Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 334
  • 819
  •   1
Отговори
# 615
  • Видин
Айде бе. Да не би пак заради таз кариера да е влязъл?

Това беше оправданието му за пред зрителите, а иначе само той си знае.

# 616
Така е, той си знае.

# 617
  • София
Аз не го хейтя. Тия определения като ,,глупак" са доста крайни и ненужни според мен. Човекът е супер честен с всеки, усмихнат, готин, всеки сам решава дали да влезе и как да излезе...И това че не е бил ратай и фермер не е по негова воля.

# 618
  • Варна
За мен това което каза на Роси беше просташко. И затова го нарекох глупак.

# 619
  • гр.София
Смела Радилена, поздравления! Амбициозно ѝ е начинанието, навярно въпреки изказванията ѝ за големия ЕР се смята за знаеща и можеща. Не са я показали като такава, но това си е грешка на продукцията.
А за клането на животни от години изказвам едно и също мнение- имам кучешки зъби и резци. Природата ме е създала да ям месо.

# 620
Лили нещо много чуствителна, аз много бих се смяла ако мен ме нарисуват така комично, но аз имам чувство за самоирония.

# 621
  • Пловдив
Оф, Романеее, баш с Лили ще Се бъзикаш, тя няма такова чувство за хумор, а и повечето жени на таква тема. Ама не биваше толкова навътре да взема Лили лигнята на Роман, защото на всички ще се скофти. Аз не обичам фасони, особено пред чужди хора, смятам, че дори и да се разсърди, трябваше да го скрие. Така и така той го прави нарочно. Иначе, странна задача... И аз не мога да рисувам и на мен щяха да се цупят.

# 622
Роман не може да рисува, така и така ще се излага, поне да се посмеят, но малко пресоли. Не мисля, че беше умишлено, по-скоро не предвиди  чувствата на Лили.
Той си е такъв - импулсивен, леко недодялан, но добро момче, с тънко чувство за самоирония, качество, което много ценя у хората.
Лили...незряла е, но е твърде млада, простено и е. Дано с годините изгради тази така нужна увереност. На нейно място бих се посмяла добре, заедно с Роман, най-вече на себе си, но хората са различни, възприятията им - също.

# 623
  • Вестерос
Прекалено беше с картината, с рогата и опашката и самите думи каква била.

# 624
И аз щях да се смея с него, че и повече от него. Нарича се самоирония.. Ако я нямаш, но си на такова място, поне се направи, изживей си го вътрешно... Отделен е въпросът, че с тия думи грозна си, смотана си- не са си  толкова близки двамата, че да очаква тя да му се забавлява, като я знае каква е тънкообидна.

# 625
Роман прекали...ама и Лили никакво чувство за хумор, за самоирония.Верно е смотана.
Нещо у мен се прокрадва едно такова усещане, че Лили сякаш иска всички да се съобразяват с нея, с нейните мисло и желания.
Ами няма как да стане.
Нури освем майстор се оказа и художник.
Симо що не го дадоха какво е рисувал.

# 626
Според мен историята с картината си има предистория, още в началото когато бяха отбори и Роман ходеше при другите Лили много мърмореше на другите. Явно не се харесват, но и както писах преди Лили няма грам самоирония и реална представа за себе си.

# 627
  • София
     ЕПИЗОДИ - директни линкове     

Eпизод  от  15.10.2018 ЛИНК

Епизод  от 16.10.2018  ЛИНК

Епизод  от 17.10.2018  ЛИНК

Епизод  от 18.10.2018  ЛИНК

Епизод  от 19.10.2018  ЛИНК

# 628
Роман определено прекали, Георги си му каза, че в един момент вече е гавра.И лошото е, че пак не схвана за какво иде реч.Има доста жени, които биха се засегнали. И ако всички са наясно , че Лили не носи на майтап, да се внимава.А забелязахте ли, че и другите жени реагираха малко сдържано на тази изява?Хубаво работи Роман, ама акъла му е пилешки.През цялото време дърво, грозна, не знам какво си. Аз така си позволявам с много близки хора, а не с някой, дето го знам от 1 месец.

# 629
А Лили и пилешки акъл няма, щото му се връзва на Роман. Много задръстено момиче е Лилито, залухаво и задръстено.

Общи условия

Активация на акаунт