Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 866
  • 819
  •   1
Отговори
# 240
Значи, искам да кажа, че тая година много ми харесва атмосферата във фермата. Особено откакто хриса не истерясва. И за това допринася хумора на мъжете. Няма ли хора с готино чувство за хумор, ще е мега тегаво

# 241
  • London
На мен Дидо ми допада все повече.

Казаха ли какво толкова е станало, че Роман е излязъл?

# 242
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,украйнско знаме на българска шевица.Спред мен Лили е и се чувства украинка(съвсем в реда на нещата),но с тези приказки "всичко българско и родно любя,тача и милея.." за пред камерата Stop

Не казаха за Роман,но предполагам,че ако е нещо вълнуващо/сериозно,от продукцията няма да ни го спестят.
Ваня ми е противна и въобще не ме изненада с ратаи.Очаквам Роси на дуел и искам да прати Радка у дома си.

# 243
  • Sofia
Казаха,че той ще каже,ако прецени,или на по-късен етап ще се разбере.

# 244
Ако някой подаде буквичките за скрит текст ще напиша защо

# 245
  • Sofia
[споилер]  [/споилер]-на латиница и по средата текста Peace

# 246

Скрит текст:
майка му е починала  

# 247
  • Варна
Оф,това е ужасно.

Защо толкова се пънеше да ставаш фермер, Ваня, защо? А сега даде назад.

# 248
Ох, това за Роман е просто ужасно. Миналата година и за Иван С. ми беше много криво, но сега за Роман някак си още повече, тъй като е млад, душата на компанията и направо... много тегаво. Disappointed

# 249
  • София
На мен пък ми изглеждаше весел и се надявах, че не е нещо такова.

# 250
Вчерашната серия ми беше на шептене и субтитри. Нищо не успях да хвана, но явно тегавия си влезна в ролята, но и чух, че опосумите го квалифицираха като сив кардинал. Явно четат тук, ЖДНБ Simple Smile

# 251
  • Калгари, Канада
Все си мисля, че Ваня не е сложила така безразборно ратайте, по скоро си го е обмислила преди това. Тя не харесва и Роси, и Нури още от визитките и сега си изля злобата. Е, не е преценила как ще се справят със задачите, но пък виждате, че "най-правилния" съветник си намери. Честито на всички дето искаха да видят Дядката като фермер, получи се, гледайте и се забавлявайте.

Ако избере Роси за дуелист си мисля, че Радка ще изхвърчи. Ако избере Нури, Ивайло е чао. Все ми е тази, честно казано.

# 252
И аз се надявах да не е нещо толкова лошо случилото се на Роман, много съжалявам..

За Ваня знаех, че е проста, но чак толкова.... Като е ясно, че строително-ремонтните дейности  продължават, с кой акъл ще пратиш най-можещия И продуктивен в обора, нямам думи.
Да не би с тегавия да са имали планове да пратят Гошо ратай, но със спечелването на имунитет да ги е провалил. И пак - можеше друг да прати, има избор. Изобщо не мога да предположа кого ще прати на дуел. Да вземе да прати Нури, той да дръпне тегавия и да ни освободи от тегавото му присъствие. Ако прати Роси - то жени не остават.
Ще я видим, толкова е задръстена новата фермерка, че не знам какво да очаквам. Е, знам, де, тегавият управлява, с Радка не успя, сега му е паднАло. Да видим какво е измислил.

# 253
Аз искам Нури, който обаче да отстрани Караньотата. Не само е тегав, а е нетърпим, не знам околните как го издържат. Обикновено такива "серт" хора остават сами на дърти години, защото са непоносими.
За Ваня съм се изказала по-напред, няма да се повтарям. Спортът често много взима. На нея и е взел и отгоре даже, но пък е научена на лицемерие, ритане по кокалчета, също чака тренера да каже кое и как-сама решения трудно взима, а когато взима са грешни.
Останалите не разбрах, че гледах с половин око, без очила Simple Smile
коментират ли намесата на тегавия или си кротуват? Коментари вътре има ли? Хванах само за украйнското знаме Лилините вайканици.

Ако Ваня прати Роси на дуел и намалеят жените, не е ли повече ок за оставащите жени все пак? Не съм наясно на финал мъж срещу жена може ли да излиза? Т.е. разкарвайки сега още жени, Ваня да си осигурява после повече спокойствие, защото ще трябва да се вадят и мъже?

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 08:22 от smetanapalata

# 254
Не съм наясно на финал мъж срещу жена може ли да излиза? Т.е. разкарвайки сега още жени, Ваня да си осигурява после повече спокойствие, защото ще трябва да се вадят и мъже?
Може, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт