Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 528
  • 819
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Мерси за промото!
Хъм,ще промени правилата на играта завинаги и кадър с думите "имаме го на запис"
Аз реално не знам как може да се стигне до крайно равенство,защото хронометърът има и стотни секунди,нещо друго ще да е...
Да не е някаква измама от участничките.Аз например никога няма да повярвам ,че на аламаха те за първи път виждат въпросите.Ето едно предложение-да си изтеглят всеки въпрос на място.Кой ми гарантира,че докато подготвят игри и си почиват участниците нямат достъп до тези табла Simple Smile

# 706
Но е възможно да не излезе никой, ако няма правило за дузпи при равен резултат от дуела. И с толкова малко жени, като нищо ще го направят.

avi10, общият брой точки в играта е 15 или 11, ако се пропусне игра номер 4. Т.е. за равен резултат трябва да имаш половинка от някъде - 0,5. Това е възможно само от игри номер 1, 3 и 5. И сега като го казвам това, се поправям - има 4 (поне Grinning) варианта, от които могат да завършат равни.

Разбира се, шансът да имат еднакво време на някоя игра е много, много малък, та ако ситуацията е равен резултат, залагам, че са били равни в трета игра - 3:3, пропуснали са 4-та игра, и са си разделили точките в 5та игра.

# 707
  • София
Роман се държа с Лили като завършен простак.
Не разбирам защо никой не му направи по-остра забележка. Изслушаха му грозните коментари по адрес на Лили и никой нищо не каза.
Чак пък толкова да се пазят от конфликти.....

# 708
Хора като Роман, които тормозят по-слабите, съществуват точно, защото никой нищо не им казва. Повечето хора са страхливци и мислят, че това поведение после ще се обърне и към тях самите.

# 709
  • Буркина Фасо
ами аз като гледам как тук наричате Караньотов все едно , че се намирам във Фермата.  Laughing
разликата е само , че тук се плюва по мъж , а там по жена. сега кое е по-тежкото като обида  newsm78
и ако Лили беше приела казаното със смях, както го правят другите жени, дали Роман щеше да  изглежда такъв ?  явно в неговите очи тя изглежда такава каквато я е нарисувал и описал. във вашите женските очи пък Караньотов изглежда както го описвате.

# 710
Grinning "Ще промени правилата на играта завинаги", т.е., до следващия "прецедент".

да, както промениха правилото, когато  Роман не можа да подреди азбуката и определиха минута, в която спряха играта. С това имаме го на запис - незнайно в кой момент е снимано, може да е доста подвеждащо.

# 711
  • Sofia
Аз не мисля,че Роман нарочно обиждаше Лили.Просто на някои хора майтапът им е по-особен и не се разбира от всички като майтап.Друг е въпросът,разбира се,че ако виждаш,че някой се засяга,е редно да спреш,или поне да се извиниш.

Разбира се, шансът да имат еднакво време на някоя игра е много, много малък, та ако ситуацията е равен резултат, залагам, че са били равни в трета игра - 3:3, пропуснали са 4-та игра, и са си разделили точките в 5та игра.
Може и 5:5 да са били и да са разделили алманаха  Wink /в промото имаше кадри от четвъртата игра/.
Сега,обаче,се замислям,дали не е,както казва avicom.Може ли да не се отнася за времето,а за някаква измама.ThinkingТова вече наистина ще е прецедент.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 20:56 от avi10

# 712
 А тя Лили защо точно от въпросът му "ти къде си расла?: се засегна?? Или просто тогава ѝ изби?

# 713
  • Sofia
Ми тя по принцип си търси внимание и съчувствие,та не знам...Чудно ми е,като се е обидила,защо не се защити.Ако беше Калоян,да си замълчи-разбирам,той си е такъв.Ама Лили не е от най-мълчаливите.

# 714
Не знам какъв ще е този прецедент,но като гледам Радка как се търкаля мисля,че ще е голям смях.Гласувах,че Роси ще победи,но се надявам да е Радка-по ми е забавна(от време на време прищрака и стане смях).От Росица нищо не видях до сега и хич няма да ми липсва в предаването.

# 715
За Радка съм и смятам, че тя ще победи.

# 716
Като нищо може и да е измама от някоя от дуелистките.Ама с какво ще промени играта.Ще я дисквалифицират, ще излезе тя, другата остава и готово
Ако е така коя ли от двете е по склонна да прибегне до измама а? Все си мисля че е Роси.Радка е страхлива и не би се осмелила, а и няма да се сети.
Ох кой знае каква глупост ли е, ама ни хвърлиха в размисли и догадки.

# 717
  • София
А може и да е тяхна грешка,в смисъл на опосумите.Като ги гледам как тичат и ръкомахат с хронометрите ,като нищо може да го занулят неволно. После идва това как се чува репликата за това,че има запис Simple Smile
Още по време на Къртицата направиха гаф от 6 минути и дадоха една битка на погрешния човек,но там игрите си бяха на живо,в реално време.Един зрител си беше направил експеримент и засякъл и писа във ФБ ,после опосумите се извиниха и поправиха резултата,но това след 2-3 дни Simple Smile
Мисля си,че най-честно ще е да има един бутон и дуелистът сам да го пуска и спира като част от играта.
Какъвто и прецедент да е,това че се случва след тръгването на Ивайло ме навежда на сценарий Simple Smile,макар че те вероятно са знаели точната дата.Подобно театро гледахме и с Владо Николов,няма да ни е за първи път.

# 718
За Бой Джордж съм довечера, по-симпатична ми е от Хитлер, по-добричка и забавна, въпреки че е тъпичка.
Верно, ква ли простотия ще излезе този прецедент, не'ам търпение да разберем.

# 719
  • тук и там
ММ вика-при положение че говори толкова бързо,ти представяш ли си със каква скорост  и тече мисълта..Та Радка може и да не е чак толкова тъпа,колкото изглежда..Даже напротив.

Общи условия

Активация на акаунт