Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 37 361
  • 819
  •   1
Отговори
# 585
Еййй,Мери,написала си ми мислите.

# 586
  • Варна
...
В анкетатат гласувах за Радка, защото смятам, че тя ще победи. Ще си реди игрите, а и Росица е все още с контузия. Но съм за Росица, и аз се чудя тази неприязън към нея откъде идва, хайде Роман не харесва и Нури, ама Симеон? Thinking newsm78 Явно има неща, които не са ни показали.

Мери, и аз така гласувах, не защото ми е по-симпатична Радка, а заради причините, които и ти спомена. И наистина има нещо, което на зрителите спестяват около Роси и, с което все пак дразни обаче останалите във фермата. Когато бяха още на отбори мигранти срещу тукашни Росица нещо май подметна в един спор, че количеството било за сметка на качеството, един вид чувства се като качество като 10 немигрирали едва ли не и ако тенденциозно го натрапва това високо мнение за себе си като нищо да не могат да я дишат вече останалите. Иначе отстрани си изглежда съвсем нормален, кадърен, силен и добронамерен човек.

# 587
Колко епизода ще го колят това животно? Питам защото ми писна от измисляне на несъществуващи драми и разтягане на локуми до безкрай! Да знам кога да гледам! В сървайвър например също понякога им дават кокошки и се налага да ги колят, но или изобщо не го показват или е в рамките на 2 минути цялата сага. Баси 3 серии да ги дъвчат тия локуми, толкова ли няма какво да покажат?! Тази седмица не съм гледала освен игрите за фермер на седмицата и за имунитет. Явно ще трябва да включа на бтв чак в неделя....
Като индийски сериал.  tooth

# 588
  • Другата България
Скрит текст:
...
В анкетатат гласувах за Радка, защото смятам, че тя ще победи. Ще си реди игрите, а и Росица е все още с контузия. Но съм за Росица, и аз се чудя тази неприязън към нея откъде идва, хайде Роман не харесва и Нури, ама Симеон? Thinking newsm78 Явно има неща, които не са ни показали.
Мери, и аз така гласувах, не защото ми е по-симпатична Радка, а заради причините, които и ти спомена. И наистина има нещо, което на зрителите спестяват около Роси и, с което все пак дразни обаче останалите във фермата. Когато бяха още на отбори мигранти срещу тукашни Росица нещо май подметна в един спор, че количеството било за сметка на качеството, един вид чувства се като качество като 10 немигрирали едва ли не и ако тенденциозно го натрапва това високо мнение за себе си като нищо да не могат да я дишат вече останалите. Иначе отстрани си изглежда съвсем нормален, кадърен, силен и добронамерен човек.
Да, това за по-високото ѝ самочувствие е ясно от ден първи - има го, и го показва. Но не е страняла от работа, не е кръшкала, готвеше за всички, като ратай я даваха как ринеше акото и доеше, явно нещо куца във взаимоотношенията с околните. И то предимно мъжете не я понасят, не помня Нина и близначките как и дали се разбираха с нея. Явни скандали с нейно участие не е имало, изключвам този с ромът от Филиповци. Та ми е интересно да разбера, ако дадат естествено, къде е причината за отношението към нея.

# 589
Ама верно е като индийски сериал - малката булка рони сълзи, щот си изпуснала тавата със сладките...

Аз съм за Росица, гласувах за нея. Радилена с това навикване ме натоварва.

Дидо много го харесвам. (Надявам се някой ден щерка ми да срещне такъв тип момче - добро, разбрано, интелигентно).
А Ваня как злобничко се смееше снощи, много ми падна в очите.

# 590
  • Другата България
Смехът на Ванчето е супер натоварващ, да. Sunglasses Mr. Green

# 591
  • Варна

Натоварващ не само, но и някак си изкуствен... сякаш не идва от сърце, а като по команда измъкнат и дирижиран - "Ааааа тука казаха нещо смешно, както мама ме е учила да казвам А и Б, ся май трябва да кажа и Хи-хи-хи, Ха-ха-ха"

Мери, във връзка с предишния ти пост около Роси... гледам и на теб е направило впечатление нетърпимостта към нея главно от мъжете. От това, което на нас ни се поднася тази жена си пада малко к*ротрошачка и яйцетрошачка. Не се дава лесно, не позволява мъж да се прави на по-велик, да я третира като вещ или даденост. Ааааааадски се дразнят мъжете от такива жени, особено юнаци попили от духа на Филиповци като един напуснал вече участник, с когото се сдъвка питбулката. Не искам да изглежда като обида, но.... такива са някои от по-силния пол - мразят да си независима, да им отговаряш, отстояваш, да не могат да те купят, да не могат да поставят в състояние той да те храни и пои и като кутренце да те възпитава, че не слушкаш ли, не скимтиш ли и не въртиш опашчица и видиш ли ли няма да има кокалче за теб. Ако пък вземеш, че почнеш повече пари от него да внасяш в къщата до ред грозни реплики се стига и избиване на комплекси. Средностатистическият мъж мрази такива опърничави жени.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 17:29 от Spirit Crusher

# 592
  • Sofia
Ваня не само снощи се смееше злобничко,тя по принцип все така си се смее.Освен злобно,на мен и изкуствено ми звучи.

...
Като влизаше в къщата на дуелстите миналата седмица също каза нещо, което звучеше доста нескромно: "А сега, кой ще ви пее във Фермата мен като ме няма?"
...
Не само това-тя директно си каза,че била душата на фермата.Което мен леко ме шокир.Колко пък чак да е душата на фермата... Rolling Eyes

п.п.писала съм заедно със Spirit Crusher

# 593
    Познахте, че Роси ще избере Радилена. Не гласувах в анкетата кой ще победи от двете. Нямам отговор. Оспорван двубой ще бъде в неделя.

Съгласна съм, че Ваня е доста злобна жена. Поне цяла България разбра какъв човек е Ваня.

# 594
  • Другата България
Скрит текст:

Натоварващ не само, но и някак си изкуствен... сякаш не идва от сърце, а като по команда измъкнат и дирижиран - "Ааааа тука казаха нещо смешно, както мама ме е учила да казвам А и Б, ся май трябва да кажа и Хи-хи-хи, Ха-ха-ха"
Мери, във връзка с предишния ти пост около Роси... гледам и на теб е направило впечатление нетърпимостта към нея главно от мъжете. От това, което на нас ни се поднася тази жена си пада малко к*ротрошачка и яйцетрошачка. Не се дава лесно, не позволява мъж да се прави на по-велик, да я третира като вещ или даденост. Ааааааадски се дразнят мъжете от такива жени, особено юнаци попили от духа на Филиповци като един напуснал вече участник, с когото се сдъвка питбулката. Не искам да изглежда като обида, но.... такива са някои от по-силния пол - мразят да си независима, да им отговаряш, отстояваш, да не могат да те купят, да не могат да поставят в състояние той да те храни и пои и като кутренце да те възпитава, че не слушкаш ли, не скимтиш ли и не въртиш опашчица и видиш ли ли няма да има кокалче за теб. Ако пък вземеш, че почнеш повече пари от него да внасяш в къщата до ред грозни реплики се стига и избиване на комплекси. Средностатистическият мъж мрази такива опърничави жени.
За Цветан да, абсолютно си права, точно такъв му беше манталитета, но Роман и Симеон? И те ли да са от тази порода? Млади мъже, тя е малко по-възрастна от тях и с характер като описания от теб, от тук ще идва проблема сигурно. С Нури обаче като че ли няма проблем. Thinking

# 595
  • София
интересно защо коленето на животно винаги е толква проблемно и драматично. погледнато формално фермата е пълна с непродуктивни животни - патици, гъски, малки прасета, ярета - които не дават никаква продукция , а изискват грижи. Още повече формата е структуриран така, че колкото повече намаляват хората, толква повече се увеличават животните. Най-логичната стратегия би била тези животни да се изяждат максимално бързо - хем богато меню, хем по-малко грижи и задължения за участниците.

# 596
  • София
Гласувах за Роси и щях да съм за нея,независимо от избора й.
От останалите дами във фермата тя и Ваня са най- в играта за мен.Ради ме дразни с този празен поглед,признавам,ако тя си тръгне съвсем постно ще стане,но какво да се прави.Милена си е една селянка с манталитета,който върви с това определение,в лошия смисъл.Алекс ми е като една комсомолска активистка,напоследък го раздава и много отворено,не можах да я харесам.Лили не мога да я трая от ден първи.
Така че моя фаворитка е Роси и като човек,и като участник в точно тази игра.Не ми е приятно едни и същи лица да са по дуели,можеше тя да предизвика някоя неучаствала,но тя си знае най-добре.Успех й пожелавам!

# 597
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Можеше, но Радилена е най-слаба, а Роси не е в добра физическа форма заради крака, така че защо да рискува повече, отколкото е необходимо? Според мен изборът й беше съвсем правилен.

# 598
  • Другата България
А каза ли нещо за Милена, защо не я избира? Mr. Green

# 599
  • София
Да,разбира се,можеше Ваня да прати Алекс или Милена.
Изобщо си мисля,че ние никога няма да видим жена-победител.Винаги всеки сезон се започва с 'фермата има нужда от мъжка ръка" и се стига до 6 жени на кръст още първия месец.Жалко ,че не се появи един силен женски каст и с тази практика да се спре.Това за Reinа. Simple Smile
Merri_An,да каза,че й е симпатична Simple Smile
Ау,поправям се Алекс й беше симпатична и после измежду "несимпатичните" избра Ради и за Милена не чухме коментар.

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 19:02 от avicom

Общи условия

Активация на акаунт