Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 346
  • 819
  •   1
Отговори
# 570
Като сте заговорили за усещания, отношенията между Алекс и Лили ми напомнят за тези между Елена и Франческа. Има нещо в Александра...не знам. Тепърва ще се разкрива, такива ми ги говорят гласовете. 😁

# 571
   Дидо снощи каза,че ако кланниците са със стъклени стени,много хора ще се откажат от месото.Мисля си сега,докато си обядвам с месо,че сигурно има право.Ние в нас сме отглеждали животни,яли сме си ги,вкл. и зайци,но винаги викахме един съсед да ни ги коли.Ние си стояхме вътре,човекът ни го предаваше във вид,като от магазина.
    Аз Роси не я харесах първоначално заради вимитката-някак си агресивна ми се стори.После,когато я скастриха,че детето й не пише на български,и цялата тирада на тема емигранти ми дойде в повече.Не съм в чужбина,освен много близко семейство-приятели,нямам други хора зад граница.Но приветствам смелостта на всеки да се опита да направи нещо различно с живота си,да опита и на друго място.
   Тъй като и аз обожавам да готвя,ми стана симпатична Росито.
   Навивам мъжо ако има Фермата фемили да участваме-аз ще готвя,ще гледам градината,той ще майстори.

# 572
  • London
А какъв довод дадоха, че не я харесват, защото като цяло самоуверените жени не допадат на мъжете. Не се изненадвам.

На мен Симеон взе много да ми простее в последно време и от фаворит в началото сега се превръща в поредния.....  Това му се яло, онова му се яло, не се наяждал и тн и тн. Ми да седне да сготви и да прецени той примерно колко храна трябва да има и направи.

# 573
Като сте заговорили за усещания, отношенията между Алекс и Лили ми напомнят за тези между Елена и Франческа. Има нещо в Александра...не знам. Тепърва ще се разкрива, такива ми ги говорят гласовете. 😁
Лили излъчва същата наивност, да не кажа нещо друго, като Франческа, може оттам да идва усещането ти. Но има нещо такова, наистина, подобно е.

# 574
  • Асеновград
Иска ми се Роси да се върне , и ако може при следващ дуел да натрие носа на Ваня.
Радка понякога ми е забавна , но мисля че доста се задържа във формата.
Дидо все повече ми харесва , като държание .
Милена не знам защо,но ми е противна....да не говоря с тези орлови нокти много се погнусих , когато трябваше да сковат пейка в играта за имунитет и Милена си удари пръста , в следващите минути , то не бе лапане , то не бе смучене на този пръст.......Ужасс

# 575
Заколиха ли го, приключи ли сагата? Ако не е, моля някой да напише като приключи да си пусна да гледам спокойно (въпреки, че пак ще има ретроспекции и напомняне, като за петела)... За какво им е нужно това на И§А нямам идея....

# 576
Какви са били отношенията между тези двете? Не съм гледала предишните издания на Фермата, а ми стана интересно.

# 577
Лили излъчва същата наивност, да не кажа нещо друго, като Франческа, може оттам да идва усещането ти. Но има нещо такова, наистина, подобно е.

Лили и Франческа и на мен са ми сходни, но Александра е далеч от Елена.

# 578
Хър, най-условно да ги наречем отношенията им "приятелство" между зъл гений, за какъвто спрягаха Елена, и наивник, който си води по акъла на първия. Не че Елена е била точно такава, но Франческа беше едно наивно момиче, а италианският ѝ акцент/напев подсилваше още повече това усещане. Руският акцент на Лили прави същото, не че и без него щях да я приемам по друг начин, де.
Алекс е по-различна от Елена, да, но все пак... има нещо прикрито у нея, доста ми се струва.

# 579
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Заколиха ли го, приключи ли сагата? Ако не е, моля някой да напише като приключи да си пусна да гледам спокойно (въпреки, че пак ще има ретроспекции и напомняне, като за петела)... За какво им е нужно това на И§А нямам идея....
Още не. Очевидно ще проточат драмата и в следващия епизод, защото в промото пак се разправяха.

# 580
Хър Мяуджести,
двете станаха много близки, по едно време заформиха схема за отстраняване на един участник /Елена беше фермер тогава/. От продукцията ги усетиха и промениха правилата за конкретната седмица - за ратаи да се изберат две жени. Тогава Елена изпрати две, но Франческа остави и, когато определи първата дуелистка, тя дръпна точно Франческа за втори дуелист.  Това сложи край на приятелството им.

# 581
Хър, най-условно да ги наречем отношенията им "приятелство" между зъл гений, за какъвто спрягаха Елена, и наивник, който си води по акъла на първия. Не че Елена е била точно такава, но Франческа беше едно наивно момиче, а италианският ѝ акцент/напев подсилваше още повече това усещане. Руският акцент на Лили прави същото, не че и без него щях да я приемам по друг начин, де.
Алекс е по-различна от Елена, да, но все пак... има нещо прикрито у нея, доста ми се струва.
Ахаа, ясно.
Само че на мен Лили не ми изглежда чак света вода ненапита. И точно заради руския акцент ( а и не само заради него) не ми звучи никак наивна, а по-скоро някак превзета. Особено вчера с това: 'Ах, оставети ма да са наяям! Искам вечи да са ням.' И уж и е многА смешнА, ама някак повече превземката ми се наби на очи, а не толкова, че наистина й е забавно.
Като влизаше в къщата на дуелстите миналата седмица също каза нещо, което звучеше доста нескромно: "А сега, кой ще ви пее във Фермата мен като ме няма?"
Значи те само заради това трябва да я ценят и да я държат до края. А тя много добре осъзнава, че точно това й носи дивиденти и залага именно на това да печели симпатии и позиции.

# 582
Тази превзетост на Лили се усеща, да, но наивитетът също е налице, въпреки превземките. А ниавен не означава задължително невинен, също така. Smiling Imp

# 583
Не знам, но нещо май даде назад с Калоянча. Както се тръшкаше, изведнъж нещо секнаха въздишките по него. И като си говориха тричките с Алекс и Рачето за симпатиите си нищо не каза за него. Имам едни подозрения, че всъщност изпитва симпатии към някой друг от мъжете, но понеже все Калоян я избира в разните му там игри, свързани с образуването на двойки, ги оставя да си мислят, че харесва него и евентуално очаква да види реакция от страна на този, който реално харесва. Много ми е трудно да приема, че някоя млада жена, освен ако не е някое съвсем малко момиченце, от толкова момчета, може да хареса точно Калоян. Не че имам нещо против него, но като физика ми е много смотан. Един такъв отпуснат и прегърбен, със шкембенце като някой дядко е, което при млад мъж го намирам за отблъскващо. Симеон и Роман от сингълите изглеждат далеч по-добре.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 15:35 от Анонимен

# 584
  • Другата България
...но Франческа беше едно наивно момиче, а италианският ѝ акцент/напев подсилваше още повече това усещане. ...
Laughing Sunglasses Всичко друго беше Франито, но не и наивно момиче. В един момент ученикът надмина учителя си, всички идеи за манипулация и стратегии тя ги даваше и накрая Елена обра пешкира. Че онази и обидена го изигра накрая. Да не говорим за неврозните ѝ крясъци и избухвания към Гинчев, който беше добронамерен към нея, а тя зад гърба му говореше какво ли не и го изкарваше по-черен от дявола. Много е хитра Франческа, нищо общо няма Лилето с нея.
Продължавам да смятам, че ако ще връщат Хриса ще е за сметка на "тате". Изключително удобен момент, ще го изкарат така, че все едно той е пожелал, а кои са те да му чупят хатъра. Laughing Дано стане по-скоро ясно.
В анкетатат гласувах за Радка, защото смятам, че тя ще победи. Ще си реди игрите, а и Росица е все още с контузия. Но съм за Росица, и аз се чудя тази неприязън към нея откъде идва, хайде Роман не харесва и Нури, ама Симеон? Thinking newsm78 Явно има неща, които не са ни показали.

Общи условия

Активация на акаунт