Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 325
  • 819
  •   1
Отговори
# 630
  • London
Роман да не си е харесал Лили? Има един типаж незрели момчета, които показването на харесването демонстрират обиждайки.....и нон стоп говори за кексове, пеперуди, тоест Лили да се разчупела. Иначе здраво й помага на дуела....Долавям нещо ама да видим дали съм права. Тя и Лили може да се сърди щото го е харесала.

Александра много простее с тия циганските приказки, човека сериозно се държа и тя осра момента....Не го харесва тя!

Нури ме изуми колко хубаво рисува. Нежна душа е той.

Изпуснах напускането на чичката? Какъв беше довода за пред камерата? Иначе навярно е хормона по Христина.😂

# 631
На мене много ми харесва циганският акцент на Александра. Сашо мина веднага и той на СиХанска вълна, даже с чупка в кръста.
Нури има някакви заложби за рисуване, да. В моите очи и неговата рисунка е детска, но спрямо другите - добре.
Гошо беше постигнал прилика с Ваня на шаржа, честно, само той от всички беше постигнал прилика с модела.

# 632
Почва да ми се изяснява защо не харесвам Александра, ама още не мога да го формулирам...

# 633
  • София
И на мен Алекс уж ми хареса ама като заговори на цигански и нещо ми се обръща. Имам я за умно и възпитано момиче и не мога да повярвам, че по този тъп начин се забавлява.

Адски неприятна ми беше сцената когато Сашо отиде да си вземе доживдане с Ивайло, беше много развълнуван, каза му как се чувства и му благодари. А онзи пън, Караньотов, даже не застана да го погледа докато момчето говореше. Адски пренебрежително отношение в стил "влак имам за хващане, не мога да те чакам да ми се обясняваш".

Роман е прост до мозъка на костите си, такива шеги човек си позволява когато си познава събеседника.
Лили наистина иска светът да се върти около нея, но кофти впечатление прави у хората явно.

# 634
А Лили и пилешки акъл няма, щото му се връзва на Роман. Много задръстено момиче е Лилито, залухаво и задръстено.
Много натоварваща е Лили. Все да си мериш думите пред нея. Аз не бих я търпяла. То рев то чудо. Ама що Калоян направил тъй, айде рев. Ма що я нарисували като малко коте, рев. Що тъй , рев. Що инак, рев. Ай сиктир и театър и чудо
Роман има две лица. И е много раним и човечен и е много джаста - прасета. Аз го харесвам.
Пак да кажа- харесвам мъжете. Свежарки са много. Яко смях е покрай тях. Но и много бачкат всички. Много!

# 635
Ивайло е мрънкало,да,но го предпочитам пред откровения простак,нагаждач и лицемер Роман.
Не ви разбирам,честно..пуснал 2-3 смешки и хоп,вече е голям пич. Stop

Сега ще изгледам епизода.На Ивайло му приключи договора и затова си заминава.

# 636
  • Варна
Почва да ми се изяснява защо не харесвам Александра, ама още не мога да го формулирам...

Лисунгерче е Сашка и манипулатор май малко си пада ("Хрумна ми една идея. Аз започвам изречение, всеки от вас да го довърши по негов си начин". Да бе, да хрумнало и ей тъй от въздуха!? Планувала си го е, прилагала го е не веднъж или два пъти. Тя ли беше преподавателка? Точно като деца ги третира, уж на игра, уж на майтап да си изпеят болката). Интелигентна е, много уравновесена, наблюдателна, също така умело се прикрива. Както слабите си страни крие, така и силните си до последно ще стиска като козове. На мен поне такава една ми идва, такава я надушвам. Не бих казала, че не харесвам такива хора, дори са ми любимци като темперамент и подходи в различни ситуации, загадачни са ми, интересни, улавям се как започвам от тях да се уча и попивам... в един момент обаче започват адски да ме дразнят, не спирам да харесвам, просто започват с нещичко да ме дразнят и да се чудя и аз като теб "абе лази ми по нервите тоя човек, ама не знам защо..."

И май бая съм попивала от такива люде да ви кажа, с които вземане даване съм имала. Същото подло същественце съм станала. Племенничките, когато е трябвало да гледам, а съм имала нужда от половин или час спокойствие ги юрках на игра нещо да свършат. Оправяне на легло. Вие разхвърляте, леля оправя, после леля разхвърля вие оправяте. Леля като първа хитрееше и ги оставяше мръсните чаршафи да разхвърлят и аз за минутка оправях придвижвайки ги към коша за пране, моя ред като дойде да разхвърлям чистите обачееееее, така хубаво им усложнявах задачата (чаршафът на възел, мушнат в калъфка, калъфката с чаршафа насмотана в торбата за горната завивака и това цялото нещо натъпкано в другата калъфка за възглавница, едни ей такива ребуси им редих), че по цял час спокойствие си печелих. Тъкмо да си оправя маникюра докато ония двете хуни се борят с чаршафи и калъфки.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 08:29 от Spirit Crusher

# 637
Александра преподава английски на възрастни.

# 638
Имам чувството, че  Лили си е създала една илюзорна представа за престоя си във фермата.
Мислела си е че ще е цветя и рози, че ще се събират около масата и огъня, тя ще им пее , те ще са възхитени и тя ще се превърне във всеобща любимка.Да ама ...греда.Пълно разминаване.
И сега не знае как да реагира и реве.
Не е съобразила, че са 20 души непознати, всеки с характера си.
Не е съобразила че това не е в къщи, не са приятелите и където може да е любимка
Не е съобразила и че има едни 100 бона, които разбиват всяка илюзия.

# 639
Има едно нормално момиче, умно и интелигентно и стана лисица 😁 по-добре ли е Хриса или Радка тъпото??
В наши дни е голяма рядкост да срещнеш скромно, умно, работливо, хубаво момиче като Александра. Харесах я още от първото предаване и много искам да стигне възможно най-далеч.
Видяхме и уж.момиче с опит и европейска шампионка какъв характер има.... Милена също я харесвам. Но определено Александра ми е фаворит.

# 640
От всички жени и на мен Александра ми е фаворит, но и аз усещам нещо което не ми е ок, само, че не знам какво.

# 641
  • София
Роман прекали според мен. По принцип са ми смешни шегите му , но не и този път.

# 642
  • Разпиляна във въображението
И все пак това е игра за 100 бона и трябва да се спечели Simple Smile

# 643
Роман е почти същият недорасляк като Лили и Калоян. Бъзика се точно с тях, защото знае, че ще ги нарани. С другите и да се бъзика, знае, че или ще му отвърнат, или няма да го отразят. В училище и детската градина винаги има такива като Романчо, които просто обичат да дразнят "лесни жертви" . Какво удоволствие им доставя, не знам.
И докато Калата не го отразява, поне не са го показвали да страда от глупостите на Роман, то Лили не може нито да се защити, нито да го подмине. Много навътре му приема простотиите, а не е толкова малка.
Само Алекс отиде да успокоява Лили, но и тя ѝ каза, че единственият начин да се справи с Роман, е да му отвърне по някакъв начин, за да не изглежда беззащитна. Ама Лили не умее, от средата, в която е расла ли идва това, не знам... или си е такава просто. На една възраст са с Алекс, трудно ми е да го повярвам...

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 09:58 от Ензим

# 644
Лили се държи като 5 годишна." Ама защо, ама как" и рев.
И не визирам историята от снощи.
А пък като се заговори за секс-  ужас, много страшно.Ще рече човек че в манастир е расла и вярва че децата ги носи щъркела.
Еми това и поведение предразполага към бъзици с нея.

Общи условия

Активация на акаунт