Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 431
  • 819
  •   1
Отговори
# 435
Ако са и "болни ръцете", не се ли знае предварително? Или са се "разболели" във фермата?

# 436
  • Другата България
Аз честно казано така и не разбрах от какво са ѝ болни ръцете. Тя освен с млякото не се занимава с нищо друго, което поне за мен не  е редно. Аз не гледам редовно, ако някой е чул или видял нещо повече по въпроса, да каже. Но това за болните ръце вече се изтърка и стана досадно. Stop

# 437
Това да се занимава с млякото си е стратегия.....след Симо-Мандрата иска да е Милена-..... Animal See No Evil

# 438
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не, не е споменавала от какво я болят ръцете, само че я болят. И мен ме дразни, че нищо не похваща тази жена, обаче се притеснявам, че има доста умения и Роси може да изгори с този болен крак.
Забравих да кажа, че Ваня ми падна още повече в очите с обясненията си, че спортсменството било само до началото на играта, после вече нямало такова нещо. В такъв случай какво спортсменство е това? Не че осъждам тези, които са на максимата "Победа на всяка цена", но за мен лично е силно неприемливо. По-важна ми е достойната и честна игра и това да мога да се погледна спокойно в огледалото после.

# 439
  • London
Гласувах за Александра, но реално се колебая между нея и Радилена. Една от тях ще е сякаш....

# 440
  • Другата България
Забравих да кажа, че Ваня ми падна още повече в очите с обясненията си, че спортсменството било само до началото на играта, после вече нямало такова нещо. В такъв случай какво спортсменство е това? Не че осъждам тези, които са на максимата "Победа на всяка цена", но за мен лично е силно неприемливо. По-важна ми е достойната и честна игра и това да мога да се погледна спокойно в огледалото после.
Тя знае, че Росица е с някаква контузия. Така, както "пазят" Милена заради ръцете, така може и с Росица да направят заради краката. Факт е, че имаше реверанс към нея заради травмата, и не може това да продължи до безкрайност, но при положение, че още не е съвсем възстановена и Ваня това го знае, ратайстването на Росица си беше съвсем целенасочено. Не толкова заради самото ратайство, а заради изпращането ѝ на дуел, тя си каза, че вижда в нея най-голяма конкуренция. Та никакво спортсменство няма, парите са важни в случая и победата наистина е на всяка цена.

# 441
Така е, Мери. Но за мен е грозно. И доста тъпо в известна степен, защото ако някой се е устремил сериозно към победата, трябва да разсъждава по-комплексно върху играта, не да се фокусира само върху някой дребен детайл. Според мен трябва да се мисли много в посока как зрителите ще възприемат всяко действие или бездействие, а не само да лежиш на кълкат, че си успял да уцелиш момента, в който можеш да ритнеш някой паднал.

# 442
Наскачахте здраво на Милена , но се подвеждате по кадрите ,че свива цигарки на масата. Дали някой работи или не , могат да кажат само фермерите, ние гледаме подбрани откъси.
За болните ръце на Милена се спомена още в началото, май си е влязла с диагноза и от доенето се е влошила. Като фермер си работеше здраво. Милена всички фермери я оставят да се оправя с млякото , което не е само прясно и кисело , а прави сирене и опити за кашкавал, подготвя и избиване на маслото. Което не е малко работа на ден падат сигурно доста литри от две крави и козите. И то сутрин и вечер. Не бих казала, че се скатава, възможно е докато изчаква да се свари, да се охлади... да си свива тютюнеца Mask Ако е мързелива , Радка ще го каже, тя ги кара наред като я поядосат.
Роси трябва да избере Радка , Алекс ще е труден противник .Ако  пък я бие, ще се прекъснат всякакви любовни разговори, само Радка ги подхваща. За втори път я чувам да критикува подбора на мъжкия състав :"само някакви женени". Наистина ли се е надявала баш във фермата да срещне хубавеца? Рядка скица е Радиленка, ако можех и да и разбирам бързия говор щеше да е супер.Mask
Ваня казва ,че селския живот и харесва, но благодари на Нури, че я е спасил от доенето. Тя ще е от селянките, дето си купуват мляко от магазина, абе направо си е виладжийка.Mask

