Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 493
  • 819
  •   1
Отговори
# 795
е нали трябваше да тръпнем какво ново правило ще вкарат, което до сега не са Simple Smile
Росица може да лае аз-аз, но е силна.  Пък и силно си говори, не мрънка под носа си. За нея бях.  Ей сега ако стане тя фермер и Ванчето ще е ратай Simple Smile
Дано не върнат Хриса все пак.

# 796
  • София
Ваня ги сътвори едни...

# 797
Ей, жалко... Радка може да е всякаква, но е незлоблива. Носеше много смях на фермата. Добро човече, накрая ми стана симпатична, макар да е шматка.
Росица не я търпя. Има качества, спор няма, но отблъсква с поведението си.
Сега, вместо да се смеем на свободния електрон Радка, ще гледаме панаири с участието на Росица.

# 798
  • Вестерос
Роси е участвала май в 1 панаир с Цецото. И беше тогава права.

# 799
  • USA
Според мен Роси не я харесват,защото тя каза,че са там,не да правят приятелства и да се женят.Тоест според мен не търси да се сприятелява и мазни на другите и стои някак по встрани.Кой може да я вини?
Освен в конфликта с циганина( в който тя имаше право),в друга разправия не са я давали.

Напълно заслужени си спечели дуела.Много силен опонент. Peace
Очаквам следващите 2-3 дуела да са мъжки,време им е и на тях да се поразкарат.

# 800
Не харесвам Росица. Радка също така, че няма да ми липсва.

# 801
Ще има май мъжки войни, от анонс на Иван и Андрей. Време си е да се затегне примката и около тях. За Роси сега не знам кой ще иска да излезе на дуел срещу нея. А и искам да видя утре вечер дали ще хапват и пийват с нея и дали ще я поздравяват...

# 802
Да победиш най-слабия не е толкоз велико. А Радето .... И според мен поне, да се сприятеляваш и да се мазниш са мнооого различни. И за какво пък да се мазни някой някому там?

# 803
Роси е участвала май в 1 панаир с Цецото. И беше тогава права.
Беше, така е, но отстоява позициите си прекалено агресивно за моя вкус. Предпочитам спокойствието на Дидо, например. Той също защити и обоснова становището си по повод убиването на животни, но го направи по един деликатен начин. Това ми липсва у Росица.  И, да, има качества. Достатъчно, за да излезе победител, но огромното его, което демонстрира, прецаква доброто впечатление. Хубаво е, когато човек знае възможностите си, но парадирането отблъсква.

# 804
  • София
Зависи. Аз обичам приказката, че скромността е за хора без други качества  Mr. Green
Няма нужда, когато си добър в едно нещо, да се правиш на много скромен. Фалшивее.
Росица е пряма и да, на моменти може да е леко дразнеща, но Фермата не е формат за хора, които питат на всяка минута, а сега какво да правя.

# 805
Резултати от анкетата:

# 806
  • София
Браво на Роси, много съм доволна!
А самия дуел беше истинско удоволствие за наблюдаване. Надявам се и аз Роси да стане фермер и да праи Ванчето за ратай.

# 807
Мравчица, имах в предвид, че Роси показа на какво е способна, или поне намекна. Видях лицето и на Ваня в един кадър, беше си притеснена.                                 А за хваленето съм за. Една от причините, жените да не са на повече позиции е точно това. Един мъж се хвали, агресивен е и се приема. Когато една жена заслужено го прави, не се приема,включително и от жените. Време е този предразсъдък да отпадне.

# 808
  • гр.София
Поздравления за Роси!
Не че малкото недоразумение не се прецака само. Водещите му дадоха шанс.
Вярвах, че Радилена има повече качества.

# 809
Е сега ми е интересно Радка кой ще посочи за фермер.Дано само не е Ваня.
А за утре нещо дадоха.Станало е нещо май със зайците и Роси казва че поема изцяло вината щото пила и била леко неадекватна.
Нещо такова разбрах.Ох, и аз като Радка.

Общи условия

Активация на акаунт