Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 824
  • 819
  •   1
Отговори
# 150
Аз за ратайка си мисля , че ще е Радка. А ратайчо- Сашко

# 151
  • Sunshine state
Много ми е антипатична Ваня, дори като се смее ми е анти и смехът й. А как угоднически в разговора с Георги каза, че хората в чужбина били изменници.. 😝 Жоро го даваха сума време да циври и ми стана отегчително. Аз съм на другия край на света и не съм седнала да се тюхкам, а той за едно два часа път, такава драма направи, че ще кажеш е психически травмиран. Ами като му липсват толкова родителите, да иде една Коледа и да празнува с тях. Не, че не сме празнували и с тях, ама откакто си имаме наше семейство, повече сме си заедно.
Лилия пресоли манджата и тя. Вечно неразбраната, вечно отрудената и онеправданата. Аман. Да я сложат един ратай, та да заминава и тя. Милена не ми харесва също. Изобщо стана ли й киселото мляко, или сама се провъзгласи за експерт по млечните продукти?! Подкарала съм ги днес всичките на хейт, ама.. Сашо е като някой призрак в тая ферма и той. Калоян ме разсмя на дуела. Как само връткаше гъзинката 😂

# 152
  • тук и там
Ваня не ми е симпатична и на мен..Мисля,че сега ще си покаже рогцата.Авторитарно управление ще е, като гледам какво самочувствие демонстрира.Аз не мога да го разбера това тикане да стават  фермер на седмицата ,от хора които си нямат хал хабер от селска работа-но предполагам че е заради избора на ратаи и  дуелист(няма да са те).Лилито и тя чак ревна ..
ММ не гледа предаването,само от време на време поглежда.Не знаеше коя е Ваня,пита дали не е циганка-на такава му приличала.На мен не-ама аз от самото начало знаех  и коя е. Евала за това което е постигнала,но не мога някак да се накарам да я харесвам,не знам защо така...
Те си бяха дружки със Хриса,гледам снощи Ивайло на нея подсказва.Та не знам кои ще бъдат ратаи,но няма да са Ивайло и Радка със сигурност.

# 153
Смешно ми е - за какво изобщо се върнала Лили, за какво трябвало все да се доказва, като не ѝ вярвали.. А как точно се пъне да се доказва - с песен на уста?! Или със спечеления дуел? Ах, недей. И аз не бих ѝ гласувала доверие, много залупена ми изглежда, направо смотана. Не че Ваня е по-малко смотана, де...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имам чувството, че и Лили, и Ваня преди, очакваха някаква благодарност, че са спечелили дуела.. Ваня се разсърди, че не я подкрепиха за кандидат-фермер, Лили рева, абе... Фани едната - удари другата, лигава работа.
Ваня благодари, че си осъществила мечтата, браво. Ще я видим как ще се справи, Алекс вдигна летвата високо, щом Караньотов няколко пъти каза, че нейното управление е било най-добро досега, нищо че успя да изхвърли любимката му. Тоя мерак за шефското място за какво е - да могат да изгонят някого? Да са защитени от дуели/отпадане за седмица? Да се доказват колко са велики?
Посмяхме се с гащите на Гошо, брей, да събереш 20-тина чифта мръсни гащи, убавиня.
 Калоян в играта с ябълките беше много сладък.
Ратай сигурно ще е Александра, ако Ваня си следва отмъстителната линия Satisfied  За мъж - не мога да предположа, довечера ще видим. Дано Александра спечели имунитет. Дотук тя ми е любимка от жените, не мога да си представя, че с Лили и Радка са на една възраст, толкова по-зряло се държи Алекс, ама то зависи от маслото в скоростната кутия, де, не от възрастта.

Между другото - като дават кадри от състезания на Ваня, нещо ми направи впечатление, нищо не убягва на зоркото ми око, носът ѝ е бил различен:
Скрит текст:

А тук е съща Елза Парини:

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 08:57 от Ензим

# 154
  • София-в сърцата на моите деца
Все си мисля, че Тате ще бъде Сивият кардинал на Ваня. Той ще я мятка ,като марионетка. Нищо не е случайно и совата не е сова!

# 155
Аз симпатизирам на Калоян. Твърде много млади българи са в неговото положение. Дано има шанс.

# 156
  • София
Не мисля, че Радка ще е ратай, разбират се като че ли с Ваня, според мен ще е Александра или Лили. Имам усещането, че Ваня няма да е добър фермер, но да видим.

# 157
  • Велико Търново
Изненада ме Христина с избора за фермер. Не очаквам Ваня да се справи добре с тази задача. Ако пък избере Александра за ратай и я прати на дуел, ще е много глупаво от нейна страна...Направо да си оставят мъжете за финала и готово.

# 158
Аз пропуснах, защо избраха Ваня?

# 159
Бисквитка, може Тате да ѝ е казал на Хриси, че не ще да бъде Фермер.

# 160
  • Вестерос
Не знам защо избраха Ваня, пред нея предпочитам Лили да ми е фермер. Надявах се Калоян да е, щеше да е интересно.

Според мен ратаи ще са Алекс и Симо

# 161
Еййй, голямо драпане за това фермерство. Прави, струва и успя. Сигурно се е намесила федерацията по лека атлетика, а може и БОК.
И що я сбориха с Калоян, а? Можеше примерно да посочат Симо и да си отвисят на онези греди. Satisfied И няма сила, която да ме убеди, че нямат уговорка двете с Христина. Цяла Ферма "тате, тате", пък накрая кака. Не ми харесва Ваня. Подкрепях я в началото, но с всеки следващ епизод ми става все по-неприятна.
Кайсия, и ММ като твоя предполага за Ваня. Wink

Много дълга и отегчителна изповед на Георги. Прехвърлиха мярката и с тръшкането на Лили. Повярва си това момиче - би на дуела и вече шефка иска да става. Изобщо, много сълзи се изляха и много мрънкане се измрънка. Тегава история. Smile

Всеки пост се каня да напиша и забравям - Рада се гримира и облича супер неадекватно за мястото, на което се намира. Animal Monkey Face

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 11:51 от pip4i

# 162
  • Велико Търново
Ензимче, може и да е решил сивия кардинал да го играе, а ако седмицата не бъде успешна, поне провала ще е за Ваня.

# 163
  • София
Аз също не харесвам Ваня. Спортист, който е вземал допинг, а после се прави на дръж ми шапката, директно излиза от кръга ми на симпатии. И като представяне във фермата не ми харесва. Една такава равна ми е: мън, мън, мън ...

# 164
Разбрахте ли защо Хриса не посочи тате за фермер? Защото не е искАл , както я е манипулирал  да не избере Милена , така я е отказАл да го прави шеф. Защото за разлика от вън, във фермата шефа работи най-много. Хитър е Тегавия, иска нещо да скове, нещо да иззида , да работи сам, да го похвалят лично и до там. Другите ахмаци да мажат стени, да бъркат вар....той си взима душа и полягва. Какво ли искаше да каже Алекс, в разговора с Милена за Хриса и тате, че там работата не е читава? Видяла е нещо , което не ни дават за да пазят авторитета на Караньота. То и така е ясно .... тази тъга по изпънатото дупе и питането на Митко :“Не разбирам какво видя Ивайло в нея?“. Сега му остана само Роман за манипулиране, иска да го насочи срещу Георги , но Романчо си „гони“ Нури. Толкова са забавни Георги и Роман, на един акъл са в правенето весели простотийки.... дали Георги се доверява на Роман , който отиде в стаята при него само за да го следи отблизо? И тегавия одобри. Мъжете не били интриганти, а? Mask
Сбъдна се една мечта – Ваня стана фермер! Може ли нищо да не отбираш от селска работа, да питаш какво е пердашка, да си зле с доенето ... и мечтата ти да е да си фермер? Що за нездрави амбиции има тази жена, да е първа само за да е първа. Ще я видим какъв организатор е и колко ще разбере задачите, но подозирам, че „още през април „са определили по леки задачки, като за еврошампион.
Направи ми впечатление, че са много добронамерени един към друг , имат си малки вражди , но духът беше на спокойствие и веселие. Масово подкрепиха Калоян само за да му вдигнат самочуствието, Митко здраво се е заел да го прави мъж. Ама Калата си е дечко, превърна състезанието с ябълките в игра, поне ги скапа от смях.
Лили и тя като Ваня, нищо не разбира , ама иска да е фермер. Имаше едни „принципи на Питър“, според които всеки се стреми да достигне нивото си на некомпетентност, та и двенките така. Като по учебник.
Ратай ми се дава от звездите, че ще е Симеон, не само, че гласува срещу Ваня , а защото не е бил. Няма да посочи Дидо или Ивайло заради статута им на „известни“ .С ратайките е по сложно, трябва да е някоя която може да дои, която разбира от селска работа ...и залагам,че дуелист ще е Симеон. А да видим.

Общи условия

Активация на акаунт