Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 478
  • 819
  •   1
Отговори
# 765
  • Видин
Вечният въпрос😁😁 "Сега какво да правя?"

# 766
  • София
Радка в много смешна, такъв шемет е. Grinning

# 767
😂😂😂😂😂😂😂😂отдавна не се бях смяла така със сълзи, обаче някой да ми каже сега какво да правя.

# 768
  • Пловдив
Ох, напиках се от смях с нея. Милата. Симпатична ми стана, ама няма как да победи когото и да е във формата. Просто само куца баба с един крак и една ръка е с по-малко шансове от нея...

# 769
  • София
Не знам как ви е симпатична...глупавите хора у мен лично будят само недоумение как съществуват

# 770
Ох, напиках се от смях с нея. Милата. Симпатична ми стана, ама няма как да победи когото и да е във формата. Просто само куца баба с един крак и една ръка е с по-малко шансове от нея...
И само близначките.
Само те бяха по зле.

# 771
Ееее,чак пък доста нива над останалите...
И 2 нива да е се усеща. А и българите не харесваме тези, които са по-добри от нас,като цяло говоря. Според мен е вряла и кипяла и не й пука много. От това, което разбрах за нея, може да скрие шапката на доста.

# 772
  • Пловдив
Никой не е виновен за това, че е глупав, такъв се е родил. Много повече не одобрявам злобни хора, също прикрити. От нея поне човек знае какво да очаква, а и тя злоба не е показала, както се вижда, дори и спортна злоба й липсва. За това ми стана симпатична.

# 773
  • София
Така или иначе времето ни показва, че Роси ще я отнесе и в тази битка

# 774
  • София
Аз лично днес нямам предпочитания, защото и върху двете нямам особено големи наблюдения. Смяхме се с глас на Радилена - много добре го измисли минаването под гредата, но по едно време заприлича на цирков пудел😂А иначе Росица е машина - трудно и мъж би и се опънал.

Само не разбрах Радилена защо се беше гримирала за дискотека за двубоя?!Добре, че при второто изпитание вече се беше пооправила. Но пък и важното, че блузката и беше с дантелка, суичерчето - афиф и от найлон, но модерничко😂

Спомних си за часовете по Трудово обучение - дървообработване, металообработване, електротехника - и метални елементи пилихме до откат (без значение момчета или момичета)...той Иван ми взе думите от устата - ама нали сме наборчета!

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 22:03 от Velina25

# 775
Е как решаваме дали някой е злобен и прикрит само от 1 час подбрани кадри на ден, и то по ТВ? Радилена ми се иска да остане точно заради тези изцепки, обаче Фермата е място да покажеш определен вид качества.

# 776
И какъв ли ще е великия им прецедент дето се разбихме да го тълкуваме.

# 777
  • Вестерос
Moже би прецедентът е , че връщат Хриса.

Или че ще са с равни времена и ще си разделят по 2 точки

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 22:03 от Tiffany А

# 778
  • Пловдив
Никой не е казал, че РОСИ е злобна или прикрита, а просто, че Радилена не изглежда да е такава и въпреки това, че е глуповата, човек я харесва в един момент.

# 779
  • London
Moже би прецедентът е , че връщат Хриса
Пепел ти на езика.😂

Общи условия

Активация на акаунт