е абсолютен бетон - неприязън и толкоз. Не че кой знае какво лошо е казала или направила.
А, забравих Дидо - той също ми е бетон в положителна посока. Едно нещо няма, което да ме е подразнило или възмутило при него.
Абсолютно едно към едно е и моето мнение. Не, всъщност не, Ваня ми става все по-противна с всяка своя "проява". Страшно глупава и суетна жена. Мечтата й била да стане фермер, не очаквала някой да я викне на дуел... а какво е очаквала всъщност? Да докрета до финал необезпокоявана, само защото е Ваня Стамболова? И добре че стана фермер, та да се заинтересува рязко кое какво е, преди това явно не й е представлявало интерес. Сигурна съм, че няма да бъде добър фермер с това самочувствие без никакво покритие.  Confused  Дори не мога да предположа кои би избрала за ратаи. Може би Алекс или Лили, защото тя си е близка с Радилена, но от мъжете не знам на кого би се спряла.

# 174
...ще водят таткото във фермата. Ако стане ни чакат сълзи и сополи и няма да гледам .....
Ще гледам аз, ще гледам. С пуканки Popcorn Sunglasses Даже по-добре Наталия Симеонова или пощальона Пейо да извикат, за по-голяма тежест на "проблема". Sob
Аз Георги го харесвам, както неведнъж съм казвала, но го тикат към кофти драматургия.

# 175
  • София
Аз също харесвам Георги, но снощната драма не я разбрах много-много. Според мен, щом родителите му не са благоволявали да се връщат дори за Коледа, очевидно не са били чак толкова близки с децата си. Георги сякаш си е изградил в съзнанието един идеализиран образ на семейство и страда по него. Но е малко нелепо възрастен мъж да не е успял да превъзмогне поне частично тази болка от детството си и да е толкова фокусиран върху нея, че всички емигранти да са му виновни по презумпция.

# 176
Реално, за всеки следващ фермер е една идея по-лесно, защото са имали нагледно преди тях какво се прави и как, най-малкото вече са навъртели доста време в самата ферма, бачкайки, и само поради тази причина дори са понаучени. Виждат, чуват, коментира се. Та, ако Ваня до сега не е научила, а тепърва сяда да се интересува, отново не е в нейна полза.

# 177
Аз също харесвам Георги, но снощната драма не я разбрах много-много. Според мен, щом родителите му не са благоволявали да се връщат дори за Коледа, очевидно не са били чак толкова близки с децата си. Георги сякаш си е изградил в съзнанието един идеализиран образ на семейство и страда по него. Но е малко нелепо възрастен мъж да не е успял да превъзмогне поне частично тази болка от детството си и да е толкова фокусиран върху нея, че всички емигранти да са му виновни по презумпция.
А може и да е успял донякъде, а продукцията да тъпче и тъпче по мазола му. За мен това е хиперболизирана драма. Имало е нещо неуредено, недоизказано, бил е наранен някак от родителите си и психолозите удобно дълбаят. Едва ли заспива и се събужда със споделените снощи терзания.

# 178
  • София
Според мен има нещо по-дълбоко между Гошо и баща му. Няма да са само пропуснатите Коледи. Друго имат да уреждат. Чак пък изненади да му правят, да ги срещат... Rolling Eyes

Драмичка търсят, да не би да са много загрижени, я!

# 179
    Александра все повече ми харесва,дано не се издъни!Заема позиция и си я отстоява.И като фермер се справи супер,тушираше напрежението,не се поддаваше на провокациите на Христина!
    За един мъничък момент започнах да харесвам Караньотов,но само за малко.Не ми е никак окей отношението му към Хриса,и нейното към него.Дава ли си сметка как се чувстват жена му и дъщеря му,че и тате ще му вика.
   И Миленка каква лисица е!!!Лили какво очаква,всички да се кланяме,че видиш ли,бесарабската българка много милее за българщината?!И що пък на някой трябва да се доказва?!Абе играй си играта!
   Георги ми е анти от първия епизод,с това хулене на емигрантите.Толкоз пък за 15 години не намериха време да се съберат с родителите си,айде моля ви се!Нашите кумове са в Канада и успяваме да се видим на всеки две години.
    Харесвам Дидо и Калоян,Симеон също ми е симпатичен,макар и доста тихичък засега,но може да си е такъм характер.

Общи условия

Активация на акаунт