Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 868
  • 819
  •   1
Отговори
# 255
Е защо трябва да е в скрит текст? И за това ли е нужен съспенс?

# 256
Това за трагедията на Роман бяха писали още преди седмици някъде  из нета ,че се е случила трагедията  Neutral Face Ето и тук го има
Скрит текст:
За дуела  ,считам че ще избере  да е женски ,за да си отстрани конкуренцията ,а Росица ще дръпне Алекс Thinking

# 257
Ваня продължава упорито да се доказва като много тъпо парче. Ми кусур ти да си фермер, след като не знаеш какво да правиш като такъв. Може би единственото й спокойствие е, че поне няма да отпадне тази седмица и че ще спи сама на удобно.
На Ивайло му вярвам, че има проблеми с ерекцията. Цялото му поведение крещи: "Не ми става и целият свят ми е крив!"
Аз лекинко проспах снощния епизод, но също дочух, че Алекс фърляла мерак на няколко мОмци. Бряя, кои ли са тез? Ако съдим по обяснението й, че като харесва някой, страни от него, значи можем да похвърляме боб. Не изключвам да си харесва и някой семеен, ама то от харесване до целенасочени действия и свалки има разлика. Ето, и аз си признавам, че Гогата ми харесва като мъж. Не че е някакъв кой знае какъв хубавец, но има нещо в него, което ми въздейства. Ко да са прай. Дидо също хич не е за изхвърляне, макар че е започнал да лъсва кубето вече. Но и той е женен или поне обвързан, нали. Ех,...не им завиждам на момичетата във фермата. Нямат кой знае какъв избор, ако не искат да сгазят лука.
Съжалявам за загубата на Романчо. Ето, той за разлика от Ваня, която постоянно ми е анти, понякога много ме кефи, друг път искрено му се дразня.
Лили ме утрепА с това украинско знаме и мен. И аз да бях на мястото на Радка, и аз щях да й се сопна. Откъдя на къдя, ва?!
Да ходи у украинската ферма там да си везе тяхното знаме. Ама-ха!

# 258
  • Велико Търново
Изборът на Ваня за ратаи вече сте го коментирали - просто, нямам думи...Не мога да й вдяна логиката още - иска да изпрати Нури на дуел?! Или Росица - която още не е възстановена...И както каза Дидо - при положение, че има още много хора, неминали през ратайство, а според него е редно всеки да мине по реда си..
Въобще, прогнозирам, че няма да успее Ваня със задачите за седмицата, и само тя ще си е виновна за това - останалите правят колкото могат и както тя ги разпредели.

# 259
  • София
Изборът на Ваня за ратаи вече сте го коментирали - просто, нямам думи...Не мога да й вдяна логиката още - иска да изпрати Нури на дуел?! Или Росица - която още не е възстановена...И както каза Дидо - при положение, че има още много хора, неминали през ратайство, а според него е редно всеки да мине по реда си..
Въобще, прогнозирам, че няма да успее Ваня със задачите за седмицата, и само тя ще си е виновна за това - останалите правят колкото могат и както тя ги разпредели.

Както Ивайло ги разпредели искаш да кажеш. Laughing

# 260
На дуела бях за Лили. Но ако ще бродира чужд флаг- айде друм и без уговорки. Интересно , ако Калоянчо развее американския флаг как ще реагират продуцентите. Нали са тук от патриотизъм. Калоянчо си е американски гражданин отвсякъде, но се старее детето да разбере произхода си. Айде холан. Лили да си ходи без дуел.

# 261
Е, то и аз бях "за" Лили на дуела, защото исках Христина да отпадне, не защото Лили ми харесва. Лили е много тъпа за мене, изобщо не ми харесва. А с това украинско знаме, дето искаше да го бродира, ме разби, страшна простотия. Сега пък с ревливата линия колко бедно и нещастно детство е имала - съвсем ми опротивя. Тя и Алекс ѝ приглася... Но го поднася по различен начин.
Много смешна ми стана Лилито като обсъждаха мъжете с Радка и Алекс - ти за гаджета ли си дошла или да печелиш Фермата. Joy
А със спечеления имунитет, смешка - аз така се бях депресирала след дуела (щото не гласуваха за нея), сега се върнах, демек - пак е набрала самочувствие, милата, ДоказАла се е, разбираш ли. Joy

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 10:05 от Ензим

# 262
Значи хич ме няма за врачка. Нито един ратай не уцелих, нито пък фермера на седмицата. Пък уж бях видяла кой е на двубой, даже и в скрит текст го слагах. Joy
Снощи почти проспах епизода, само битките гледах. Не ми хареса поведението на Роси, в определени ситуации си оправдава хитлеристкия прякор. Гошо ме накефи, беше като машина. И все пак си мисля, че ако не беше взел имунитет, щеше да спи при Бонд.
Съжалявам за загубата на Романчо. Ето, той за разлика от Ваня, която постоянно ми е анти, понякога много ме кефи, друг път искрено му се дразня.
И аз така с Роман. Допада ми чувството му за хумор и изглежда разбран и свестен, но ако реши, че не му се бачка, може да ти скъса нервите с непукизма и спокойствието си. Много съжалявам за загубата му. Sad

Лили и аз не я харесвам отначало още. Не харесвам такива "добри души" летящи в облаците, наивни идеалисти, вечно неразбрани/неразбрали, пък с претенции.

# 263
    Как можа да избере Ваня за ратаи Нури и Роси? Роси не се е възстановила все още. В тази жена Ваня нещо не ми харесва. Доказа твърдението, че спортистите са глупави. Имам чувството, че Ивайло е фермер, а не Ваня. Нали Ваня избра за свой съветник Ивайло, ако не бъркам, защото някои неща пропусках да изгледам снощи?

Гласувала съм, че Ваня ще изпрати на дуел Роси, защото от самото начало тя не я харесва. Много гадно е от нейна страна, защото Роси не се е възстановила. Не искам и Нури да бъде изпратен на дуел. Като оставим настрани неговите твърдения за турското робство, той е много работлив човек.

Подкрепям Радка, като възропта срещу Лили защо ще слага украинското знаме върху ръкоделието си. Лили се показа каква лицемерка е.

# 264
Лили е просто простовата, елементарна. Предполагам си я влече по дома,  и някак без да се усети го направи това със знамето. Ако някой и обяснява бавно и внимателно, може и да вдене, но инак-не е много досетлива.
Радка пък, ще ме прощава, но не и разбирам какво говори, трябва превод в ефир да има, когато тя говори.

# 265
  • Разпиляна във въображението
Ивайло е просто ужасен. Как напада и унижава Радка, точно като Цецо му е държанието. Никой за нищо не ставал, а той прави само това от което разбира, за другото дава акъл. Много ми е неприятен. Надявам се скоро да му видим гърба.

# 266
А Роси като не се е възстановила, да я оставят до финал, без да я пипат ли? Не е честно спрямо останалите. С навехнат глезен съм правила преходи с раница на гръб по Пирин. Е, по-спортна съм от Росица, но не е само в това въпросът, а викаш неволята, мобилизираш се, минава за няколко дни, е, поне при мене. Работата ѝ е повече статична, не се товари с ходене, би трябвало да ѝ е попреминало.

# 267
  • Разпиляна във въображението
Иначе щяха да я оставят отново да готви, а аз имам чувството, че основно това прави във фермата.

# 268
И на мен хич не ми е неспортсменско, че избраха Роси. Тя пък сякаш много спортсменски постъпи като избута Алекс и май чука ѝ грабна даже. Миналата година Владо с това се аргументира - че боксьорите се целят в контузеното място на противника - и избра Яни, който изглеждаше слаб, а за малко да падне от него. Е, после имаше и малко театро, де, та не знам каква е била истината, но е факт че Яни се оказа доста силен и заслужено спечели накрая.
В първия сезон пак така оплюха Димитър, че си е избрал "различния" Гого, не било мъжко това, дрън-дрън. Ама и той щеше да изхвърчи за една бройка.
Сега подозирам, че Калоянчо така ще докрета докъм полуфинала поне или докато останат шепа хора.

# 269
Ох, това за Роман е просто ужасно. Миналата година и за Иван С. ми беше много криво, но сега за Роман някак си още повече, тъй като е млад, душата на компанията и направо... много тегаво. Disappointed
Жалко за загубата му. Но миналата година тоя философ, дето рева и се тръшка пред камерите, но не излезе, ми опротивя моментално!

Общи условия

Активация на акаунт