Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 839
  • 819
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А и друго.Факта , че от толкова хора вътре, Ваня се сближи с Радка и Хриса е показателен.
Точно. Но тя и не прави опити да се сближи с някого от останалите. Явно интересите й са такива - махленско-битово-клюкарски и само двете "хубавици" ги покриват.  Laughing

# 211
Търкулнало се гърнето, намерило си...
Съгласна съм за Ваня. Беше ми по- симпатична, но не показва нищо добро. Само безкрайни претенции.

# 212
  • Буркина Фасо
хмм... за Ваня се изказах в самото начало на Фермата , ама вие ме анатемосахте.
сега вие сте на моето мнение  Laughing

# 213
хмм... за Ваня се изказах в самото начало на Фермата , ама вие ме анатемосахте.
сега вие сте на моето мнение  Laughing

+1 с мене Simple Smile

# 214
  • София
А, не може да бъде, не сме били всички.  Laughing Аз не я харесвам от ден първи.

# 215
  • гр.София
Моята прогноза за ратаи е следната- Георги и Алекс и Георги на дуел.
Караньотов не се диша с Георги, а да не забравяме, че той е сивият кардинал.
Алекс гласува срещу Ваня- тя тези неща не ги забравя.
Единствено не са изчислили, че Жоро може да дръпне на дуел самия Кардинал и във Фермата  ще остане един алфа мъжки по- малко.

# 216
А той тате, ако си прави сметки да праща Георги на дуел, да не стане изведнъж втори претендент и да изхвърчи набързо? Не мисля, че има шанс срещу него.

# 217
  • София
По-скоро Симеон да е ратай.

# 218
  • гр.София
Тате няма шанс дори срещу Калата. Колкото и да си трениран, ти си на 62- сърцето ти иска, краката не те слушат.
Пък и наистина мисля, че не искам да го гледам повече в това предаване. Да си се прибира, където го чакат и да продължим без него.

# 219
На Жоро драмите даже не ги гледах, намерих си нещо друго за правене докато  се обясняваше. Баси, не си пускам фермата, за да гледам сълзи. То в тоя сезон понеже никой в никой не е влюбен, почнаха да реват за мама и тате.
Почти с всичко писано до тук съм напълно съгласна, някои неща все още ги обмислям.

# 220
Ваня ми падна в очите.

# 221
Ивайло как налива масло в огъня..
Как пък за никой не каза нищо добро.Тоя не става, оня не го бива.
Ама и Ваня щото нали голям мерак да е шефка, още не започнала оплете конците.

# 222
Ваня е чисто и просто от хората, които аз наричам "изпълнители"- някой трябва да им казва прави това, така и така, точка. Още не е почнала, а вече си личи, че не може да се справи с ръководенето...

# 223
  • Sunshine state
То в тоя сезон понеже никой в никой не е влюбен, почнаха да реват за мама и тате.

Съгласна съм с поста , макар историята на Алекс да е много близка до моята. Сега да не започнаха да се сравняват кой е имал по-тежко детство? Лили само това повтаря, сякаш другите са расли със златна лъжица в устата.
Взе да съжалява госпоЙцата,че била фермер. Нали драпаше сума време? Чудела се вече как да запълва дупките,а сама си вкара автогол,изпращайки Нури ратай. Дюшеш му дойде на Ивайло - сега ще се изживява като цар и господар.

# 224
  • гр.София
Леееко се кефя на ситуацията. Тате е безпомощен, Ваня не знае къде се намира.

Общи условия

Активация на акаунт