Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 374
  • 819
  •   1
Отговори
# 495
Де късмет,де!

# 496
Ваня драпа за фермерство,днес заявява,че й било писнало(на 2рия ден вече).Все едно,услуга им прави,като се е съгласила да е фермер.. Joy Злобна е,грозна е..тя си мисли,че като е познато име и ако стигне до финал,всички в България ще гласуват за нея.

И какво му харесвате на Роман,от ден 1 е нaгаждач и лицемер..той и Георги като две интригантки седнали на пейкатa/легнали в леглата и плюят ли плюят.Аз не ги чух да казват нещо хубаво за някой.Абсолютни противняци.

Симо си беше прав,ако има достатъчно храна(в началото беше казано,че в този сезон глад няма да има и всичко ще им бъде осигурено още първата седмица,две),защо все няма време за готвене.Докато Росица беше готвачка,никой не се е оплаквал.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 23:31 от Adoralova

# 497
  • София
Аз искам Роси да остане, от Радилена не виждам нищо интересно. Не ме кефи да гледам хората как се излагат.

Симо беше справ според мен и си го каза много добре, но Ваня се е самозабравила от толкова власт и сега ще му го връща...

Това, че Иван и Андрей са ги накарали да изпълнят ритуала е "както и да е", ама да ходят да ровят Милена и Алекс ми дойде прекалено подигравателно.

# 498
Де, де ама сега като се замисля може и Дидо да е.
Не искааааам пък/ и аз като Радка/

# 499
  • тук и там
За Росица съм аз.На Радка нищо не и разбирам,трябва да има субтитри през цялото време докато говори.Пък и   тъповата ми идва  една такава..

# 500

Резултати от анкетата:

То беше ясно коя ще е втората дуелистка.

# 501
  • София
Иеан и Андрей анонсираха за утре, пе ще има емоционално напускане/ излизане/  на един от участниците.
А сега. Кой ще си ходи?Тегавия?

Според мен говорят за напускането на дуелистите, които отиват в къщичките.

# 502
Иеан и Андрей анонсираха за утре, пе ще има емоционално напускане/ излизане/  на един от участниците.

Според мен говорят за напускането на дуелистите, които отиват в къщичките.
Е чак пък емоционално изпращане.
Започвам да си мисля че Дидо ще си ходи.
За Тегавия чак пък такива емоции.

# 503
Защо пък Дидо да си ходи? Не е ли пълноправен играч във Фермата? Харесвам го и не искам да се маха, ще е кофти. Може и за дуелистите да говорят.

# 504
Може да каже, че е заради клането на животните. След днешните дискусии за и против месо в храната...

# 505
  • София
Еее, той е знаел къде отива и какво го очаква. А и до днес си мълчеше, Иван разръчка кошера му...

# 506
Сценарий, договори...

# 507
Ваня ми опротивя тотално днес.Не очаквах да е такава. 90% от звездите,които влизат и които са прочути с добри неща, обръщат мнението на хората на 180 градуса , тоест негативно.Изключение правят като че ли Владо Николов и Дидо от сегашния сезон.Ако някой друг, по-отворен беше тръгнал да и говори за храната, и думичка нямаше да му рекне по на криво.Ама видиш ли Симеон, който не се чува, се направи на голяма.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 00:43 от Gerrard789

# 508
  • Sofia
Иеан и Андрей анонсираха за утре, пе ще има емоционално напускане/ излизане/  на един от участниците.
Той,той,шЪ си вЪри Mr. Green.В промото за утре е със сак.Ще се окаже вярно това,което писах още в началото-че май е с договор за месец.Даже малко повечко се задържа.

Епизодите с обичаите вече ми стават тегави.А и точно тази седмица можеше нещо друго да измислят заради Роман,изобщо не беше подходящо.

За този дуел съм малко по за Радка, много се смея с нея, голяма Бяла птица е тя, толкова е неадекватна по някога.
И аз май съм за нея,малко по-цветна ми е  Grinning
А заради исказването на Иван миналия епизод,че и тя имала интерес към някого,но още не го знаела,подозирам,че може и да остане.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 01:09 от avi10

# 509
Епизодите с обичаите и мен не ме кефят толкова. Но историческите са ми любими! Толкова харесвам момчето, което им обяснява и ги изпитва , харесвам видеата. Много хубава част е това .

Общи условия

Активация на акаунт