# 443
Наскачахте здраво на Милена , но се подвеждате по кадрите ,че свива цигарки на масата. Дали някой работи или не , могат да кажат само фермерите, ние гледаме подбрани откъси.
И е така, и не е съвсем така. Ивайло непрекъснато дудне, че Георги не прави нищо, но аз лично виждам нещо съвсем различно.
Да, Милена си влезе с болните ръце, но не е обяснявала с каква диагноза е. Правенето на кисело мляко, извара, сирене и кашкавал не е никаква хамалогия и не отнема време. Единственото времеемко е да се изчака млякото да достигне определената температура, подквасването/подсирването става за минутка.

# 444
Кой я е карАл Милена да влиза у фермата, като са ѝ болни ръцете?
То винаги има оплакващи се от разни болежки, що дирят там, да ги пита човек, ферма е все пак - очаква се да вършиш физическа работа, често тежка.
А, сетих се нещо за ръцете на Милена - даже и от миенето на съдове със студена вода може да я болят.
Скрит текст:
Аз имам синдром на Рейно, много са ми чувствителни на студ ръцете, затова и нищо на ръка не мия даже с топла вода, ама то е от мързел, разбира се. Но от една студена кайма като измеся ръцете ми се зачервяват и подуват. От Пеп-чо знам - с миксера се прави. А сега отивам да си оправям ноктИте на шмиргела. Не бе, лъжа, на микромотора.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 15:04 от Ензим

# 445
  • Разпиляна във въображението
И е така, и не е съвсем така. Ивайло непрекъснато дудне, че Георги не прави нищо, но аз лично виждам нещо съвсем различно.

Понеже Ивайло много бачка. Направил едно нещо и спрял, докато Георги направи навеса на ратаите, сбърка се да дои крави, а после помагаше и за измазването на къщите. Ивайло само дудне,  дава непоискани съвети и обижда останалите.

# 446
Ивайло е доказателството, че за всеки влак си има пътници.
Аз такъв мъж, дето само дудне, изказът му е мазно-протяжен и като говори казва много малко неща всъщност-не бих изтърпяла.
Като се опитва да обясни нещо, едва успява, някак речник беден ли има, не знам, но не намира думите и не му се получава. Ако си е обмислил и структурирал изказването бива. Но в разговор, в диалог, като го питат нещо и тръгне да обяснява, е едно голямо нищо.

# 447
  • Другата България
За болните ръце на Милена се спомена още в началото, май си е влязла с диагноза и от доенето се е влошила.
На никого не скачам, казвам си мнението и то е въз основа на показаното, както е и изказаното мнение на всички пишещи за всички във Фермата - въз основа на видяното. Това виждам - това коментирам. Като са ѝ болни ръцете, защо е влязла точно в такъв формат? А, сетих се - заради едни пари. Е, ще трябва да ги заслужи, в което се съмнявам. И далеч не смятам, че ни показват всичко, както и не смятам, тоест смятам Laughing, че има и субективни мнения - примера с Гошо. Ивайло не спира да нарежда как нищо не става от него, а ние виждаме, че човекът бачка.
Кой я е карАл Милена да влиза у фермата, като са ѝ болни ръцете?
То винаги има оплакващи се от разни болежки, що дирят там, да ги пита човек, ферма е все пак - очаква се да вършиш физическа работа, често тежка.
newsm10 smile3521

# 448
Понеже Ивайло много бачка. Направил едно нещо и спрял, докато Георги направи навеса на ратаите, сбърка се да дои крави, а после помагаше и за измазването на къщите. Ивайло само дудне,  дава непоискани съвети и обижда останалите.
Точно!  Peace Може би разчита на приказката, че една лъжа, повторена сто пъти, става истина и се опитва да ни внуши някакви небивалици.

# 449
Айде и Милена като Дарина от миналия сезон
Щом наближеше избор на ратаи или женски дуел, рязко и ставаше лошо.
И аз ще кажа- като имаш здравословен проблем що търсиш там, при положение че знаеш как е и какво е.
Не ми е ясно тъпи ли са, нагли ли са, та си мислят че така ще я добутат до финал.

Общи условия

Активация на акаунт