Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 348
  • 819
  •   1
Отговори
# 555
Ауууу, комай Караньотов ще излиза. Радостна вест. И вече ми се гади от неспирните коментари относно това как Роман преживява загубата на родител. Спрете се. Не неговото поведение е грозно и осъдително.А ровенето по тази тема отново  и отново също сочи към съответни липси.
Вярно е това което пишете !Напълни се с коментарии  за Роман и неговата загуба !Да не говорим ,че  никой не го е казал официално.Дали е вярно ,или не.Ако е вярно,всеки сам по своя си начин изживява загубата си.А и темата мисля ,че има друго заглавие.

# 556
Интересно ще ми ако Ивайло излезе, а / ужас/ върнат Хриса, как ще е като никой не я иска там, а единствения и защитник го няма.

# 557
Дидо е такава душичка, че ако не бях убеден месояд, щеше да ме спечели за каузата.
Много свястно, рядко свястно момче.

Малко ми е непонятно с какво толкова Роси печели общата антипатия. Вярно, че като физиономия не е от най-милите, но сигурно има нещо, което досега не е излъчвано, за да има толкова много врагове във фермата. Например, не разбирам Роман с какво толкова го е подразнила, че няколко пъти натъртва, че не е на нейна страна. Хайде, ако при Жоро аргумента с това, че Росица не питае добри чувства към българите, останали в България, хвърля яснота защо не я харесва, при другите не намирам смислено обяснение за тази неприязън. Да не говорим, че сума време ги храни жената и се стара много.

# 558
Да, и Симо каза, че не харесва Роси. А дали ще разберем нещо по въпроса - не се знае, може тя да отпадне в неделя.
Аз усещам нещо гадно в Росица, не мога да определя какво точно, но не ми харесва много-много.

# 559
Симо вчера пак говореше за някакъв висш разум, дето ни бил пипнал.
Ха, добър ден!
Само че той ако си мисли, че всички сме уникални и той самият следователно, не знам какво мисли висшият разум по въпроса. Може да се окаже, че само се мислим за уникални Simple Smile)) Сладуран, бе. Wink

# 560
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз останах изненадана от неприязънта към Роси. От това, което са ни давали, аз лично останах с впечатление, че е много работлива, често усмихната и неконфликтна. Не са я давали да влиза в сериозни или каквито и да било пререкания с никого /с изключение на разпрата с Цецо/, а едва ли опосумите биха пропуснали да ни излъчат ситуация със скандал.

# 561
Ха, да, тези работи, дето вчера Симо ги дрънкаше за висшия разум, аз ги плещех още в детските години - към шести-седми клас, защото бях чела разни книжки, спомням си "Ние от Космоса" , наскоро синът ми я четеше.
То, че е така, така е, още по-голяма намеса в развитието ни се наблюдава от миналия век насам... Още съм си чалната по темата, преди десетина години четох на Мулдашев щуротиите. Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 13:42 от Ензим

# 562
Хареса ми това ,че Симо единствено се противопостави на безумното управление на Ваня . Имам чувството,че другите имат някакъв респект към нея заради успехите и . Аз определено не я харесвам , мисля , че не е лош човек , но ми се струва малко ограничена .
Симпатизирам на Роси и се надявам да спечели в неделя , въпреки че и Радка ми е симпатична по някакъв особен и глуповат начин .

# 563
Да, и Симо каза, че не харесва Роси. А дали ще разберем нещо по въпроса - не се знае, може тя да отпадне в неделя.
Аз усещам нещо гадно в Росица, не мога да определя какво точно, но не ми харесва много-много.
Точно такова е и моето усещане. Ако някой ме пита защо не я харесвам, няма да мога да се аргументирам. Само че не вярвам тези вътре да се заблуждават, по-скоро ние не виждаме нещо. Миналата година тук дружно се чудихме какво не ѝ харесват на Ивона, даже имаше предположения, че ги комплексира с интелекта си и затова я мразят. Smile По някое време си показа зъбите.

Симо точно заради дрънканиците за нумерологията и висшия разум не мога да го харесам напълно.

# 564
А, неприязън към Роси.Докато им готвеше лапаха като мисирки и се облизваха и я хвалеха, сега била такава, онакава.
Но пък може и да има нещо което ние не сме видели.

# 565
Пипчи, аз и за Ивона имах същото усещане, всички ми се дразнеха тук. Joy Ами, имам си аз усещания, които рядко ме подвеждат, има намеса на висш разум у моя плитък ум, знам си аз.Joy

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 13:54 от Ензим

# 566
  • London
Нещо съм го изпуснала момента за Росица, какво са говорили за нея и кои?

# 567
Нещо съм го изпуснала момента за Росица, какво са говорили за нея и кои?
Гошо, Роман , Симо.

# 568
Колко епизода ще го колят това животно? Питам защото ми писна от измисляне на несъществуващи драми и разтягане на локуми до безкрай! Да знам кога да гледам! В сървайвър например също понякога им дават кокошки и се налага да ги колят, но или изобщо не го показват или е в рамките на 2 минути цялата сага. Баси 3 серии да ги дъвчат тия локуми, толкова ли няма какво да покажат?! Тази седмица не съм гледала освен игрите за фермер на седмицата и за имунитет. Явно ще трябва да включа на бтв чак в неделя....

# 569
То драма с колянето реално няма, до толкова, че продукцията им го спуска. Т.е. те ресурси имат, храна имат и заколването не го налага глад, а ей така, защото разрешават.

Общи условия

Активация на акаунт