Лакове за нокти - 125

• 53 835
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • някъде
Честита рожба, Пурплетка! Да расте здрава, красива, щастлива и обичана малката принцеса! 💗🍀💞

# 211
Лилaвке, прекрaснa новинa. Дa ти е честитa рожбaтa, мaмче. Дa рaсте здрaвa и щaстливa и много дa ви рaдвa. Heart Eyes Heart Kiss

# 212
Честита рожба, Пурплетка! Да расте здрава, безгрижна и много щастлива! Heart

# 213
  • В полите на Пирин планина
Честито бебче, purpletka! Да ти е жива и здрава, много щастлива и обичана, малката принцеса!

# 214
Пърпълче, да ви е жива, здрава, засмяна и умерено суетна прекрасната щерка! Коликите да ви забравят и да спинка по цяла нощ малката душичка! Каква прекрасна новина! Днес празнува РД и моята мама Hug Hug Hug

Душа да ти е яка с дъщеря Скорпион на тебе, но не се притеснявам силно - познавам Телешкия стоицизъм Wink
Как я кръстихте, ако не е тайна! Ти как си, как мина раждането!?!

# 215

Живи, здрави и мнооооого щастливи❤❤❤

# 216
  • Пловдив
Лилавке, честита да ви е малката принцеска, много да ви радва  Hug Hug Hug

# 217
  • София
Purpletka, да ти е жива и здрава дъщерята, много да ви радва и по малко да ви ядосва. Много да я обичате Simple Smile
Избрала е най-хубавата зодия Simple Smile И аз и мъжът ми сме скорпиони.

# 218
purpletka, честито! Да расте здрава и усмихната! Много се зарадвах! 💜🌷💜

# 219
  • София
Ех,че хубава новина.purpletka ,нищо,че не те познавам лично,много се радвам за теб.

# 220
  • Варна
Purpletka, честита рожба! Да расте здрава, щастлива и с късмет!  На теб- бързо възстановяване и спокойствие.
Добре дошла на малката Скорпион-ка! Много сме! Силни сме! 💕🎀🦂
Agent, честита да е и твоята рожденичка! Здрава и успешна! Опасно е да си имаш Скорпион, но пък толкова любов и всеотдайност получаваш! Simple Smile
Milena, вкъщи сме същата комбинация, плюс баткото в нашия отбор! 😊

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 23:39 от Blue Turquoise

# 221
Благодаря ви, момичета! Purple Heart Cake Champagne
Тази тема ми е любимата във форума, много цветна и миролюбива банда сме Wink
Агентче,
Скрит текст:
малката се казва Леа, раждането мина чудесно, бързо и лесно, благодаря.
Инак аз си избрах мъж скорпион доброволно, пък той си поръча щерката да е от неговата зодия, да му мисли той, аз живи и здрави ще съм доброто ченге и ще си правя мадамски неща с нея Smiling Imp Как се заблуждавам само Joy
Тя се роди по-голяма от баткото, а е толкова по-нежна, много било различно да имаш момиче, разтопявам се като я гледам Heart Eyes
П.П. Извинявам се за офф топика Wink

# 222
Много бебета си имаме вече...да е жива и здрава и много щастлива и обичана 💗💗💗

https://www.instagram.com/p/BpgekrcAnQT/?utm_source=ig_share_she … hid=1gjev9lf2xge1

# 223
Честита радост и от мен! Здраве и щастие ви желая!

Лакът е flormar JL07

# 224
purpletka, Много здраве пожелавам на малката госпожица! Да има безгрижно детство и много да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт