Лакове за нокти - 125

• 53 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
При мен ОПИ са супер нетрайни, освен да ги обявя за боклуци и тях Laughing

При мен е така с China Glaze, буквално след два часа и ноктите ми са обелени. Не става въпрос да лъсне върха на някой нокът, а хубаво да се обесят! 😠 😄
И при мен и Чайните са нетрайни. Преди като ползвах ГР и Перфект ми издържаха много дълго, но никога не ми е хрумвало да набедя някоя марка за боклук.  Laughing Трайността е супер индивидулна, зависи от плочката, базата, топ лака и какво ли не.

# 556
  • някъде
Не се нахвърляйте така, Нели просто изказа мнение. Аз имам един на СНБ и ми издържа 1-2 дни, но по толкова ми издържат и тези, които имам на A-england (2) и на Zoya (1). На ГР ми държат по 2-3 дни.А имам един техен тъмночервен, който издържа почти седмица, което е учудващо за тъмен лак, а и за моите нокти.

# 557
Ари, Васил за мен е задължително присъствие за всяка любителка на синьото, надявам се да ти хареса. Два пъти съм го купувала - първия за мен, втория за най-добрата ми приятелка, която е със синьото както аз с лилавото. Сега се въздържах да си поръчам за мен едно второ резервно шише, по-основателно е да си поръчам втора Анна да имам, но вече я няма.
Васил е идеалният лак за дънки, според мен, а аз много обичам да нося дънки. Дано ти допадне Blue Heart
Относно трайността на лаковете, вече ми е чак странно през няколко страници го коментираме. Специално трайността на СНБ точно тази седмица я говорихме във връзка с намаленията...
Аз помня как плюех Картис и Сали Хенсън, е, това лято един кифленско розов Картис на дълги нокти какъв шут по дупето ми вкара с трайност, 10 дни май издържа с база и топ на СНБ, ходи разбери! А с ув топ лак на Сали Хенсън цяло лято бях с безупречен педикюр. Ами нищо не мога да кажа...

# 558
Момичета, а от крамовете за ръце и кожички на Стар нейлс какво препоръчвате?

# 559
Кремове каквито и да съм взимала техни ми харесват. В момента имам с жасмин за ръце и тяло и Арония, но той е по-лек като за лятото. Масло ползвам това, мирише страхотно и е много икономично: https://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938115232/

# 560
Аз имам това с манго, мирише страхотно, но не видях особен ефект, за съжаление. Като бях в магазина им и видях, че съставите на повечето са почти идентични и си избрах по аромат. Grinning

# 561
Аз кремове техни не съм използвала, сега ги гледах но не видях намалени, а имам поне десет започнати. Масло за кожички използвам като това, което Осмичка е показала но с липа. Харесва ми, но не го използвам често, а напоследък кожичките са ми добре и не мога да кажа до колко е добро Simple Smile
Също имам солите за маникюр с липа, много са ми приятни.

# 562
  • Varna, Bulgaria
На SNB съм използвала единствено кремът им за ръце с арония, много хубаво мирише и се справи прилично.

# 563
  • София
Заради времето е... Stuck Out Tongue
Скрит текст:

# 564
Благодаря ви момичета!

# 565
Здравейте и от мен! Аз успях да си поръчам Марина и Зорница от намалението, доволна съм 😉
Днес си сложих розов перилен Flormar и брокатен  Perfect. [/img]

# 566
Очаквам след 10 дена все Марина да показваме тук 😁

# 567
Нещо лъскаво от мен Blush

И нови попълнения Simple Smile
Скрит текст:

# 568
  • В полите на Пирин планина
Очаквам след 10 дена все Марина да показваме тук 😁

Зарибих ви с тази Марина, май ... Smiling Imp

# 569
  • Стара Загора
Някой ме питаше за зеления холограм - оставям линк https://www.bornprettystore.com/born-pretty-deluxe-holographic-n … lish-p-42846.html към него.

Днес е 4-ти ден и е бетон. В отлично състояние е, единствено запечатаните връхчета се изтриха. След чистене, миене и готвене, е цяло чудо че не е помръднал.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт