Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 869
  • 819
  •   1
Отговори
# 270
    Забравих за случката относно битката за имунитет, че Роси постъпи подло с Алекс.

# 271
Съболезнования на Роман! Тежка е загубата, дано се справи. Той ми е копие на Гинчев. Държи, трупа, докато накрая изригне. При Роман подобно изригване не сме видели, но предстои според мен. И пренасочване на негативи от Нури към Ивайло. Също и обединение между него и Георги по тоя повод. Или трио тенори- Роман, Георги и Дидо, които вземат на подбив дучето.
В природата празно нема. Христина си отиде и народната "любов" веднага се пренасочи, не без основание, разбира се.

# 272
Много симпатизирам на Алекс,но ми се стори,че Роси снощи не нарочно постъпи така .Просто не прецени.
  Не разбрах защо Александра като че ли остана недоволна,че не е ратай.Удари по масата и измрънка нещо.
   Не харесвам Лили от самото начало,с тази поза колко милее за България.Не им вярвам на "външните" българи.
   Ваня как се нахендри,ама то трябва и акъл.Ще гледаме сеир,направо злорадствам.
  Съжалявам за загубата на Роман!Дано има сили да се върне и да продължи играта.

# 273
Ваня според мен се обърка с избора на Нури, защото дуела за имунитет я изненада Rolling Eyes Предполагам си е мислила нещо без втори план.  Роси няма да има проблеми с ратайството, работата не изисква толкова движение.
За Ивайло нямам думи. Дори не е тактичен, а казва "Аз сложих, аз изпратих.....". Така му е много добре, стои в сянка и ако седмицата е неуспешна друг ще е виновен, а ако успеят - ще каже, че той е бил в основата на всичко.

# 274
Интересно наистина сега кой ще им готви, след като Роси е ратай.
Много не я разбрах обаче Росица, като започна да говори за схемите на Ваня. Това, което на нас ни прилича на чиста тъпотия, за нея се оказа някаква тактика. Но наистина ако Ваня изпрати на дуел Роси след травмата на глезена, съвсем ще ми падне в очите.
Баш от спортист такава мръсна игра, ще е голяма излагация.
Ензим, не е въпросът в това да не я пипат изобщо. Ама ден след като едвам се е възстановила, да я сложат на пангаря, някак прекалено е. И разбирам да го направи Хриса или Радка, ама точно човек, в който се очаква да е възпитавано с години някакво елементарно спортсменство...де да знам. Според мен ще е по-хитър ход да прати мъже на дуел, иначе просто ще се самоизядат една между друга жените. Никаква женска солидарност няма, значи. Единствено в автобуса се наблюдава този феномен.
Ивайло като не може да търпи други хора, освен себе си, странно какво прави в такова риалити. Или нещо парички му трябват?...

# 275
  • DE
Това му гнусното на Караньотов, плюе по режима който го е създал Sick Нагаждач, увърта, все гледа да е по тънката част и най-гадното отношението към жените.

# 276
  • София
Съболезнования на Роман! Тежка е загубата, дано се справи. Той ми е копие на Гинчев. Държи, трупа, докато накрая изригне. При Роман подобно изригване не сме видели, но предстои според мен. И пренасочване на негативи от Нури към Ивайло. Също и обединение между него и Георги по тоя повод. Или трио тенори- Роман, Георги и Дидо, които вземат на подбив дучето.
В природата празно нема. Христина си отиде и народната "любов" веднага се пренасочи, не без основание, разбира се.

На една възраст са долу-горе и затова им е лесно да се разбират и обединят.

# 277
Хър Мяуджести, спортсменство у спортистите казваш.... Thinking
А това помниш ли го?
Цитат
Миналата година Владо с това се аргументира - че боксьорите се целят в контузеното място на противника - и избра Яни, който изглеждаше слаб... [/qoute]

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 11:48 от Ензим

# 278
Ако Ивайло така говори-Аз сложих, Аз изпратих, то въобще не е в сянка. Всички виждат и чуват. Включително и Ваня-великата шампионка, сложена за шеф, ама не искам да ме възприемате за шеф и ето-тегавия ще диктува какво ще е. Пълна излагация са и двамата.

# 279
Ох, това за Роман е просто ужасно. Миналата година и за Иван С. ми беше много криво, но сега за Роман някак си още повече, тъй като е млад, душата на компанията и направо... много тегаво. Disappointed
Жалко за загубата му. Но миналата година тоя философ, дето рева и се тръшка пред камерите, но не излезе, ми опротивя моментално!
Аз мисля, че излиза. Rolling Eyes

# 280
Ензим, не го помня, защото не съм го следила внимателно.
Всъщност, не мисля да я жаля толкова много Росица. Сама тя също не играе чисто. Видя се вчера в играта за имунитета.

# 281
  • London
Ако това се е случило с Роман изобщо не пролича. Дори се изумявам!

# 282
Аз познавам такива хора-не трепнаха при вестта. И след ден-два също не им "личеше". Просто не споделят чувствата си в такъв момент пред камери, колеги или други. Не го намирам за ненормално или свръх.

# 283
  • London
Това е шок! Няма как някой да ме убеди, че след такава вест се смееш и бъзикаш след няколко часа. За мен си остава непонятно. Нямам предвид да ревеш, пищиш и тн...., той Роман е толкова нервен, емоционален, видя се на дуела. Ама за какво? За победа, за парите ....щеше да се подпали, а сега все едно нищо не е било. За мен е странно, ще видим днес де....може и да сподели и той нещо на камерата си.

# 284
Как го видя дали е трепнал или не? Дадоха го за части от секундата в стаята да си оправя багажа и после в гръб като заминава. Не е нужно да дават риданията му, а и не е задължително да ридае. Всеки различно реагира.

Миналата година беше много остра реакцията тук в темата след излъчването на кадрите с Иван С. Грозно било, жестоко било от страна на продукцията. Тогава писах, че ако не ги бяха излъчили, щяхме/те да го оплюем/те, точно за това, което сега се коментира по адрес на Роман.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 13:25 от pip4i

Общи условия

Активация на акаунт