Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 523
  • 819
  •   1
Отговори
# 720
Под тъпичка нямах предвид, че е точно глупава. Simple Smile
За оня ер голям - имах чувството, че се е напила доста, ама, не знам. Simple Smile

# 721
Аз говорех супер бързо като малка и доста време отделих за логопед... в крайна сметка постигнахме някаква ниво на нормален говор, което обаче изислва усилия и старание, за да говориш нормално и ясно. Ядосам ли се или притесня и мелачката е на.лице Joy но още тогава лекарката каза „ При положение, че мисълта тече толкова бързо, е много трудно да говори по-бавно, то милото не може да свари” Joy

# 722
И аз забързвах много като малка, споделих по-назад в темата. Simple Smile
Имам чувството, че е и наследствено, сигурно е от македонските ми корени, нищо че сме софиянци от началото на миналия век. Simple Smile Но майка ми ми помогна, а и аз се постарах, де, не ми е било много трудно да свикна да говоря бавно.

# 723
  • Пловдив
Ако има някаква измама от страна на дуелистките, очаквам я по-скоро от Радилена (макар че зад този овчи поглед едва ли се крие някакъв капацитет да го измисли). Но според мен няма да е измама, а най-вероятно ще са равни, и ще върнат и двете. Сега, дали ще са равни по сценарий или наистина - това е една друга тема Simple Smile Цялата Ферма май върви по един предварително написан сценарий, леко нескопосан на моменти. Важното е да е забавно Simple Smile

# 724
Ензим, и аз имам македонско и гръцко в себе си Simple Smile от това ще да е

# 725
Аз съм за Росица. Много по-интересен играч е за мен и много по-забавна. Разговорът й с кравата онзи ден беше култов.

# 726
Аз като 💯 процентово маке, с професия свързана с бля-бля, пък имам реч с нормални темпове. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 727
Едно време баба ми имаше компост на село, ама му казваше „торище” толкоз за напъните във фермата да ме убеждават,че са за българското и традиций всичко е пари и сеир....

# 728
  • София
Едно време баба ми имаше компост на село, ама му казваше „торище” толкоз за напъните във фермата да ме убеждават,че са за българското и традиций всичко е пари и сеир....

То и дума традиций няма в българския език ...    Crossing Arms
Знам, знам, че това не е правописната тема, но понеже потребителката има претенции относно знанията по български език на други хора, затова не можах да си замълча   Mr. Green

# 729
ММ вика-при положение че говори толкова бързо,ти представяш ли си със каква скорост  и тече мисълта..Та Радка може и да не е чак толкова тъпа,колкото изглежда..Даже напротив.
Tо пък една мисъл... Whistling
За Росица съм и гласувах за нея в анкетата, макар да ме замислихте за това, което са казали опосумите за Радка и любовта във фермата.  Thinking Предпочитам Росица да остане.

# 730
  • тук и там
Ми не знам.. И аз я намирам за леко тъповата,ама пък и Иван и Андрей нееднократно са казвали че не е никак глупаво момиче,та съм леко объркана.Може би има проблясъци, ама е толкова завеяна и отнесена,а и не излъчват всичко и   няма как да преценим.
За Роси съм аз,но мисля че Радилена ще победи в дуела.

# 731
И според мен е доста груповата, ама...

# 732
Тя и УестминИстър не е от най-умните, ама... А бе, не знам, ама не останаха жени във фермата, сами си го направиха, аман от жени шефки вече. Дано следващият Фермер е мъж, да има и някой-друг мъжки дуел вече. Само да не вземат и мъжете да гонят жени, че... коч къмпани не е много интересно.

# 733
  • Видин
Аз съм за Роси! Тя е доста по-нужна там, отколкото Радка.
Радка ми идва на моменти малко като Христина, мърморенето и е силно изразена черта🙂, особено докато чакаха изборът за втори дуелист беше... Товареща чак.

# 734
  • От липите до сините камъни
Здравейте,аз мисля,че никой няма да напусне довечера ще върнат и двете ,на мястото на Караньотов,а и защото жените много намаляха.

Общи условия

Активация на акаунт