Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 502
  • 819
  •   1
Отговори
# 735
  • Sunshine state
Не знам от къде да започна..
Много загубена седмица, направо не ми се гледаше с Ваня като фермер. Много ме дразни тази жена и както се и предполагаше, настана пълен хаос. Оказа се, че един наш приятел е бил на бригада в САЩ с Георги и се изказа доста добре за него. Не смятам, че Алекс го харесва, а по-скоро се сприятели с него. Не знам защо веднага я нарочихте за жена, която би тръгнала с женен мъж. За мен действително жените сами си го направиха, а трябваше да изпращат повече мъже на дуели, с които реално нямат особен шанс при битка. Не ми е ясно за каква конкуренция говорят през цялото време, но леко се пооляха. Ваня с тия сълзи по Ивайло... Rolling Eyes А като викаше на Симеон злобно,злобно, си показа ноктите.
Стискам палци на Роси днес, макар Радка да не ме дразни чак толкова.

# 736
Някой, спойлер за довечера? 😁

# 737
  • Бургас
Аз не разбирам какво значение има кой бил по-ценен за фермата. Това е игра, целта е да се отстраняват останалите играчи по един или друг начин. На мен, като зрител, ми е по-интересно да остане играч, който ме забавлява. В случая е Радилена. Хич не я харесвах в началото, но ми стана някак симпатична. Дрънка много и не мисли, но не виждам злоба в нея.
Виж в Росица има нещо подмолно, тая ехидна усмивка направо ме кара да настръхвам на моменти.
Иначе особено ме дразни Нури. Мноооого ценен бил, без него нямало да се оправят. Айде, бе. И без него светът ще се върти. Не оспорвам, че има умения, но никой не е незаменим. Тъкмо, ако го няма, ще видим другите на какво са способни. До сега, едва ли не само той и Караньотов, можеха да покажат кое как се прави.

# 738
  • Вестерос
Скрит текст:
Последното инфо, което се разпространяваше беше , че и двете са вътре и остават 6 седмици. Така че най- вероятно няма да има отпаднал.

# 739
  • София
Не мисля...Ще е много тъпо. Това че жените са намаляли не е проблем на продукцията, че да връщат и двете за да има повече жени. А и в на всеки договора вероятно пише, че може да напусне по собствено желание, така че пак не е проблем на продукцията и не е редно да връщат никой на мястото на друг, това е играта.
Мен Росица много ме дразни с тия зъби и език, които нонстоп чекне, адски е надута и противна. Въобще от тоя сезон нямам фаворит. Яни миналата година беше супер скромен, човечен и забавен, работлив...а тук само манекени и киселячки.

# 740
  • София
Мен от всички най-много ме дразнеше Христина. Във всеки от другите има нещо дразнещо, но и нещо симпатично. Дори Нури с неговите глупости за съвместното съжителство не ме дразни чак толкова много.
Всъщност, като се замисля, за Христина по-скоро ми е жал. Според мен има нещо нефункционално в семейството ѝ и затова тя е такава.

# 741
  • София
Те от продукцията си го дадоха Simple Smile,така че не го слагам в скрит текст.
След разговора на трите девици относно мъжете във фермата,Иван изкоментира,че всъщност Радка си харесва някой,но как ще подходи-ще гледаме и ще разберем Simple Smile

# 742
  • London
Е, то аз откога повтарям за какво я редят Радка, ами за Симеон.

Липсата на отпаднал прави дуела скучен и безполезен за гледане.

# 743
Все пак това са само предположения ще видим довечера всъщност какво ще стане.

# 744
Радилена за пореден път ме разсмива!

# 745
  • София
Надявам се Радилена да не напусне, Роси понякога ми харесва, но има твърде високо самочувствие без покритие.

# 746
Аз съм за Роси и не ми побира акъла,защо повечето са за тъпата и пияна Радка-това ли ви е стимула..язък...

# 747
  • Видин
Роси сложи Радка в малкия си джоб..

# 748
  • София
Рядко глупаво същество е Радка. Направо си отговаря на приказката "роди ме мамо тъпа, аз сама ще се изруся"  hahaha

# 749
Аз съм за Роси и не ми побира акъла,защо повечето са за тъпата и пияна Радка-това ли ви е стимула..язък...
Сигурно наистина има нещо около Росица.  Thinking Аз също съм за нея, но е очевидно, че повечето участници не я харесват.

Общи условия

Активация на акаунт