Лакове за нокти - 125

• 53 842
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София, България
Честита рожба! Нека бъде здрава и щастлива. Най-хубавата зодия е Heart

# 226
  • София
Честито на purpetka и от мен! Да е жива и здрава Simple Smile
Момиченцата от тази зодия са опасни мадами - хем симпатично суетни, хем чаровни, хем с характер, хем им се получават нещата. Много си ги харесвам Simple Smile

# 227
  • Reasonford Manor

# 228
  • В полите на Пирин планина
Страхотен е, Catalano! Two Hearts

# 229
  • Gone with the wind
Пурпулетка, племенницата ми е Леа. Сестра ми идея си няма що е то Междузвездни войни, на на 3-4 ден ми звъни супер възмутена "Каква е тая принцеса, на която всички си мислят, че съм кръстила бебето?!"

# 230
  • Кюстендил
Благодаря ви, момичета! Purple Heart Cake Champagne
Тази тема ми е любимата във форума, много цветна и миролюбива банда сме Wink
Агентче,
Скрит текст:
малката се казва Леа, раждането мина чудесно, бързо и лесно, благодаря.
Инак аз си избрах мъж скорпион доброволно, пък той си поръча щерката да е от неговата зодия, да му мисли той, аз живи и здрави ще съм доброто ченге и ще си правя мадамски неща с нея Smiling Imp Как се заблуждавам само Joy
Тя се роди по-голяма от баткото, а е толкова по-нежна, много било различно да имаш момиче, разтопявам се като я гледам Heart Eyes
П.П. Извинявам се за офф топика Wink
Да ти е жива и здрава малката принцеса. Бъдете много щастливи, баткото и таткото да помагат много. И моята красавица се казва Леа а брат и(близнаци са) Теодор.

# 231
# 232
Purpletka, честито, живи и здрави да сте, и ще чакаме снимки на малките пръстета Bowtie

Моята дъщеря, за жалост е наследила формата на ноктите и пръстите на свеки Confused

# 233
Ох, бре, Леми, това да им е кусура на щерките ни Simple Smile
(но определено помня добре колко ме беше страх като разбрах, че ще имаме момиченце, да не наследи глезените на свекърва ми... е, това ми се размина, но сега ме гледа жално и вика: "моите нокти изобщо не са като твоите!")
Момиченцата от тази зодия са опасни мадами - хем симпатично суетни, хем чаровни, хем с характер, хем им се получават нещата. Много си ги харесвам Simple Smile
АБСОЛЮТНО! Опасен чар притежава всяка Скорпионка!

Винаги ми е толкова хубава новина, че имаме ново бебче, че изобщо не ми е оффтопик! Една радост, примесена с малко облегчение, че при мен вече е минало ми нахлуват Simple Smile

На Скорпионските семейства свалих шапка Simple Smile)) Евала!
Между Телец и Скорпион винаги има страст (астрологично противоположни знаци са) - често силно положителна и еротична; понякога ненавист, не по-малко силна, но никога безразличие! Ех, спомени Simple Smile))))

Онтопик Wink предишният ми лак подобрен с нов вчера Simple Smile))

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 16:16 от Agent Provocateur

# 234
Честито на purpletka!!! Бебка да е винаги здрава и щастлива и много да ви радва!! Heart
Рядко пиша тук, въпреки че обожавам нокти и всичко покрай тях.
Може ли да попитам catalana откъде поръчва тези лакове от https://picturepolish.com.au/? Че shipping-a им е уау!!

И препоръки за хубав сив цвят, лесно откриваем по дрогериите?
Като този:
https://i.pinimg.com/originals/97/39/3b/97393b7c1afe6ccc943d7228aa660d02.jpg (на показалеца)

# 235
  • София
Честита принцеса на Purpletka и от мен! Много здравичка и кротичка да бъде!!!

Много съм скучна, но понеже очилата ми ги е хванала липсата сложих най-бледото, което имам. Без очила се лакирам „по спомени”

# 236
  • Reasonford Manor
Може ли да попитам catalana откъде поръчва тези лакове от https://picturepolish.com.au/? Че shipping-a им е уау!!
Предимно оттук.

# 237
Lana.., погледни серията Express dry на Golden Rose - https://beautycosmetic.biz/images/product/GoldenRose60SecondsExp … DryNailPolish.jpg ... обаче са кофти за нанасяне според мен.

# 238
Catalano, благодаря за бързия отговор! Много отдавна бях гледала един изключително красив цвят от тази марка, ще разгледам сайта.

AraBesqUe, благодаря, но имах 2 цвята от тази серия (14 и не помня другия), и двата се нанасяха ужасно, ставаха на балончета и повече няма да повторя. Иначе имат приятни цветове, търся нещо като 12 или 79 всъщност.

# 239
Да, да, доста са неприятни... Мислех си, че само моите цветове са такива, даже едното е сиво, но явно е цялата серия...

Общи условия

Активация на акаунт